3 madiknak be szalnek parhoz Aszód
Párokkal ismerkednénk
Sziasztok!40-es,50-es hölgy,pár Szombathelyen?Nálam?
Párokkal Házaspárokkal esetleg Hölgyekkel ismerkednénk közös szexcsatákra!
Priviben kérnénk!
Priviben kérnénk!
Hello,Baja és környékén ismerkednék csinos hölggyel,intelligens párral rendszeres intím együttlétekhez.Független,megbízható pasi vagyok.Privát üzenetet küldj kérlek amennyiben érdekellek.Köszönöm!
Sziasztok. Soproni nőt vagy párt keresek közös gyönyörökre .
50-es pár vagyunk. Még mindig keresnénk korban hozzank illö pasit 3-ik nak. Fejér megyeiek elönyben! fénykép elöny!
Sziasztok! Zalaegerszegi Nőt keresek! Normális pasi vagyok... nagymarcus6@gmail.com
43 éves férfi vagyok ! Hölgyet párt keresek , kölcsönös örömökre hosszú távra.43ferfi@freemail.hu
Balatonfüred-Veszprém-Balatonkenese háromszögből keresünk pasit harmadiknak az adatlapunkon leírtak szerint

50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Korombeli, hölgyeket keresek Nyíregyháza és környékéről minden jóra.Szeretem a kicsit extrém dolgokat (exhibicionizmus / kukkolás) illetve az orális kényeztetést.
Igazán nagy (vastag) farkú pasit keresünk harmadiknak Veszprém környékéről

Sziasztok! Hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz.
Párokkal Házaspárokkal esetleg Hölgyekkel ismerkednénk közös szexcsatákra!
Priviben kérnénk!
Priviben kérnénk!
Kedden kora délutánra keresek Dunaújvárosban hölgyet párt. Támogatni tudnálak.
50-es pár vagyunk. Még mindig keresnénk korban hozzank illö pasit 3-ik nak. Fejér megyeiek elönyben!
Hölgyeket és Párokat keresünk szexre!
találkoznék akár hosszutávon nökkel párokkal utazni tudok hetero alapon
50-es pár vagyunk. Még mindig keresnénk korban hozzank illö pasit 3-ik nak. Fejér megyeiek elönyben!
Sziasztok! Ismerkednék olyan nyitott párokkal, házaspárokkal hölgyel akik tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra kereseknek férfit! Ha komolyan gondolod és találkozni is szeretnél irj üzenetet. Szekszárd és környéke.