32eves nyiregyi vagyok,kötötsegek anaygiak nelkuli sexkapcsolatra..,ismerkednek nyiregyhazi ,fuggetlen magyanyos elhanyagolt holgyekkel puncijat kenyesztetni fagyiznam ujjazni nyalni...laju85@citromail.hu..cimem...
Sziasztok! Szekszárdi esetleg Tolna megyei nyitott középkorú párral házaspárral hölgyel ismerkednék diszkrét tartós kapcsolatra. Diszkréció ápoltság alap. A többit privát üzenetben.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Egy kedves hölgyet keresünk buja játékokra.
Sziasztok!
Keresünk egy nem túl nagyfarkú (max 16cm), enyhén biszex pasit, aki házibarátunk lehetne!!!
...elsősorban barátnőm kényeztetése a cél! ...én még sosem próbáltam pasival...
...csak a korosztályunkból 40-es), csak a közelböl, csak fotóval!!!
Szentendre-Budapest
Írj! Várjuk!
Keresünk egy nem túl nagyfarkú (max 16cm), enyhén biszex pasit, aki házibarátunk lehetne!!!
...elsősorban barátnőm kényeztetése a cél! ...én még sosem próbáltam pasival...
...csak a korosztályunkból 40-es), csak a közelböl, csak fotóval!!!
Szentendre-Budapest
Írj! Várjuk!
Idősebb hölgyet kényeztetnék.06307138343
Most pénteken az az 26 án Moskolci lányt vagy párt fogadnák otthonunkba reggel 09 töl írj privit .vagy imailt:matea1974@gmail
com.
De csak ja tuttira.
Szép napot.
com.
De csak ja tuttira.
Szép napot.
Párok ill. hölgyek társaságát keressük kellemes szex élményekre!
Priviben légyszi !
Priviben légyszi !
Érett hölgyekkel ismerkednék.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok Győri vagy környéki biszex pár , vagy bi férfi 22. hétfő délelőtt vagy délután de hely kell
Részletek a lapomon
Részletek a lapomon
41 éves férfi egy Nőnek?

Sziasztok! Ismerkednék házaspárral párral diszkrét tartós kapcsolatra mindenki örömére. Nem kérek mást csak legyél valós, ápolt, korrekt és természetesen diszkrét. Tolna megye Szekszárd és környéke.
Párokat-Lányokat keresünk !
Priviben légyszi!
Priviben légyszi!
Sziasztok. János vagyok 37 éves pesti ffi.Tartós, de kötöttségektől mentes kapcsolatot kereső hölggyel ismerkednék! Az adatlapomon találsz részleteket rólam és ha érdekellek, kérdezz bátran! Puszi
Sziasztok smile
Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel smile
Csak pasik ne írjanak, esélytelenek!!!
Nők levelét is várom wink
Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel smile
Csak pasik ne írjanak, esélytelenek!!!
Nők levelét is várom wink
Sziasztok Győri vagy környéki biszex pár , vagy bi férfi 22. hétfő délelőtt vagy délután
Részletek a lapomon
Részletek a lapomon
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék Szombathelyen.Privibe írjatok!
Párok és Hölgyek társaságát keressük közös szex élményekre!
Privátban kérjük az üziket!
Privátban kérjük az üziket!
Sziasztok! Szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn! Ápolt,szenvedélyes,egészséges potens férfi vagyok! Helyem sajnos nincs! 305057875