szexkapcsolatra keresek partnert!
sziasztok bi ffit nöt párt keresek kor alkat nemszámit
Sziasztok heves megyei pár házibarátya lenék( hetero)
Sziasztok! Középkorú párt házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra. Irj üzenetet ha felkeltettem érdeklődésedet! Tolna megye Szekszárd.

diszkrét kapcsolatot keresek
Biszex hölgy,pár Szombathelyen?Privibe!
50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Korombeli, hölgyeket keresek Nyíregyháza és környékéről minden jóra.
Sziasztok!
Hölggyel, esetleg párral(kizárólag a hölgy örömére) ismerkednék lehetőleg hosszú távra.
40-es, sportos, de nem kigyúrt barna hajú jóképű srác vagyok kellemes, 20/5-ös mérettel, bő spermával.
Nyitott vagyok mindenre, van gyakorlatom a perverzebb, vadabb dolgokban.
Amit szeretek: punci nyalás, punci- popsi ujjazás, élveztetés.
Szombathelyi vagyok a távolság 100km-ig nem gond, nagy méretű autóm van.
Hétköznap napközben van szabadidőm, ha az megfelel, várom a választ -ha lehet fényképpel, nem muszály akt- a diszkretkapcsi@gmail.com címre, vagy ide belső üzenetben.
Diszkréció adott és elvárt!
Hölggyel, esetleg párral(kizárólag a hölgy örömére) ismerkednék lehetőleg hosszú távra.
40-es, sportos, de nem kigyúrt barna hajú jóképű srác vagyok kellemes, 20/5-ös mérettel, bő spermával.
Nyitott vagyok mindenre, van gyakorlatom a perverzebb, vadabb dolgokban.
Amit szeretek: punci nyalás, punci- popsi ujjazás, élveztetés.
Szombathelyi vagyok a távolság 100km-ig nem gond, nagy méretű autóm van.
Hétköznap napközben van szabadidőm, ha az megfelel, várom a választ -ha lehet fényképpel, nem muszály akt- a diszkretkapcsi@gmail.com címre, vagy ide belső üzenetben.
Diszkréció adott és elvárt!
Intelligens, sportos PASI, jelenleg független!!
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Párokhoz csatlakozom, de csak hetero alapon!
Olvasd el a profilt is.
A boa nem vékony és nem kicsi! wink
Utazni és fogadni is tudok
Irj privátot.

Szeximádó, erotikus hölgyet keresek szexcsatákra

Párokhoz csatlakozom, de csak hetero alapon!
Olvasd el a profilt is.
A boa nem vékony és nem kicsi! wink
Utazni és fogadni is tudok

Sziasztok,Bajai független,kultúrált,megbízható pasiként,csios hölggyel ismerkednék tartós és diszkrét kapcsolat céljából.Többet privátban.
vágyaink kielégítésére keresek partnert!
Szia ! Ha esetleg vannak még itt valós nők !! Esetleg egy nagy méretű pasit is keresne , akkor írjon bátran !!!
Komoly Pár esetleg Hölgy ismeretségét keressük hármas-négyes szexre!! Pasink van köszi!!
Privátban kérnénk a leveleket,köszönjük!!
Privátban kérnénk a leveleket,köszönjük!!
hölgyet keresek kölcsönös öröm szerzésre! békés m.
Sziasztok! Párokat vagy bi hölgyet esetleg bi párt keresünk. Csak a fantáziánk szabhat határt. Mindent élvezünk és szeretünk megadni egymásnak és másoknak. Egy szexuálisan túlfűtött pár vagyunk akik élvezik a szex minden formáját. Ehhez keresünk partnereket. Privátban várjuk jelentkezéseteket !!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Párokat-Lányokat keresünk közös szexélményekre!
Privátban kérnénk a jelentkezőket.
Pasik köszönjük nem így ha nem válaszolunk ne csodálkozz!!
Privátban kérnénk a jelentkezőket.
Pasik köszönjük nem így ha nem válaszolunk ne csodálkozz!!
Kedves nem-dohányos párral, duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból
Párral, Hölggyel ismerkednék izgalmas együttlétek céljából...
garry@freemail.hu
garry@freemail.hu
Sziasztok. Soproni nőt keresek akinek van vibrije vagy fölcsatolhatósa. Kipróbálnám hogy milyen ha megdugnak
Sziasztok!Fehérváron keresek ma estére lányt,asszonyt,párt.Búvóhelyem van.Ápolt,kedves,kicsit szexmániás pasi vagyok,aki imád kényeztetni.Kor nem akadály,lehet duci is.Puszi privátban irjatok.