Lenne egy hölgy Dunakeszi-Fót környékén, aki szeretné, hogy megmasszírozom a lábfejét kézzel, majd szájjal. Utána felfelé haladnék és szájjal kielégíteném? Írj üzenetet ha érdekel.
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma este.
Írj privátba...
Írj privátba...
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Intelligens milfet masszíroznék igényei szerint!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
Helyem van Diszkréció természetes!
Sziasztok
Zoli vagyok 25eves sprtos humoros kedves diszkret srac.
Minden korosztályból érdekelne nő és vagy pár.
Alapvetően persze meg kell ismerni a másikat és ha jó a hangulat és közös a cél szívesen lépnék tovább a találkozás irányába.
Mobilis vagyok,autóval rendelkezem.
Zoli vagyok 25eves sprtos humoros kedves diszkret srac.
Minden korosztályból érdekelne nő és vagy pár.
Alapvetően persze meg kell ismerni a másikat és ha jó a hangulat és közös a cél szívesen lépnék tovább a találkozás irányába.
Mobilis vagyok,autóval rendelkezem.
Sziasztok, hétvégi kellemes időtöltésre hölgyet, párt keresek
Budapest, XII. kerületben helyem van, fogadni tudok
Huncutkodás...
Budapest, XII. kerületben helyem van, fogadni tudok
Huncutkodás...
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !
Sziasztok!
Soroksár - Tass útvonalon keresek egy nyitott hölgyet tartós kapcsolatra.
Van adatlapom az oldalon
Soroksár - Tass útvonalon keresek egy nyitott hölgyet tartós kapcsolatra.
Van adatlapom az oldalon
sziasztok, bp-en ismerkednék szexi ruhákat kedvelő hölggyel
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Ki szopna le most
Sziasztok! Miskolc-Hatvan vonalon szeretne valaki nap közben találkozni? Érezzük jól magunkat! Keressetek nyugodtan!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
50+ os hölgy igényelne engem?
Akár adatlapom szerint is keresek.
Akár adatlapom szerint is keresek.
Negyven feletti hölgyel, vagy hármasra vágyó párral, szívesen találkoznák a hét végén. Alakul, ahogy alakul.
Hello
Írj privátba
Írj privátba
Sziasztok !
Középkorú esetleg idősebb nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon a hölgy örömére kényeztetésére válasz privát üzenetben várom!
Középkorú esetleg idősebb nyitott párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon a hölgy örömére kényeztetésére válasz privát üzenetben várom!
Igényes milfet masszíroznék igényei szerint!
Helyem van Diszkréció természetes!!!
Helyem van Diszkréció természetes!!!
Kecskeméten nagymellű nagymamával ismerkednék!

vadmacska2010