Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek lányt-asszonyt -párt kölcsönös orális kielégítésre.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtökön este párhoz csatlakoznék!

Sziasztok!
Most szombatra keresünk csinos szőke párommal egy igazán bevállalós biszex leányzót!
Természetesen nem egy alkalomra és támogatás is lehetséges.
Lényeg,hogy a fő szempont a szex legyen.
Ha érdekel, küldök képet és megbeszéljük a részleteket!
Ha félénk vagy ez izgat csak nézőnek is várunk.-))
Budapest
Most szombatra keresünk csinos szőke párommal egy igazán bevállalós biszex leányzót!
Természetesen nem egy alkalomra és támogatás is lehetséges.
Lényeg,hogy a fő szempont a szex legyen.
Ha érdekel, küldök képet és megbeszéljük a részleteket!
Ha félénk vagy ez izgat csak nézőnek is várunk.-))
Budapest
Szivesen megismerkednénk egy kedves nemdohányos 40-es duci maci telt párral vagy pasival
Sziasztok!Csinos negyvenes hőlgy vagy pár szeretője lennék!
Sziasztok,csinos hölgy társaságát keresem tartós és diszkrét kapcsolat céljából.Elsősorban az erotika dominálna,de részemről beleférne egyéb szabad idős program is.Bajai független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Ha érdekellek,privát üzenetben keress kérlek.Köszi!Valaki?..
Haliii
Budapesti hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
Budapesti hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz.
Barátot,szeretőt keresek,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz.
..
Én szeretnék.
Sziasztok. Bük környékén keresek lányt-asszonyt -párt kölcsönös orális kielégítésre.
Ma estére keresünk lehetőleg Bi molett hölgytagú párt 30-50 év között Komárom Fejér Veszprém Győr Pest megyéből
Sziasztok,
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz

Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
Helló! Párt keresek Bp-en (hely van) vagy a környéken , mobil vagyok.
Párokat keresünk közös szexre!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp.i párt,hölgyet,csajt,helyem sajnos nincsen.Dohányzok
Párokat-Lányokat keresünk!!!!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
Budapesti pár vagy hölgyet keresek mára 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok
Fejér megyében ill bizonyos távolságon belül környezőekben is keresek,hölgyet,párt mindkét félnek de csak aktív félként,shemale ill cd,bi igazán nőies,női rucis borotvált srácot .Adatlapot olvass és a többit privátban.
Jól szituált budapesti férfiként keresném olyan főleg 45 feletti hölgyek társaságát akik szívesen töltenének akár beszélgetéssel is időt velem , hogy színesebbé tehessük egymás hétköznapjait. Szimpátia esetén termesztésen bármi alakulhat