Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Sziasztok! Van itt Szekszárdi vagy környéki középkorú pár, házaspár esetleg hölgy?
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathely,Vas megye?Nálam!Privibe írjatok!
Szombat este szeretnénk kikapcsolódni!
PÁROK-LÁNYOK valami ötlet????
Priviben légyszi!
PÁROK-LÁNYOK valami ötlet????
Priviben légyszi!
Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Lányok, Asszonyok! Jóképű, intelligens, diszkrét, kemény farkú férfi vagyok. Szimpátia fontos, igényes, helyes nőket keresek. Kellemes időtöltésre. Szép Napot Csajok! Írj bátran nem fogsz csalódni.

Kedves Lányok, párok! Kellemes együttlét.
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
Ma valaki ra er?
Bi pasi minél idősebb párt keres.
Szexpartnereket keresünk PÁROK-HÖLGYEK személyében!
Priviben kérnénk hogy írjatok!
Priviben kérnénk hogy írjatok!
28 éves srác keres szórakozást Szegedről.
Hölgyek, Párok?
Hölgyek, Párok?
Kecskeméti párt keresek lehet bi" is de nem feltétel
Baranyai szexi pár vagyunk és nőt keresünk édes hármashoz.Nem modellt csupán egy érzéki hölgyet szeretnénk.
Párokkal és hölgyekkel ismerkednénk!
Priviben légyszi!
Priviben légyszi!

Szombat délután-estére párt keresünk Debrecenben
Sziasztok!
A mai nap illetve szombaton is van helyem egész éjjelre is Szolnok megyében! Aktívat keresek kortol függetlenül,én passzív vagyok szopok,nyelem és dugható vagyok!
Hívj:06202154427
A mai nap illetve szombaton is van helyem egész éjjelre is Szolnok megyében! Aktívat keresek kortol függetlenül,én passzív vagyok szopok,nyelem és dugható vagyok!
Hívj:06202154427
Tényleg nagy szar ami itt van.
Feleségem névnapjára keresek kitartó férfit,,,,,,,,
Hello,Baja és környékén ismerkednék igényes párral,csinos hölggyel,akik állandó partnert keresnek hosszú távra.Független,kultúrált,megbízható pasi vagyok.Valaki?..