Sziasztok! Hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz.
Párokkal Házaspárokkal esetleg Hölgyekkel ismerkednénk közös szexcsatákra!
Priviben kérnénk!
Priviben kérnénk!
Kedden kora délutánra keresek Dunaújvárosban hölgyet párt. Támogatni tudnálak.
50-es pár vagyunk. Még mindig keresnénk korban hozzank illö pasit 3-ik nak. Fejér megyeiek elönyben!
Hölgyeket és Párokat keresünk szexre!
találkoznék akár hosszutávon nökkel párokkal utazni tudok hetero alapon
50-es pár vagyunk. Még mindig keresnénk korban hozzank illö pasit 3-ik nak. Fejér megyeiek elönyben!
Sziasztok! Ismerkednék olyan nyitott párokkal, házaspárokkal hölgyel akik tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra kereseknek férfit! Ha komolyan gondolod és találkozni is szeretnél irj üzenetet. Szekszárd és környéke.
Szex partnereket keresünk Hölgyek és Párok személyében !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Priviben kérnénk a megkeresést !!!
Sziasztok minden jóra keresek hölgyet Pest megye Vác és környéke , 47 év 172 cm 75 kg barna haj szem átlagos alkat vagyok , lehetsz telt duci is !
Sziasztok. Sopron környékén keresek nőt-párt kölcsönös tabumentes örömszerzésre.
Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,tartós,de kötöttségektől mentes kapcsolathoz.
Barátot,szeretőt keresek,tartós,de kötöttségektől mentes kapcsolathoz.
Veszprémi pasit keresünk harmadiknak az adatlapunkon leírtak szerint...

Hello,Baján és környékén keresek rendszeres diszkrét találkákhoz csinos hölgyet,intelligens párt.Független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Részletek privátban.
Most szombat estére keresünk igényes ápolt kulturált pasikat, fiú társaságokat fiu barátokat, a hölgy örömére!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
Kíváncsi hölgyet párt pasikat keresek , olyanokat akik picit az extrémeb módját szeretik az élvezeteknek ! Olyanok írjanak akik megkóstolnák a spermámat pohárból ..esetleg közelről szájba is bele élvezem ...! Spermám szép hó fehér sűrű kiadós mennyiség...egészséges , átlagos méretem van fazonra borotvált 40es ápolt magára adó pasi vagyok ! Bátran ÍRJ KÉRDEZZ örömmel válaszolok !
Kíváncsi hölgyet párt pasikat keresek , olyanokat akik picit az extrémeb módját szeretik az élvezeteknek ! Olyanok írjanak akik megkóstolnák a spermámat pohárból ..esetleg közelről szájba is bele élvezem ...! Spermám szép hó fehér sűrű kiadós mennyiség...egészséges , átlagos méretem van fazonra borotvált 40es ápolt magára adó pasi vagyok ! Bátran ÍRJ KÉRDEZZ örömmel válaszolok !
SZiasztok én 50 éves vagyok férffi.
Hasonló alkatú PÁRT keresünk, szimpátián alapuló kapcsolatra. Egyéjszakások, ágyról-ágyra járók kíméljenek. Hosszabb távban gondolkodunk. Valós, komoly, embereket keresünk, normális értékrenddel, nem a világ másik végéből. Legyen telefonod. A többit levélben.
Helló! Van pár Bp-en vagy a környékén ? Hely adott , de mobil is vagyok