Elegetek van már a sok "kamus" ígéretből? Szívesen megnéznétek élőben is egy-egy párt az oldalról? Esetleg meg is ismerkednétek velük minden elkötelezettség nélkül? Nincs, aki megértené, hogy ti kit is kerestek valójában? Egyszerűen csak bátortalanok vagyok jelentkezni egyedül az e havi pénzdíjas amatőr versenyre, de társat meg nem találtok hozzá?
Akkor ez a buli nektek szól:
http://www.goldengate.hu/gg_buli_15_szulinapi
Mint gyakorlott társkeresők ráuntunk a céltalan kávézgatásokra egy kis eldugott helyen. Ha mégsem volt meg a szimpátia, akkor az aznap este már így is dugába dőlt.
Ezeket elkerülve szeretnénk nektek bemutatni egy lehetőséget, hogy kötetlenül ismerkedjetek Ha mégsincs meg a kémia élőben, akkor csak egy asztallal kell odébb ülnötök és lehetséges, hogy megtaláljátok az ideális partnert a "játékaitokhoz".
Nem az első ilyen partit vezényeljük le, tehát tudjuk, hogy miről beszélünk. Bízzatok bennünk és keressetek megfelelő játszótársat magatoknak. Tapasztalataink szerint egy nem vetkőzős, de mégis erotikával túlfűtött buli is nagyon jól el tud sülni.
Várjuk kezdő és már "rutinos" társainkat a mi kis szeánszunkon.
Kayeti
Akkor ez a buli nektek szól:
http://www.goldengate.hu/gg_buli_15_szulinapi
Mint gyakorlott társkeresők ráuntunk a céltalan kávézgatásokra egy kis eldugott helyen. Ha mégsem volt meg a szimpátia, akkor az aznap este már így is dugába dőlt.
Ezeket elkerülve szeretnénk nektek bemutatni egy lehetőséget, hogy kötetlenül ismerkedjetek Ha mégsincs meg a kémia élőben, akkor csak egy asztallal kell odébb ülnötök és lehetséges, hogy megtaláljátok az ideális partnert a "játékaitokhoz".
Nem az első ilyen partit vezényeljük le, tehát tudjuk, hogy miről beszélünk. Bízzatok bennünk és keressetek megfelelő játszótársat magatoknak. Tapasztalataink szerint egy nem vetkőzős, de mégis erotikával túlfűtött buli is nagyon jól el tud sülni.
Várjuk kezdő és már "rutinos" társainkat a mi kis szeánszunkon.
Kayeti
Sziasztok,Baja és környékén ismerkednék valós párral,akikhez hosszú távon csatlakozhatnék a hölgy kedvére.Egyedülálló hölgy társasága is érdekel,aki tartós és stabil kapcsolatban gondolkodik.Független,normális,megbízható pasi vagyok.Ha komolyan gondolod,privát üzenetet írj kérlek.Köszi!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt a hölgy örömére keresnék. További részletek az adatlapomon.
Érdeklődés esetén üzenetet írj kérlek.
Hölgyet vagy párt a hölgy örömére keresnék. További részletek az adatlapomon.

Érdeklődés esetén üzenetet írj kérlek.
Párokat és hölgyeket keresünk hármas négyes szexre!!!!
Priviben légyszi!!
Priviben légyszi!!
Házaspárok-Párok-Hölgyek társaságát keressük!
Privát leveleket várunk
Privát leveleket várunk
Sziasztok. Nagyon szeretnék már megismerkedni és szeretkezni egy 50 fölötti hölgyel. Nem egy alkalomra keresek tartósan szeretője , szex partnere lennék. Sopron és környéke
Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő,értelmes,határozott férfivel ismerkednék.
Olvass társkeresőt is.
Korban,alkatban is hozzám illő,értelmes,határozott férfivel ismerkednék.
Olvass társkeresőt is.
Sziasztok.Napközben ráérő csinos hölgyet vagy párt keresek.
Független, igényes negyvenes Érdi férfi vagyok, keresnék egy fix barátnőt kötetlen kapcsolatra. Ha kérhetném privátba írj, köszönöm!
Priviben légyszi!!
Priviben légyszi!!
Sziasztok! Párt ,férfit ,nőt keresünk Szombathely vagy Győr környékéről. Szeretnénk újra egy jó kis szexpartit átélni. Nincsenek tabuk mindent élvezünk és szeretünk !!! Kamusok kíméljenek mert azzal már tele a padlás!!!!!! Olyanok írjanak akik szeretik a szex minden formáját és szeretnének mindent kiélvezni.!!!
Kiéhezett 40- es hölgyet keresek...
Sziasztok! Házaspárt, párt, hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra esetleg elhanyagolt feleség, barátnő titkos szeretője lennék diszkréten.
Priviben légyszi!!
Priviben légyszi!!
Sziasztok
Budapesti párt vagy hölgyet keresek, 44 éves vékony sportos pasi vagyok
Budapesti párt vagy hölgyet keresek, 44 éves vékony sportos pasi vagyok
Hello,rendszeres együttlétekhez keresek csinos,intelligens csajt,aki tartós ,stabil kapcsolatban gondolkodik.Bajai független,megbízható pasi vagyok.Ha komolyan érdekellek,privátban jelezd kérlek.
Webcam modellként páromat keresem angol, vagy német nyelvtudással BDSM és szex műsorok adásához. Érdeklődni, jelentkezni itt a "GG"-n belső üzenetben, vagy privin lehet!!
Házaspárok-Párok-Hölgyek társaságát keressük!
Privát leveleket várunk
Privát leveleket várunk
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen ma este?Nálam!Privibe írjatok!
Sziasztok. Sopronba keresek egy kedves kellemes 50 fölötti hölgyet-párt.