44 éves nem kamus férfi párokhoz,csoportokhoz csatlakozna.
Hajdú,szabolcs,borsod,heves megye.
Hajdú,szabolcs,borsod,heves megye.
40 es pár vagyunk. Házibarátunkkal kiegészített hármasunkhoz keresünk bi hölgytagú párt 5 fős gabalyodásra.. Elsősorban Budapest,Pest megye környékéről keresünk,Hellyel rendelkezők fogadni tudók előnyben..
nemdohányos , 40-es duci, maci telt párral esetleg pasival ismerkednénk
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este 20 óra után párral- lánnyal ismerkednék!!!

Hello,Bajai kultúrált,független és megbízható pasi vagyok.Csinos,intelligens hölgy szexpartnerem keresem hosszú távra.Ha úgy alakul,nem csak szex,lehet több is.Részletek privátban.
Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek Baranya megyéből,egy 40 es,nyitott gondolkodású,komoly férfi személyében.
Barátot,szeretőt keresek Baranya megyéből,egy 40 es,nyitott gondolkodású,komoly férfi személyében.
idős hölgyet keresek
Sziasztok! Idősebb hölgyeket kényeztetnék,esetleg párokhoz csatlakoznék. Bármilyen extrém dologra nyitott vagyok,csak 40felettiekkel ismerkednék. Ha érdekelj írj bátran! Békés,Csongrád,Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek előnyben
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!!!

párt nöt bi ffit travit homot keresek kor alkat nem számit
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek hölgyet korhatár nélkül.
Ma délután szívesen találkoznék lányokkal egy kis kalandra kecskeméten idősebbek előnyben!
Várom a leveled!
Várom a leveled!
Párokat és Hölgyeket keresünk közös szexre !
Pasik ne köszi !
Priviben kérnénk !
Pasik ne köszi !
Priviben kérnénk !
párt keresünk esetleg szóló pasit belső üzenetet írj
Lehetek én az az egy ?
Kedves Hölgyet keresek
jelentkezz....
Kedves Hölgyet keresek
jelentkezz....
Sziasztok.Debreceni 44éves ápolt pasi vagyok.Villanyszerelést válalok hölgyeknél.Fizetést megbeszéljük.csupszig1@gmail.com
Szívesen találkozunk nővel,nem barátnőt keresünk,hanem.........
SZIASZTOK
PESTEN SZILVESZTERI SWINGER BULIHOZ KERESEK PARTNERT.
JEGYEK MÁR MEGVANNAK
.
PESTEN SZILVESZTERI SWINGER BULIHOZ KERESEK PARTNERT.
JEGYEK MÁR MEGVANNAK

Ha fiatalabb lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 18. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 18. vasárnap 07:27

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek szexpartnert,szeretőt,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek szexpartnert,szeretőt,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Párokkal ismerkednénk esetleg szóló pasi is harmadiknak