Sziasztok Győri vagy környéki biszex pár , vagy bi férfi 22. hétfő délelőtt vagy délután de hely kell
Részletek a lapomon
Részletek a lapomon
41 éves férfi egy Nőnek?

Sziasztok! Ismerkednék házaspárral párral diszkrét tartós kapcsolatra mindenki örömére. Nem kérek mást csak legyél valós, ápolt, korrekt és természetesen diszkrét. Tolna megye Szekszárd és környéke.
Párokat-Lányokat keresünk !
Priviben légyszi!
Priviben légyszi!
Sziasztok. János vagyok 37 éves pesti ffi.Tartós, de kötöttségektől mentes kapcsolatot kereső hölggyel ismerkednék! Az adatlapomon találsz részleteket rólam és ha érdekellek, kérdezz bátran! Puszi
Sziasztok smile
Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel smile
Csak pasik ne írjanak, esélytelenek!!!
Nők levelét is várom wink
Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel smile
Nők levelét is várom wink
Sziasztok Győri vagy környéki biszex pár , vagy bi férfi 22. hétfő délelőtt vagy délután
Részletek a lapomon
Részletek a lapomon
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék Szombathelyen.Privibe írjatok!
Párok és Hölgyek társaságát keressük közös szex élményekre!
Privátban kérjük az üziket!
Privátban kérjük az üziket!
Sziasztok! Szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn! Ápolt,szenvedélyes,egészséges potens férfi vagyok! Helyem sajnos nincs! 305057875
Sziasztok!
Fejér megyében keresek hölgyet,vagy párt! Attila
Fejér megyében keresek hölgyet,vagy párt! Attila
A hétvégénk nagyon jól sikerült egy pasival. De Párokat és Lányokat továbbra is keresünk !!
Pasik most ne! Priviben kérjük a megkeresést!
Sziasztok
Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel
Nők levelét is várom

Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel

Nők levelét is várom

Kecskeméti párt keresek
Laci vagyok pár napja már 42 éves, minden téren igényes debreceni srác. Borotvált és ápolt vagyok, állítólag jóképű is.
Tiszta lapokkal játszom, ezért leírom, hogy párkapcsolatban élek, de nélküle keresgélek hármas szexre, ő nem igényli a szex eme formáját.
Nem vagyok kezdő a témában, mert első ilyen kalandom éppen ennek az oldalnak köszönhetem. Egy fiatal házaspárral töltöttem el több orgiába nyúló éjszakát.
Szexben figyelmes és odaadó vagyok, nem jellemző rám az önzőség. Nagyon szeretek nyalni és hogy jól csinálom azt orgazmusok hada bizonyította már.
Ígérgethetnék sok szépet és jót, de igazából személyesen vagy beszélgetés alapján dől el, hogy engem kerestek e.
Tiszta lapokkal játszom, ezért leírom, hogy párkapcsolatban élek, de nélküle keresgélek hármas szexre, ő nem igényli a szex eme formáját.
Nem vagyok kezdő a témában, mert első ilyen kalandom éppen ennek az oldalnak köszönhetem. Egy fiatal házaspárral töltöttem el több orgiába nyúló éjszakát.
Szexben figyelmes és odaadó vagyok, nem jellemző rám az önzőség. Nagyon szeretek nyalni és hogy jól csinálom azt orgazmusok hada bizonyította már.
Ígérgethetnék sok szépet és jót, de igazából személyesen vagy beszélgetés alapján dől el, hogy engem kerestek e.
Sziasztok! MA délelőtt van valaki Kiskunfélegyházán vagy környékén, aki megszopatna egy bisex srácot? Kíváncsi hetero pasik is írhatnak. Helyem van! Képed legyen, részleteket privin megbeszéljük. Gyere és szopass meg! :P
A hétvégénk nagyon jól sikerült egy pasival. De Párokat és Lányokat továbbra is keresünk !!
Sziasztok! Vannak itt Szekszárdi vagy környéki középkorú házaspárok párok vagy hölgy diszkrét tartós kapcsolatra?
Hölgyet keresnék akár tartós kapcsolatra is. Szimpátia, ápoltság fontos! Helyem, autóm van. Ha kérhetlek belső levelet írj, köszönöm!
Sziasztok!Hetero férfiként hölgyet,párt keresek Hévíz és környékén!!Egész évben itt vagyok!