Sziasztok,csinos hölgy társaságát keresem tartós és diszkrét kapcsolat céljából.Elsősorban az erotika dominálna,de részemről beleférne egyéb szabad idős program is.Bajai  független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Ha érdekellek,privát üzenetben keress kérlek.Köszi!Valaki?..

Haliii 
Budapesti hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed

Budapesti hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
                	Sziasztok! 
Barátot,szeretőt keresek,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz.

Barátot,szeretőt keresek,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz.
                	..

Én szeretnék.

Sziasztok. Bük környékén keresek lányt-asszonyt -párt kölcsönös orális kielégítésre.

Ma estére keresünk lehetőleg Bi molett hölgytagú párt 30-50 év között Komárom Fejér Veszprém Győr Pest megyéből

Sziasztok,
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz 

Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!

Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz

Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
                	Helló! Párt keresek Bp-en (hely van) vagy a környéken , mobil vagyok.

Párokat keresünk közös szexre!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!

Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
                	Sziasztok Szombat estére keresek Bp.i párt,hölgyet,csajt,helyem sajnos nincsen.Dohányzok

Párokat-Lányokat keresünk!!!!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!

Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
                	Budapesti pár vagy hölgyet keresek mára 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok

Fejér megyében ill bizonyos távolságon belül környezőekben is keresek,hölgyet,párt mindkét félnek de csak aktív félként,shemale ill cd,bi igazán nőies,női rucis borotvált srácot .Adatlapot olvass és a többit privátban.

Jól szituált budapesti férfiként keresném olyan főleg 45 feletti hölgyek társaságát akik szívesen töltenének akár beszélgetéssel is időt velem , hogy színesebbé tehessük egymás hétköznapjait. Szimpátia esetén termesztésen bármi alakulhat    

Sziasztok! Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Bp és Pest megye keleti részéről. Az adatlapomon ŕeszletes bemutatkozást találtok.

Kedves  40-es nemdohányzó duci maci telt párral esetleg pasival ismerkednénk

Sziasztok !
Párthoz csatlakoznék diszkréten, a hölgy örömére.
Szívesen kipróbálnám a hármas felállást. 

Privát .

Párthoz csatlakoznék diszkréten, a hölgy örömére.
Szívesen kipróbálnám a hármas felállást.

Privát .
                	Szívesen találkozunk veled,ha egy gyengéd érintésre vágysz egy érzéki és kedves nőtől.Csak is kizárólag hölgy jelentkezését várjuk.

Párokat-Lányokat keresünk!!!!
Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!
        Pasink van köszönjük!!
Priviben kérnénk!

2017. 01. 09. hétfő 12:05
                		2017. 01. 09. hétfő 12:05

Erin
    	        	Erin Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9