Hello,rendszeres együttlétekhez stabil kapcsolatban gondolkodo csinos csajszit keresek hosszú távra.Bajai független,megbízható pasi vagyok.Megértő,intelligens pár ismeretsége is érdekelne,hozzájuk kezdőként csatlakoznék a hölgy kedvére.Fotó és részletek privátban,ha komolyan gondolod.
Sziasztok!
Szívesen megismerkednék,egy korban és alkatban is hozzám illő,értelmes és határozott férfivel.
Szívesen megismerkednék,egy korban és alkatban is hozzám illő,értelmes és határozott férfivel.
Szívesen mennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 20. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 20. hétfő 13:11

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Sziasztok!
Én Veszprémi férfi vagyok, fiatal lányokat, idősebb Hölgyeket kényeztetnék!
Párokhoz is csatlakoznék!
És persze valós személy vagyok, és szava hihető ember!!!!!!!
Ha valakit érdekel irjon!
Üdv!!!!!!!!!!!!
Én Veszprémi férfi vagyok, fiatal lányokat, idősebb Hölgyeket kényeztetnék!
És persze valós személy vagyok, és szava hihető ember!!!!!!!
Ha valakit érdekel irjon!
Üdv!!!!!!!!!!!!
46 vagyok vékony srác érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 19. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 19. vasárnap 20:18
Törölt felhasználó (1591082)

Esztergom és környékről aki ismerkedne? Írjon levelet
Bi vékony srác vagyok.
Bi vékony srác vagyok.
Lányokat, idősebb hölgyeket kényeztetnék!
Veszprém megyéből keresek!
Ha érdekel irj vagy hivj!!!!!!!!!!!!!
Veszprém megyéből keresek!
Ha érdekel irj vagy hivj!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Nálam!Privibe írjatok!
Sziasztok
Budapesti hölgyet vagy párt keresek, 44 éves vekony sportos pasi vagyok, legyen helyed és meglátogatlak
Budapesti hölgyet vagy párt keresek, 44 éves vekony sportos pasi vagyok, legyen helyed és meglátogatlak
nöt párt vagy bi ffit keresek kor alkat nem számit
Kölcsönös orális kielégítésre keresek hölgyet-párt Bük-Sopron környékén.
Sziasztok.
Idösebb párt kereseünk 48-55 -ig párcsere céljábol. Vonz mindkettönket az idösebb partner. Kép nélkül ne irjatok.
Idösebb párt kereseünk 48-55 -ig párcsere céljábol. Vonz mindkettönket az idösebb partner. Kép nélkül ne irjatok.
Hasonló alkatú PÁRT keresünk, szimpátián alapuló kapcsolatra. Egyéjszakások, ágyról-ágyra járók kíméljenek. Hosszabb távban gondolkodunk. Valós, komoly, embereket keresünk, normális értékrenddel, nem a világ másik végéből. Legyen telefonod. A többit levélben.
Sziasztok!
Szeretöm keresném hölgy ;pár személyében!
Budapest és környékén!37 vagyok.
Szeretöm keresném hölgy ;pár személyében!
Budapest és környékén!37 vagyok.
Lányok elhanyagolt anyukák titkos partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít.
Párokat és hölgyeket keresünk hármas négyes szexre!!!!
Priviben légyszi!!
Priviben légyszi!!
Sziasztok !
Holnap délelőttre partner(ek) ?
Holnap délelőttre partner(ek) ?

Sziasztok!Bi hölgyet keresek tartós kapcsolatra,akivel hölgyhöz,párhoz csatlakozhatnánk!Hely,távolság nem probléma!Privibe írj!
Sziasztok! Hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz
43 éves férfi vagyok ! Hölgyet párt keresek , kölcsönös örömökre hosszú távra.43ferfi@freemail.hu
Hali
Budapesti párt vagy hölgyet keresek mára
44 éves vékony sportos pasi vagyok
Legyen helyed és meglátogatlak
Budapesti párt vagy hölgyet keresek mára
44 éves vékony sportos pasi vagyok
Legyen helyed és meglátogatlak