párt bi ffit nöt keresünk 40felett
38 éves ffi vagyok. Hölgy, asszony arcára,szájába verném a farkamat. Balatonfüzfő és környéke
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Sziasztok !
Nőt kényeztetnék, vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Nőt kényeztetnék, vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon.

Szegedi duci pasi kényeztettne kortól és nemtől függetlenül!
Ha érdekel írj!
Ha érdekel írj!
40 feletti hölgyet keresek titkos, tartós kapcsolatra
Sziasztok! Ráérő hölgy vagy pár ma délelőtt Veszprém környékén?
Hello,igényes ápolt párral,ill. hölggyel ismerkednék,akik álandó partnert keresnek stabil kapcsolatra.Bajai független,megbízható pasi vagyok.Valaki?..
Párokat és hölgyeket keresünk közös szexkapcsolatara.
Jó lenne ha valaki bebizonyítaná hogy van értelme itt a keresgetésnek!!!
Priviben légyszi.
Jó lenne ha valaki bebizonyítaná hogy van értelme itt a keresgetésnek!!!
Priviben légyszi.
Sziasztok! Ismerkednék kedves középkorú házaspárral, párral, hölgyel tartós diszkrét kapcsolatra. Várom üzeneted ha komolyan gondolod.
Sziasztok!
Békéscsabán házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Békéscsabán házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
kolcsonos oromok kielegitesere allando partnert keresek, Keszthely es kornyeken.....
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szombathelyen párt ill hölgyet keresek
Kedves, értelmes 50 körüli párt keresünk.
Balatonlelle, vagy közelében keresek Kíváncsi Hölgyet
Hely van.

Kecskemét és környékén keresek partnereket mindenki örömére szabad idő kellemes eltöltésére
Üdv!
Sziasztok!
Hölgyet keresek szabadidő kellemes eltöltésére vagy esetleg párt a hölgy örömére. Több infó rólam az adatlapomon. Amennyiben érdekes lehetek kérlek üzenetet írj.
Hölgyet keresek szabadidő kellemes eltöltésére vagy esetleg párt a hölgy örömére. Több infó rólam az adatlapomon. Amennyiben érdekes lehetek kérlek üzenetet írj.

Sziasztok!idősebb elhanyagolt,magányos hölgyet szívesen kènyeztetnèk! Szeged ès környèke!!