Sziasztok most szombat estére szexpartnert Bp.i szexpartnert,pár hölgy személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs.
napközben keresek hölgyet vagy párt 45éves pasi
Sziasztok.Keresem kötetlen kapcsolatra szenvedélyes,Budapesti barátnőm.39 éves,189 magad,egyedülálló,élő ffi vagyok.
Szia! Én benned lennék ha te benne lennél
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 07. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 07. szerda 07:37

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Sziasztok!
Szia ,vagy esetleg magatokat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 04. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 04. vasárnap 08:04
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségek nélküli,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetném magam.
Diszkrét,kötöttségek nélküli,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetném magam.
SZeretnék ma jó nálaam is
Kedves nemdohányos Párral ,Duci pasival ismerkednénk a korosztályunkból
Szentendre.....
Házibarátot keresek akivel ketten kényeztetnénk a párom!
Csak a közelből... csak a korosztályunkból... csak fotóval...
...és kipróbálnám milyen, ha pasi kényeztet! ..akár külön is...
Házibarátot keresek akivel ketten kényeztetnénk a párom!
Csak a közelből... csak a korosztályunkból... csak fotóval...
...és kipróbálnám milyen, ha pasi kényeztet! ..akár külön is...
Sziasztok!Bi pár Szombathelyen és környékén?Privibe írjatok!
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél!
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Esetleg mást is!

Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Hello,Bajai független,kultúrált,normális pasi vagyok.Csinos,megbízható csajjal ismerkednék tartós,diszkrét kapcsolatra.Ha úgy alakul,nem csak szex.Valaki?..Privátban kérlek.
Sziasztok
4 èves vékony,sportos, bi pasi vagyok.Budapesti párokat keresek,vagy holgyeket.Mibel ejfélig dolgozok,csak utana talizhatunk.
4 èves vékony,sportos, bi pasi vagyok.Budapesti párokat keresek,vagy holgyeket.Mibel ejfélig dolgozok,csak utana talizhatunk.
Mosonmagyaróvár és környékén szívesen csatlakozom párokhóz ill elhanyagolt anyukák titkos partnere lennék.
Sziasztok!
Sziasztok
Hétfőn Dunaszentmiklósra megyünk, délelőtt! Magányos hölgyet , vagy párt keresünk.
Hétfőn Dunaszentmiklósra megyünk, délelőtt! Magányos hölgyet , vagy párt keresünk.
Sziasztok! Diszkrét kapcsolatra keresek párt házaspárt hölgyet. Ha érdekel írj! Tolna megye Szekszárd

Keresünk Hölgyet-Párokat közös szexre!
Priviben légyszi!
Priviben légyszi!
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

25 éves budapesti férfi idősebb hölgyet vagy párt keres. A részleteket privátban tudjuk megbeszélni.