Keresek kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatra olyan párt, akik szeretnék megélni titkos álmaikat, vágyaikat.. kipróbálni mindazt, amit idáig eddig talán soha.. Nyitott, a Nőt tisztelő hetero férfiként kereslek benneteket, ha szeretnétek kitörni a hétköznapokból, ha csak kíváncsiak vagytok és kalandoznátok, gyengéd érintésekre, kényeztetésre vágytok.. vagy esetleg a másik véglet izgat benneteket, milyen finoman kiszolgáltatottnak lenni és így élvezni a testiség adta örömöket. Ha szeretitek az adok/kapok játékokat, hölgyként szeretnél szexi fehérneműben igazán dögös lenni, esetleg izgatna, hogy olyan helyen helyen szexelj, ahol esetleg megláthatnak.. akkor szívesen olvasnám válaszotokat, vágyaitokat.. Az élet számtalan örömöt rejteget még, amit szívesen megmutatnék nektek.. ha úgy érzed, hogy idáig nem mindent próbáltál ki, de szívesen megélnéd azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
ha úgy érzitek, hogy idáig nem mindent próbáltatok ki, de szívesen megélnétek azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
ha úgy érzitek, hogy idáig nem mindent próbáltatok ki, de szívesen megélnétek azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok!
Párokat szeretnék kukkolni, nézni szex közben
Párokat szeretnék kukkolni, nézni szex közben
Sziasztok 32 éves szüz srác vagyok lányokál hölgyekel. Beszélgetnék képcsere camozás egyenlőre de bármi szoba jöhet.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
40+ fèrfi mostanában? Bp.
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy megtapasztaljunk izgalmas és új, négyes élményeket. Hozzánk hasonló, együtt élő hetero párral ismerkednénk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Sziasztok, formás hölggyel vagy párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki, aki nap közben szeretne találkozni? Keressetek nyugodtan!
Augusztus 20-23 közt Budapesten leszünk és szívesen kalandoznánk kizárólag PÁR-ral, és csakis hetero alapon női BI-t is kizártan. Párcsere és 1+2 felállások érdekelnek minket. Ha van ilyen PÁR az oldalon, írjon bátran privátban!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Továbbra is keresem azt a lányt, hölgyet, aki szeretné sokáig nyalatni magát egy érett, tapasztalt, jó külsejű 50-essel.
Egyoldalúan is....csak nyalás, de azt rendkívül alaposan, mindenhol, akár órákig..
Egyoldalúan is....csak nyalás, de azt rendkívül alaposan, mindenhol, akár órákig..
Szegedi vagy közvetlen közeli Hölgy vagy pár partnerem keresem alkalmi de hosszabb szexkapcsolatra, vagy szeretői kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Én ápolt potens tartalmas szexet kedvelő férfi vagyok. Privát üzenetbe várom leveled.
Ma estére keresek kukkolható párt,autóban,szabadban,Törökbálint- Budaörs-Budakeszi környékén!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Igènyes, nagyon potens vagyok! Keresek veszprèm, vagy a megyèből! Èrett lànyokat, anyukàkat,pàrokat, igènyes nagy mamàkat! Korttól , alkatól független keresek! Irj privàtot! Köszönöm!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi

bi1973
Jodie Moore