Sziasztok! Ismerkednék párral, házaspárral, hölgyel diszkrét titkos kapcsolatra! Irj privibe. Szekszárd és környéke.
Párokat keresünk közös szexre!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Hölgyeket is keresünk harmadiknak,ebben az esetben kisebb anyagi támogatás is szóba jöhet!
Nem profit keresünk!!!!!!!!
Priviben kérjük az üzeneteket!
Sziasztok!Szombathelyen és környékén hölgy?Privibe írj!
Sziasztok,tartós barátság extrákkal típusú kapcsolathoz keresek csinos,intelligens csajt.Bajai kultúrált,megbízható pasi vagyok.Nem gond,ha esetleg nem vagy független.Privát üzenetet küldj kérlek.
Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,egy 40 es,figyelmes férfi személyében,Pécs és környéke.
Barátot,szeretőt keresek,egy 40 es,figyelmes férfi személyében,Pécs és környéke.
Magányos hölgyek anyukák titkos partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít. Masszázst is nyújtok.
Szex partnereket keresünk Hölgyek és Párok személyében !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Sopron és környéke
Jézusom! Még a hányinger is el kapott! Miből gondolod hogy egy hetero pasi a te spermadra éhezik? Sokoat látok hogy hetero de ki próbalná pasival mert kivancsi! Hát bocs de full hetero az csak puncit fog nyalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 19. csütörtök 13:14
Törölt felhasználó (1089612)

Sziasztok!
Hetero pasiként kíváncsi hölgyeket párokat férfiakat keresek ! Hetero alapon keresek olyan pasikat akár idősebb férfiakat akik megkóstolnák kipróbálnák a spermámat , hetero alapon kizárólag előtted verem ki egy pohárba amit azután megkóstolhatsz ! Ápolt egészséges nem italozó dohányzó átlagos méretű borotvált 40es pasi vagyok , spermám igényes szép hó fehér sűrű ! Írj kérdezz bátran , mindenkinek válaszolok ! Privátban tel számot adok amin érdeklődhetsz ..egész napos elérhetőség !
Hetero pasiként kíváncsi hölgyeket párokat férfiakat keresek ! Hetero alapon keresek olyan pasikat akár idősebb férfiakat akik megkóstolnák kipróbálnák a spermámat , hetero alapon kizárólag előtted verem ki egy pohárba amit azután megkóstolhatsz ! Ápolt egészséges nem italozó dohányzó átlagos méretű borotvált 40es pasi vagyok , spermám igényes szép hó fehér sűrű ! Írj kérdezz bátran , mindenkinek válaszolok ! Privátban tel számot adok amin érdeklődhetsz ..egész napos elérhetőség !
Sziasztok!
Sziasztok Bp.i párt,csajt keresek Péntek vagy Szombat estére egy jó nagy szexhez
Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,Pécs és környéke.
Barátot,szeretőt keresek,Pécs és környéke.
Sziasztok!Biszex hölgyet keresek Szombathelyen.Privibe írj!
Szívesen ismerkednék nálam idősebb nővel! Írj!
Sziasztok. Soproni unatkozó hölgyet keresek napközbeni pajzánkodásra
50-es pár keres pasit Fehérvár és környékéröl! Hasonlo koruak elönyben!
Küldtem privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 16. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 16. hétfő 18:54
Törölt felhasználó (163210)

Sziasztok Bp.i párt csajt keresek Péntek estére egy jó nagy szexhez

Hali
Budapesti párt vagy hölgyet keresek holnapra
44 èves vékony sportos pasi vagyok
Budapesti párt vagy hölgyet keresek holnapra
44 èves vékony sportos pasi vagyok