DE ITT VAGYOK
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2016. 06. 14. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sehol senki?

Szép napot SZOLNOK NAGYKÁTA ÉS KÖRNYÉKEN KERESEK PÁRT JÓ IDŐ ESETEN EGY KIS SZABADTÉRI JÓ DOLOGRA (NEM VETEMÉNY KAPALÁS
) TUDOM A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA TOVÁBBI JÓ IDŐTT

Helo. Párt keresünk veszprém megyéböl ajka környéke.
Sziasztok! Párt keresünk akik tudnának fogadni minket péntek este!
Sziasztok! heves megyei pasi vagyok, párokat, lányokat keresek!

Hello,Baja és környékén keresek hölgyet hosszú távra.
Sziasztok szombatra keresnénk párt ,Budapest és vonzáskörzetéből!
Házibarát kerestetik Kecskeméten vagy a közelben!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!
Hosszú távra,legyen helyed és időd!!
Csak az jelentkezzen PRIVÁTBAN aki ezekkel bír ideiglenes és alternatív megoldások és KAMUSOK nem érdekelnek!

sziasztok Ajkán valaki?????

Szia ! Budapesten nőnek titkos házi barátja lehetnék . Ha tetszik az adatlapom akkor megtalálsz
Bük környékén keresek lányt-asszonyt -párt 18-60-ig csak szexre. Egy normális ápolt pasi vagyok.
Párokat keresünk párcserés szexre! PRIVIBEN kérnénk!
Pécsi vagy Pécs környéki hölgyet vagy párt keresek egymás előtti masztizáshoz, és/vagy szexhez. (Bi kizárt)
Pécsen helyet tudok biztosítani smile
Jelentkezés: sandor7108@gmail.com
Pécsen helyet tudok biztosítani smile
Jelentkezés: sandor7108@gmail.com
Párt vagy nőt keresek Somogyban 40 éves pasi vagyok. 17-5. privátra irj köszi
jo lenne ez

Július 24 től Bberény , párok ?
Párokat-Lányokat keresünk egymás előtti és párcserés szex is érdekel minket!
Üziket privátban kérnénk!
Üziket privátban kérnénk!
Dupla gyönyör
2 pasi vagyunk,közösen keresünk, nőies nőt,nőket,hármas,négyes élményekre.Kölcsönösség,szimpátia, intelligencia feltétel, fantázia hasznos
A dupla gyönyörhöz, megfelelő kulturált helyünk van, Budapesten,nem vagyunk profik,csak a kölcsönös a mindenki számára élvezetet adó együttlétekben hiszünk.
„Szerintem minden nőnek ki kéne próbálnia a kettős behatolást legalább egyszer az életében. Nagyon intenzív élmény, még akkor is, ha egy dildóval és egy emberrel csinálja, vagy két dildóval magának.” – Joana Angel.

2 pasi vagyunk,közösen keresünk, nőies nőt,nőket,hármas,négyes élményekre.Kölcsönösség,szimpátia, intelligencia feltétel, fantázia hasznos

„Szerintem minden nőnek ki kéne próbálnia a kettős behatolást legalább egyszer az életében. Nagyon intenzív élmény, még akkor is, ha egy dildóval és egy emberrel csinálja, vagy két dildóval magának.” – Joana Angel.