Okt.30-tól Nov.1-ig leszünk az Egri Korona Borház és Wellness Hotel-ben!
Lesznek innen párok ott vagy arra egy kis ismerkedésre??
Okt.30-tól Nov.1-ig leszünk az Egri Korona Borház és Wellness Hotel-ben!
Szombathelyi,hellyel rendelkező pasi biszex hölgyet,párt keres tartós kapcsolatra.Privibe írj!
Kedves nem-dohányos duci maci telt párral, Duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból
Hölgyet,párt keresek
Hölgyet, Párt keresek Bp-en.
39 éves pasi vagyok.
Infók adatlapomon.
garry@freemail.hu
39 éves pasi vagyok.
Infók adatlapomon.
garry@freemail.hu
Hölgyet,párt keresek
sziasztok.39 éves Budapesti pasi vagyok.Hosszú távra keresem , kedves ,szenvedély barátnőm.Helyem van
Sziasztok!
Szexpartnert, de akár többet, SZERETŐT keresek hosszabb távra, rendszeres találkozókra. Bp és pest megye keleti része. Szinpátia számít, nem a korod és a súlyod.
Szexpartnert, de akár többet, SZERETŐT keresek hosszabb távra, rendszeres találkozókra. Bp és pest megye keleti része. Szinpátia számít, nem a korod és a súlyod.
Sziasztok 48 éves nem független pasi vagyok laza kapcsolatot keresek,Bécsben ill környékén! e-mail:takataka@citromail.hu
Sziasztok,48 éves nem független pasi vagyok,laza kapcsolatot keresek Bécsben ill környékén!
Sziasztok!
Holnap estére, ne dohányzó párral ismerkednénk rosszalkodnánk.
Holnap estére, ne dohányzó párral ismerkednénk rosszalkodnánk.
Sziasztok!
Barátnőt keresek,Baranya megyéből.
Barátnőt keresek,Baranya megyéből.
Parokhoz szivesen csatlakoznek! Jo megjelenesu srac vagyok! Kepek vannak fent..Irjatok batran privatba.
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt.

Sziasztok! 40-es heteró pár vagyunk keresünk sportos pasit ki beszállna hozzánk. Heves-Pest megye! Csak akkor irj ha tényleg akarsz is valamit! Legyél minimum 180 cm magas, 90kg, 17-18/5 intim méretű, 30-45 év közötti és természetesen igényes. Helyünk nincs.. Csak farok fotós vagy fotó nélküli adatlappal ne jelentkezz, ne írj ! Kérlek privát üzenetben jelentkezz.
Szombathelyi,hellyel rendelkező pasi biszex hölgyet,párt keres tartós kapcsolatra.Privibe írj!
Sziasztok! Középkorú párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét tartalmas szexkapcsolatra. Bármilyen megoldás érdekel nyitott vagyok mindenre. Elérhetőseget küldök ha komolyan gondolod. Tolna megye Szekszárd.

kis farok,nagy élvezet!!!! érdekel?