26-án Szombat estére fogadni tudó Hölgyet vagy Párt keresünk minden jóra!
De ha esetleg utaznátok akkor tudunk egy diszkrét csendes kis Motelt .
Privát üziket várunk.
De ha esetleg utaznátok akkor tudunk egy diszkrét csendes kis Motelt .
Privát üziket várunk.
Sziasztok!
Ma este Ráckevére megyünk az Aqualand Élményfürdő naturista wellness programjára. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt valamint gyöngyös-láncos fekete csípőlánc. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Üdv:
Vivadance
Aqualand Ráckeve
Ma este Ráckevére megyünk az Aqualand Élményfürdő naturista wellness programjára. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt valamint gyöngyös-láncos fekete csípőlánc. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Üdv:
Vivadance
Aqualand Ráckeve
Jövő hét Szombaton 26-án keresünk fogadni tudó Hölgyet vagy Párt minden jóra!
Privát űzit várunk,köszönjük!
U.i.:Pasik köszi nem!!
Privát űzit várunk,köszönjük!
U.i.:Pasik köszi nem!!
Sziasztok!Bi hölgyet,bi párt keresek!Privibe írj!
Hello,Baja és vonzáskörzetében találkoznék csinos hölggyel,intelligens párral tartós,diszkrét kapcsolat céljából.Független,figyelmes,kultúrált pasi vagyok.Többet privátban amennyiben érdekellek.
sziasztok. nővel vagy párral ismerkednék somogyban. 17-5
Péntek estére keresünk párt- párcserére Miskolc környékéről.
Üziket privátban várjuk.
Üziket privátban várjuk.
nincs, de úgy gondoljuk, hogy megoldható, ha közösengondolkodunk a jelentkezőkkel
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 16. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 16. szerda 21:13
Törölt felhasználó (1001922)

Helyetek van már hozzá?
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral- lánnyal szívesen ismerkednék!

Helyetek van már hozzá?
(Ez egy válasz 3és4 üzenetére (2016. 11. 16. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 16. szerda 20:45

Esetleg kisebb házibuli szilveszterkor Fejérben? (6-7 főben gondolkodtunk).
Esetleg kisebb házibuli szilveszterkor Fejérben? (6-7 főben gondolkodtunk).
Sziasztok , Lányt Nőt keresek minden jóra lehetsz telt duci Pest megye Vác és környéke utazni tudok én nem független 47év 172cm 72kg barna haj szem átlagos alkat .
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Párokat-Lányokat keresünk szexkapcsolatra!
Pasink van köszönjük!
Pasink van köszönjük!
Sziasztok!Szombathelyen és környékén keresek biszex párt tartós kapcsolatra!Privibe írjatok!
Hali!Pest megyében Monor vagy környékén unatkozó hölgyet keresek!
holnap Miskolcon közös maszti kézi játékra keresek urat!09:30 vagy 13:00
Hajdú,Szabolcs,Borsod megyei igényes ápolt párhoz csatlakoznék.
45 éves ápolt,normális jó méretű pasi vagyok.
Persze nem kamus mint itt a legtöbben.
45 éves ápolt,normális jó méretű pasi vagyok.
Persze nem kamus mint itt a legtöbben.
Kedves találkozni is merő hölgyet keresek 35-50 éves korig Szabolcs és környékéről. Diszkrét átlagos 50-es férfi vagyok. Főleg az orális szex érdekel viszonzás nélkül is. Alkat nem számít.
szép napot mindenkinek. Fejér megyéből vagy környékből keresnék ilyen lehetőséget.Kezdő vagyok még benne