Sziasztok! Pár vagyunk,és ismerkednénk
Sziasztok! 40-50es házaspárt párt keresek diszkrét kapcsolatra. Szekszárd Tolna megye.
(Ez egy válasz ildiandras üzenetére (2016. 11. 28. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémi vagy Veszprémhez közel lakó, vastag (borotvált) farkú pasival ismerkednénk 40-50 éves korig.
Hely szükséges. Csak hétvégén esti órákban érünk rá. (péntek-szombat)
Veszprémi vagy Veszprémhez közel lakó, vastag (borotvált) farkú pasival ismerkednénk 40-50 éves korig.
25 éves budapesti férfi vagyok, örömmel lennék idősebb hölgyek házisegítsége/játékszere, de szimpátia esetén sok minden szóba jöhet!
Ezenkívül szívesen kukkolnám érett párok szeretkezését vagy akár csatlakoznék is a hölgy örömére. Privát üzenetben elérhető vagyok!
Ezenkívül szívesen kukkolnám érett párok szeretkezését vagy akár csatlakoznék is a hölgy örömére. Privát üzenetben elérhető vagyok!
Ma estére keresek párt pesten! Ápolt potens férfi vagyok! Viber 305057875
Sziasztok!
Budapesten van helyem és kedvem is
Partnert-partnereket keresek mára.
Budapesten van helyem és kedvem is
Partnert-partnereket keresek mára.
szexkapcsolatra keresek partnert!
Budapesten páral,holgyel ismerkednek,enyhe bi is belefer
Mai napra , estére keresek szexpartert.
Budapesten van helyem.
Budapesten van helyem.
Sziasztok!
(Ez egy válasz 3és4 üzenetére (2016. 11. 26. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 26. szombat 15:54
(Ez egy válasz 3és4 üzenetére (2016. 11. 26. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresünk hetero alapon, közös programokhoz esetleg párcsere is szóba jöhet.Ismerkedjünk, és meglátjuk.
Fejér és környéke.
puszi mindenkinek Saci&Zoli
Fejér és környéke.
Sziasztok!!
Veszprém,
párokkal is szívesen ismerkedek
Veszprém,
Vá
, Székesfehérvár környékén keresek hölgyet akár hosszú távú, szex és baráti kapcsolatra alf
rp alf
al alf
ota
párokkal is szívesen ismerkedek
Hölgyeket-Párokat keresünk !!
Priviben kérnénk !!
Priviben kérnénk !!
Párt keresünk hetero alapon, közös programokhoz esetleg párcsere is szóba jöhet.Ismerkedjünk, és meglátjuk.
Fejér és környéke.
Fejér és környéke.
Hello,Baja és környékén ismerkednék csinos,helyes csajjal tartós,diszkrét kapcsolat céljából.Ha úgy alakul,nem csak szex.Független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Ha érdekellek,kérlek privát üzenetben jelezd.Köszi!
Sziasztok 26.a estére keresek Bp. i szexpartnert,höly,lány pár személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs
Sziasztok. Egy nagyon vékony kis mellű nőt-lányt keresek Bük- Sopron környékén.
Sziasztok 26.a estére keresek Bp. i szexpartnert,höly,lány pár személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs
Nejedet vagy Barátnődet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.

Waletta