Sziasztok! Ismerkednék kedves középkorú házaspárral, párral, hölgyel tartós diszkrét kapcsolatra. Várom üzeneted ha komolyan gondolod.
Sziasztok!
Békéscsabán házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Békéscsabán házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
kolcsonos oromok kielegitesere allando partnert keresek, Keszthely es kornyeken.....
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szombathelyen párt ill hölgyet keresek
Kedves, értelmes 50 körüli párt keresünk.
Balatonlelle, vagy közelében keresek Kíváncsi Hölgyet
Hely van.

Kecskemét és környékén keresek partnereket mindenki örömére szabad idő kellemes eltöltésére
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Sziasztok!
Hölgyet keresek szabadidő kellemes eltöltésére vagy esetleg párt a hölgy örömére. Több infó rólam az adatlapomon. Amennyiben érdekes lehetek kérlek üzenetet írj.
Hölgyet keresek szabadidő kellemes eltöltésére vagy esetleg párt a hölgy örömére. Több infó rólam az adatlapomon. Amennyiben érdekes lehetek kérlek üzenetet írj.

Sziasztok!idősebb elhanyagolt,magányos hölgyet szívesen kènyeztetnèk! Szeged ès környèke!!
Kecskeméti párt keresek
Üdv!
Sziasztok
43 eves Bpi ffi ismerkedne nokel, parokal.....
Telt idomokat szeretem.Aki gondolja irjon ram privatban.
43 eves Bpi ffi ismerkedne nokel, parokal.....
Telt idomokat szeretem.Aki gondolja irjon ram privatban.
Sziasztok,valós igényes pár,egyedülálló csinos hölgy társaságát keresem tartós,stabil kapcsolat reményében.Bajai független,teljesen korrekt,normális pasi vagyok.Valaki?..
Dunaújba ismerkednék.
Sziasztok Veszprémi párként párokat hölgyeket keresünk,e héten szerda vagy csütörtök este.élménydús estére.
Házaspárok-Párok-Hölgyek társaságát keressük!
Privát leveleket várunk
Privát leveleket várunk
Bük és Sopron és környékén keresek lányt- hölgyet- párt , minden érdekel és izgat.
szegeden, masszázst nőknek , pároknak.. csatlakoznék nudizmust kedvelőkhöz.. smile de szívesen kukkolok is