Párt kukkolnék holnap a délelőtti órákban Nyíregyházán és környékén. Csak nézném!
Támogatás OK!
Támogatás OK!
Debrecen és környéken keresek hölgyeket párokat 40-60.ig 35 éves férfi festomester75@gmail.com
Sziasztok.Keresem szenvedélyes barátnőm,hosszú távra.39 éves Budapesti pasi vagyok.Helyem van
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet
Sziasztok! Középkorú párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére esetleg biszex párok házaspárok is érdekelnek. Ha érdekel és komolyan is gondolod irj üzenetet. Szekszárd és környéke? Van pár házaspár hölgy?

Most hétvégén valaki? Akár többesben is! 23 éves passzív bisex srác vagyok. Orális kalandokra keresek pasikat, párokat, lehetsz hetero, bi, meleg mindegy, a lényeg az, hogy szeress szopatni, akár keményebben is (mélytorkosan).
Kiskunfélegyházán és környékén keresgélek. Helyem nincs, így olyan írjon, akinek van, vagy van kocsija és tud utazni.
Kép nélkül nem ismerkedem, tőlem is kapsz, ha már tőled kaptam! Macik, kövér pasik hanyagoljanak, nem érdekelnek és max 45-ig keresek pasikat, de vannak kivételek. Írj üzenetet, ha érdekel!
Kiskunfélegyházán és környékén keresgélek. Helyem nincs, így olyan írjon, akinek van, vagy van kocsija és tud utazni.
Kép nélkül nem ismerkedem, tőlem is kapsz, ha már tőled kaptam! Macik, kövér pasik hanyagoljanak, nem érdekelnek és max 45-ig keresek pasikat, de vannak kivételek. Írj üzenetet, ha érdekel!

Sziasztok,
Pécsi 175-75-41 barna rövid hajú barna szemű diszkrét férfi, szexpartnert keres.
Szeretek hosszan kényeztetni, és benne vagyok minden jóban,
Kérdésetekre szívesen válaszolok. Szép napot.
Pécsi 175-75-41 barna rövid hajú barna szemű diszkrét férfi, szexpartnert keres.
Szeretek hosszan kényeztetni, és benne vagyok minden jóban,
Kérdésetekre szívesen válaszolok. Szép napot.
Kecskemét környékén érett hölgyekkel ismerkednék.
Veszprém környéki pasikkal, párokkal ismerkednénk 40-50 év között.

játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?
Párt kukkolnék holnap a délelőtti órákban Nyíregyházán és környékén. Csak nézném! Támogatás OK!
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
43 éves,egyedülálló,szombathelyi pasi biszex barátnőt keres.Privibe írj!
Szombathelyi,hellyel rendelkező pasi biszex hölgyet,párt keres.Privibe írj!
én is ))
(Ez egy válasz kicsike50 üzenetére (2016. 10. 12. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Okt.30-tól Nov.1-ig leszünk az Egri Korona Borház és Wellness Hotel-ben!
Lesznek innen párok ott vagy arra egy kis ismerkedésre??
Lesznek innen párok ott vagy arra egy kis ismerkedésre??
Én szeretnék 48 éves elvált férffi vagyok
Budapesti 41 éves macis pasiként házaspárt keresek hosszabb távú barátságra.
Csütörtök delelötre egerszaloki pancsihoz keresünk part vagy pasit