Hölgyet, Párt keresek Bp-en.
garry@freemail.hu
garry@freemail.hu
balatonnal 40-50 koruli holgyet keresek , kolcsonos kenyeztetesre,
Okt.30-tól Nov.1-ig leszünk az Egri Korona Borház és Wellness Hotel-ben!
Valaki ránknyithatna!
Elsősorban párokat keresünk!
Valaki ránknyithatna!
Elsősorban párokat keresünk!
Szia irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 21. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 21. péntek 18:20
Törölt felhasználó (1118652)

Szombat estére keresünk szexpartnereket akik fogadni tudnak minket (16.10.22. klubb nem a mi világunk ) a mi korosztályunkból bpest. és pestmegye .
Szombat estére keresünk szexpartnereket akik fogadni tudnak minket (16.10.22. klubb nem a mi világunk ) a mi korosztályunkból bpest. és pestmegye .
Érettebb elhanyagolt hölgyet szivesen kényeztetnék.Titokban.Alkat nem akadály csak hagyd magad szeretni.
Sziasztok ma nappalra keresek szexpartnert
csajok esetleg párt
))

Kecskeméti nőt vagy párt keresek

Párokat-Lányokat keresünk hármas négyes szexhez.
Pasik köszönjük nem kell fáradni!!!
Pasik köszönjük nem kell fáradni!!!
Budapesten ma szexmentesen (mindent a szemnek semmit a kéznek alapon) keresek hölgyet párt egymás elötti erotikus kalandokhoz!

Én nagyon szeretnék.
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!
Intelligens, higiénikus , diszkrét párral vagy nem független hölggyel ismerkednék.
Sziasztok!
Fejér megyében egy kis autos kalandra keresek,hölgyet,párt!
Ha a lakásodon szeretnéd,az is jo! smile
Attila
Fejér megyében egy kis autos kalandra keresek,hölgyet,párt!
Ha a lakásodon szeretnéd,az is jo! smile
Attila
Sziasztok! Párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra. Üzenet irj ha érdekel!

Kedves nem-dohányos párral, Duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból
Hello,Bajai független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Csinos hölggyel,intelligens párral ismerkednék stabil,tartós kapcsolatra.Priviben beszéljünk kérlek.
Sziasztok!Biszex hölgyet,párt keresek Szombathelyen és környékén..Privibe írj!
Sziasztok. Sopronba keresek lányt -asszonyt aki segítene nekem hogy szép sima és szőrtelen legyen a farkam. Olyan írjon akinek kedve helye és eszköze is megvan hogy tartósan síma szőrtelen maradjon. Fizetséget megbeszéljük.