Sziasztok! Nyitott párt házaspárt keresek diszkrét tartalmas kapcsolatra a hölgy feleség Kényeztetésere. Szekszárd és környéke.
50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Korombeli, hölgyeket keresek Nyíregyháza és környékéről minden jóra.Szeretem a kicsit extrém dolgokat (exhibicionizmus / kukkolás) illetve az orális kényeztetést.
Dec. 17-én szombat 13-14 órától keresünk párt Debreceni együttlétre. Hely megoldható. Levelet írjatok
Hölgyem szeretnélek megismerni, találkozni ....
írj !
írj !
xlsss1 szeretném hallani a hangodat nagyon erotikus
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél!
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Esetleg mást is!

Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Hello,Bajai független,kultúrált,igényes pasi vagyok.Csinos,intelligens,megbízható csajjal ismerkednék hosszú távú,első sorban intím kapcsolat céljából.Ha úgy alakul lehet több is.Részleteket privátban beszéljük meg.
Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében.
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében.
Szeretnénk végre találni egy hölgyet harmadiknak,esetleg párt aki komolyan is gondolja!!!!!!
Priviben kérnénk!
Priviben kérnénk!
Sziasztok most szombat estére szexpartnert Bp.i szexpartnert,pár hölgy személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs.
Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy nyitott gondolkodású,értelmes férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy nyitott gondolkodású,értelmes férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Teloszexelnèk duci csaj vagyok
Sziasztok! Középkorú hölgyet párt házaspárt keresek. Tolna megye Szekszárd és környéke.
Sziasztok most szombat estére szexpartnert Bp.i szexpartnert,pár hölgy személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs.
napközben keresek hölgyet vagy párt 45éves pasi
Sziasztok.Keresem kötetlen kapcsolatra szenvedélyes,Budapesti barátnőm.39 éves,189 magad,egyedülálló,élő ffi vagyok.
Szia! Én benned lennék ha te benne lennél
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 07. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 07. szerda 07:37

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Sziasztok!
Szia ,vagy esetleg magatokat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 04. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 04. vasárnap 08:04
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségek nélküli,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetném magam.
Diszkrét,kötöttségek nélküli,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetném magam.