Ez igaz de mondjuk péntek déltől vasárnapig azért valami szállás is kell, este kis sütögetés,iszogatás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 12. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 12. hétfő 18:33
Törölt felhasználó (793587)

Egerszalók és az erdő igen nagy. Amúgy bárhol lehet szexelni ahol nem látják

Egerszalók és az erdő igen nagy. Amúgy bárhol lehet szexelni ahol nem látják
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2016. 09. 12. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 12. hétfő 13:15

Elvinném Mamókát 2-3 nap pihenésre valahová. Valami jó szállást tudtok ajánlani? Vidéki magán ház,vadász ház,....jó lenne ha lenne a környéken thermál fürdő,kiránduló helyek ahol a szabadban tudnánk szexelni, ha a tulaj vagy a szomszéd nyaraló egy normális szóló pasi az még jobb

Elvinném Mamókát 2-3 nap pihenésre valahová. Valami jó szállást tudtok ajánlani? Vidéki magán ház,vadász ház,....jó lenne ha lenne a környéken thermál fürdő,kiránduló helyek ahol a szabadban tudnánk szexelni, ha a tulaj vagy a szomszéd nyaraló egy normális szóló pasi az még jobb

Sziasztok!Holnap délelőtt Szombathelyen puncit nyalnék!Lakásomon várlak!Privibe írj!
Önmagára igényes (ez a másik féltől is elvárt), kedves, normális pasi keresi társát. Jó lenne komoly kapcsolat, de semmiképp nem egy éjszakás!
Adatlapom IDE kattintva elérhető.

Érdi hölgy holnap délelőtt ?
Nagyatád környékéről keresnék szexpartnert,helyem van ,jövő héten bármikor jöhetsz este,csinos hölgyet de akár hölgyeket is várok csak kölcsönös szexre.
Dunaújvárosba keresgélek
PRVÁTBAN várjuk fogadni tudó nem kamus PÁROK-PASIK-LÁNYOK jelentkezését!
Utazni tudunk de max. 70-80 km távolságba!
Utazni tudunk de max. 70-80 km távolságba!
Duci Maci Telt pasival vagy párral ismerkednénk a korosztályunkból! Csak nemdohányost keresünk!
Hölgyek, párok!
Közeleg az este és ha elfáradt a teste, irj üzenetet, mert kezemben a masszázs olaj és szemem egész nap a monitort leste!
Hölgy, vagy parokhoz csatlakoznek harmas negyes kozos huncutkodashoz hetero srackent, Kiskunfelegyhaza, Kecskemet- Cegled es ezen varosok max 60-70km korzeteben ma este.
Pl egy cegledi ejszakai furdozes? Auto van! Mikor indulunk?
Közeleg az este és ha elfáradt a teste, irj üzenetet, mert kezemben a masszázs olaj és szemem egész nap a monitort leste!
Hölgy, vagy parokhoz csatlakoznek harmas negyes kozos huncutkodashoz hetero srackent, Kiskunfelegyhaza, Kecskemet- Cegled es ezen varosok max 60-70km korzeteben ma este.
Pl egy cegledi ejszakai furdozes? Auto van! Mikor indulunk?
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél, akár lakásban is vagy kertben.
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Esetleg mást is!

Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Ország középső részén keresnék párt,vagy hölgyet...
Szaisztok.35 éves sportos,jóképű nagykanizsai srác vagyok.Keresem azt a hölgyet,aki szívesen benne lenn találkákban.
44 éves ápolt pasi vagyok.Párokhoz,csoportokhoz csatlakoznék ma délután,este.
176/90 kg.Nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.Debrecen +100 km
Nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.Feltétel,hogy ápoltak igényesek legyetek.
Akár két farok a punciba,szendvics stb .Bi kizárva
176/90 kg.Nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.Debrecen +100 km
Nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.Feltétel,hogy ápoltak igényesek legyetek.
Akár két farok a punciba,szendvics stb .Bi kizárva
Komárom Esztergom megy – Fejér megye bisex-Gay uni-akt keresek jól meg dugna.. szopatna stb... napközben utazni tudok .írj. tel szám 30-55év
hölgyet keresek aki szereti a kis farkat
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 08. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 08. csütörtök 17:43
Törölt felhasználó (939668)

Duci maci telt pasival , párral ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből! Csak nemdohányosok jelentkezését várjuk!
Duci maci telt pasival , párral ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből! Csak nemdohányosok jelentkezését várjuk!
Sziasztok Érd és környékéről keresek hölgyet.
Sziasztok!Kötetlen de tartos sexpartnerem keresem hölgy vagy pár személyében!
Budapest és környékén!
Budapest és környékén!