Sziasztok!
40 es,komoly férfit keresek,kötöttségek nélküli,de tartós szeretői kapcsolathoz.
40 es,komoly férfit keresek,kötöttségek nélküli,de tartós szeretői kapcsolathoz.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, független, budapesti pasi. Ma este párral, lánnyal szívesen találkoznék!

Párokat keresünk közös szexre!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Hello,Bajai független,kultúrált ,megbízható pasi vagyok.Csinos,intelligens hölggyel ismerkednék tartós és diszkrét kapcsolatra.Ha úgy jönne össze,lehet belőle sokkal több is,mint szimpla szex kapcsolat.Szívesen csatlakoznék megértő párhoz is kezdőként a hölgy kedvére.Részletek privátban.
Sziasztok. Vas megyében Bük környékén keresek olyan hölgyet aki kiverné nekem miközben én kinyalom.
Sziasztok.Keresem barátnőm hosszabb távú kapcsolatra.39 éves egyedülálló,élő pasi vagyok.
Sziasztok! 40 és 55 év közötti párt házaspárt hölgyet keresek diszkrét tartalmas szexkapcsolatra. Ha érdekel és komolyan is gondolod irj üzenetet! Szekszárd és környéke.

Sziasztok!
2016.12.27-én, kedden 17-22 óráig Szentendrén a Vizes Nyolcas uszoda naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt valamint gyöngyös-láncos fekete csípőlánc. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Vivadance
Vizes Nyolcas uszoda
2016.12.27-én, kedden 17-22 óráig Szentendrén a Vizes Nyolcas uszoda naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli hetero 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt valamint gyöngyös-láncos fekete csípőlánc. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott.
Vivadance
Vizes Nyolcas uszoda
Párokat-Lányokat keresünk!!!!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
Párokat-Lányokat keresünk!!!!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
SZILVESZTERI SZEXBULIT keresünk!
Kellemes ,intelligens középkorú párokkal vagy hellyel rendelkező fiúkkal ismerkednénk e célból.
Karácsony utáni napokban mi ráérünk és persze Szilveszter napján is.
Párcsere akár külön is smile ,férfi bi kizárt. 43-46 éves pár vagyunk kimondottan igényes ,szép hölgytaggal. Arc és teljes alakos ,fényképes jelentkezőket várunk mail-ben
Kellemes ,intelligens középkorú párokkal vagy hellyel rendelkező fiúkkal ismerkednénk e célból.
Karácsony utáni napokban mi ráérünk és persze Szilveszter napján is.
Párcsere akár külön is smile ,férfi bi kizárt. 43-46 éves pár vagyunk kimondottan igényes ,szép hölgytaggal. Arc és teljes alakos ,fényképes jelentkezőket várunk mail-ben
Bejönnek az érettebb nők, ha 40 év feletti vagy és szereted a fiatalabb partnert, akkor írj!

Kecskeméten érett hölgyekkel ismerkednék szexkalandokra.
Sziasztok! Napközben ráérö lányt,aszonyt,párt keresek Fehérvár+100 km-es körzetében!
Párokat keresünk közös szexre!
Sziasztok.Holnap estére keresek Bp-i hölgyet "egyedül vagy én feldobom az estéd "jó szexre
Dohányzok,hely csak nálad

Sziasztok.Keresem hosszú távra Budapesti barátnőm.39 éves egyedülálló,élő pasi vagyok
Érett nőt keresek. Minél idősebb annál jobb, kövér csajokat is szeretem!
Intelligens, sportos PASI, jelenleg független!!
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is.
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok
Irj privátot.

Szeximádó, erotikus hölgyet keresek szexcsatákra

Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK hetero alapon!
Olvasd el a profilt is.
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok