Hölggyel, Párral ismerkednék!
garry@freemail.hu
garry@freemail.hu
Sziasztok! Van itt komoly középkorú házaspár, pár esetleg hölgy aki ismerkedne? Tartós diszkrét kapcsolatra keresek partnereket. Elsősorban Szekszárd és környéke.
Helló mindenkinek ! Debrecen és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral . Kizárólag 40 felettiekkel .
Hello,Baja és környékén ismerkednék igényes párral,csinos hölggyel,akik állandó partnert keresnek hosszú távra.Független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Valaki?..
Feleségem névnapjára keresek kitartó férfit,,,,,,,,
Tényleg nagy szar ami itt van.
Sziasztok!
A mai nap illetve szombaton is van helyem egész éjjelre is Szolnok megyében! Aktívat keresek kortol függetlenül,én passzív vagyok szopok,nyelem és dugható vagyok!
Hívj:06202154427
A mai nap illetve szombaton is van helyem egész éjjelre is Szolnok megyében! Aktívat keresek kortol függetlenül,én passzív vagyok szopok,nyelem és dugható vagyok!
Hívj:06202154427
Szombat délután-estére párt keresünk Debrecenben

Párokkal és hölgyekkel ismerkednénk!
Priviben légyszi!
Priviben légyszi!
Baranyai szexi pár vagyunk és nőt keresünk édes hármashoz.Nem modellt csupán egy érzéki hölgyet szeretnénk.
Kecskeméti párt keresek lehet bi" is de nem feltétel
28 éves srác keres szórakozást Szegedről.
Hölgyek, Párok?
Hölgyek, Párok?
Szexpartnereket keresünk PÁROK-HÖLGYEK személyében!
Priviben kérnénk hogy írjatok!
Priviben kérnénk hogy írjatok!
Bi pasi minél idősebb párt keres.
Ma valaki ra er?
Kedves Lányok, párok! Kellemes együttlét.
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
Lányok, Asszonyok! Jóképű, intelligens, diszkrét, kemény farkú férfi vagyok. Szimpátia fontos, igényes, helyes nőket keresek. Kellemes időtöltésre. Szép Napot Csajok! Írj bátran nem fogsz csalódni.

Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Szombat este szeretnénk kikapcsolódni!
PÁROK-LÁNYOK valami ötlet????
Priviben légyszi!
PÁROK-LÁNYOK valami ötlet????
Priviben légyszi!