Sziasztok! Diszkrét kapcsolatra keresek párt házaspárt hölgyet. Ha érdekel írj! Tolna megye Szekszárd

Keresünk Hölgyet-Párokat közös szexre!
Priviben légyszi!
Priviben légyszi!
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

25 éves budapesti férfi idősebb hölgyet vagy párt keres. A részleteket privátban tudjuk megbeszélni.
Sopron és környéke
Sziasztok.Budapesti barátnőm keresem,egy kedves ,szenvedélyes lány ,nő személyében.39 éves egyedülálló,élő pasi vagyok
Szívesen találkoznánk hasonló korú nővel.
Sziasztok!! Veszprém és Várpalota közeléből keresek hölgyet esetleg kíváncsi párt

Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Diszkrét,kötelezettségek nélküli tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,potens férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetném magam.
Diszkrét,kötelezettségek nélküli tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,potens férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetném magam.
Veszprémi vagy Veszprémhez közel lakó, vastag (borotvált) farkú pasival vagy párral ismerkednénk 40-50 éves korig.
Hely szükséges. Csak hétvégén esti órákban érünk rá. (péntek-szombat)
Hely szükséges. Csak hétvégén esti órákban érünk rá. (péntek-szombat)
Sziasztok.Holnap nap közben 11-15 óra között keresek Bp.i unatkozó hölgyet,csajt

Sziasztok. Egy nőt-lányt-asszonyt keresek Bük- Sopron környékén.
Hali
Budapesti párok?holgyek?44 eves vekony sportos bi pasi vagyok
Budapesti párok?holgyek?44 eves vekony sportos bi pasi vagyok
Sziasztok!
Békéscsabán csatlakoznék párhoz.
Negyvenes sportos pasi.
Békéscsabán csatlakoznék párhoz.
Negyvenes sportos pasi.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok,Baja és környékén ismerkednék csinos,intelligens csajjal tartós,diszkrét kapcsolatra.Ha úgy alakul,nem csak szex.Független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Privátban üzenj kérlek.Köszi!
Sziasztok.

Sziasztok!Biszex pár Szombathelyen és környékén?Helyem van!Privibe írjatok!
Nejedet vagy Barátnődet smárolom,tapizom vagy nyalom ki,te közben szophatod a farkamat.