A hétvégénk nagyon jól sikerült egy pasival. De Párokat és Lányokat továbbra is keresünk !!
Pasik most ne! Priviben kérjük a megkeresést!
Sziasztok
Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel
Csak pasik ne írjanak, esélytelenek!!!
Nők levelét is várom

Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel

Csak pasik ne írjanak, esélytelenek!!!
Nők levelét is várom

Kecskeméti párt keresek
Laci vagyok pár napja már 42 éves, minden téren igényes debreceni srác. Borotvált és ápolt vagyok, állítólag jóképű is.
Tiszta lapokkal játszom, ezért leírom, hogy párkapcsolatban élek, de nélküle keresgélek hármas szexre, ő nem igényli a szex eme formáját.
Nem vagyok kezdő a témában, mert első ilyen kalandom éppen ennek az oldalnak köszönhetem. Egy fiatal házaspárral töltöttem el több orgiába nyúló éjszakát.
Szexben figyelmes és odaadó vagyok, nem jellemző rám az önzőség. Nagyon szeretek nyalni és hogy jól csinálom azt orgazmusok hada bizonyította már.
Ígérgethetnék sok szépet és jót, de igazából személyesen vagy beszélgetés alapján dől el, hogy engem kerestek e.
Tiszta lapokkal játszom, ezért leírom, hogy párkapcsolatban élek, de nélküle keresgélek hármas szexre, ő nem igényli a szex eme formáját.
Nem vagyok kezdő a témában, mert első ilyen kalandom éppen ennek az oldalnak köszönhetem. Egy fiatal házaspárral töltöttem el több orgiába nyúló éjszakát.
Szexben figyelmes és odaadó vagyok, nem jellemző rám az önzőség. Nagyon szeretek nyalni és hogy jól csinálom azt orgazmusok hada bizonyította már.
Ígérgethetnék sok szépet és jót, de igazából személyesen vagy beszélgetés alapján dől el, hogy engem kerestek e.
Sziasztok! MA délelőtt van valaki Kiskunfélegyházán vagy környékén, aki megszopatna egy bisex srácot? Kíváncsi hetero pasik is írhatnak. Helyem van! Képed legyen, részleteket privin megbeszéljük. Gyere és szopass meg! :P
A hétvégénk nagyon jól sikerült egy pasival. De Párokat és Lányokat továbbra is keresünk !!
Sziasztok! Vannak itt Szekszárdi vagy környéki középkorú házaspárok párok vagy hölgy diszkrét tartós kapcsolatra?
Hölgyet keresnék akár tartós kapcsolatra is. Szimpátia, ápoltság fontos! Helyem, autóm van. Ha kérhetlek belső levelet írj, köszönöm!
Sziasztok!Hetero férfiként hölgyet,párt keresek Hévíz és környékén!!Egész évben itt vagyok!
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra! 37 éves pesti ffi vagyok! Viber szám az adatlapon!
Sziasztok Győri vagy környéki biszex pár házi barátja lennék hosszabb távon is
Részletek a lapomon
Részletek a lapomon
Sziasztok.Hétfőn Debrecenben leszek.Aki szeret szopni az írjon.
Hölgyek-párok-aktív bi férfiak (kortól és kinézettöl függetlenül) írjatok ha:
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke, utazni tudok (autóm van)!
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke, utazni tudok (autóm van)!
Hölgyet, párt keresek, akik találkozni is mernek és nem csak ábrándoznak! mobilis vagyok!Autós kaland is oké! Van aki találkoznának velem?
Sziasztok! Ma estére 05.12 pénteken párt pesten! Ápolt normális férfi vagyok! Helyem nincs! 305057875
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok. Naturizmust, kirándulást, szaunázást kedvelő korunkbeli párral ismerkednénk, barátkoznánk. Csak párok privát üzeneteit várjuk.
Sziasztok!!! Szombat vagy vasárnap estére keresek párt lányt bi is Borsod előny
Ma délután Gyöngyös, hatvan környékékén keresek hölgyet aki szereti ha kényeztetik. Akár viszonzás nélkül is!
Sziasztok. Péntek estére keresünk valós párt. Helyünk van.