Hello,Baja és környékén randiznék helyes,intelligens hölggyel,nem alkalmi kapcsolat céljából.Nem kedvelem a felszínes dolgokat,kicsit beszélgessünk.Független férfi vagyok.
Sziasztok!
Keresünk egy nem túl nagyfarkú (max 16cm), enyhén biszex pasit, aki házibarátunk lehetne!!!
...elsősorban barátnőm kényeztetése a cél! ...én még sosem próbáltam pasival...
...csak a korosztályunkból 40-es), csak a közelböl, csak fotóval!!!
Szentendre-Budapest
Írj! Várjuk!
Keresünk egy nem túl nagyfarkú (max 16cm), enyhén biszex pasit, aki házibarátunk lehetne!!!
...elsősorban barátnőm kényeztetése a cél! ...én még sosem próbáltam pasival...
...csak a korosztályunkból 40-es), csak a közelböl, csak fotóval!!!
Szentendre-Budapest
Írj! Várjuk!
Sziasztok. péntek estére keresnénk párt. helyünk van.
Párok és Hölgyek társaságát keressük közös szexélményre!
Privát üzeneteket várunk!
Privát üzeneteket várunk!
Párt keresünk vasárnapra , fogadni mi sem tudunk . Elképzelés : mindenki a saját párjával kezd , majd kézzel -szájjal izgatás négyesben , s ha van szimpátia akkor bármi lehetséges . orálnál nem de aktusnál gumit használunk .
Bp . és 80 km belül .
Bp . és 80 km belül .
3-án Szombaton tervezünk menni az egyik Budapesti klubba!
Ismerkednénk párokkal ott és egyeztethetnénk előtte privátban,ki szeretne velünk talizni? PÁROK??????
De a klubb helyett szívesen meglátogatnánk egy szimpi párt ,mert mindenféleképpen megyünk Pestre mivel van egy kis dolgunk előtte de aztán.............!!
Priviben kérnénk!
Ismerkednénk párokkal ott és egyeztethetnénk előtte privátban,ki szeretne velünk talizni? PÁROK??????
De a klubb helyett szívesen meglátogatnánk egy szimpi párt ,mert mindenféleképpen megyünk Pestre mivel van egy kis dolgunk előtte de aztán.............!!
Priviben kérnénk!
Sziasztok !
Keressük szexpartnereinket június 4 - re délután vagy este . Hölgy , pár személyében , csak férfit esetleg biszexet aki inkább a lányos szerepet szereti . Utazni tudunk fogadni sajnos nem .
Keressük szexpartnereinket június 4 - re délután vagy este . Hölgy , pár személyében , csak férfit esetleg biszexet aki inkább a lányos szerepet szereti . Utazni tudunk fogadni sajnos nem .
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen?Nálam!Privibe!
Priviben kérnénk!
Priviben kérnénk!
Sziasztok! Középkorú párral házaspárral hölgyel ismerkednék tartós diszkrét kapcsolatra. Tolna megye Szekszárd és környéke. Irj üzenetet ha komolyan gondolod és nem írogatni szeretnél.
Szia !
Budapesten 40 feletti hölgy játszó társa lennék diszkréten .
Budapesten 40 feletti hölgy játszó társa lennék diszkréten .
Tolna megyebol?

Holnap Bükfürdőn a szaunavilágban leszünk. Bi párként keresünk nagy potenciállal rendelkező férfit, bevállalós hölgyet, vagy párt. Helyünk van, találkozzunk és élvezkedjünk.

Priviben kérnénk!
Priviben kérnénk!
Negyvenes pár keresi korban hozzá illő pár vagy pasi ismeretségét.
Sziasztok
Ma Cegléd termál strandon leszünk párokkal ismerkednénk ,csak egymás előttire hetero alapon ,de lehet úgy is ahogyan hirdetünk . Ha vonakodik a nejed ,de tudod ,hogy benne lenne igazából akkor köss egy piros valamit a hölgy csuklójára arról felismerünk titeket és elkezdjük mi a játékot a vízben aztán meglátjuk mi alakul ,kukkoljuk egymást . Esetleg kiknek ez a programjuk ma?
Ma Cegléd termál strandon leszünk párokkal ismerkednénk ,csak egymás előttire hetero alapon ,de lehet úgy is ahogyan hirdetünk . Ha vonakodik a nejed ,de tudod ,hogy benne lenne igazából akkor köss egy piros valamit a hölgy csuklójára arról felismerünk titeket és elkezdjük mi a játékot a vízben aztán meglátjuk mi alakul ,kukkoljuk egymást . Esetleg kiknek ez a programjuk ma?
Priviben kérnénk!
Priviben kérnénk!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
32eves nyiregyi vagyok,kötötsegek anaygiak nelkuli sexkapcsolatra..,ismerkednek nyiregyhazi ,fuggetlen magyanyos elhanyagolt holgyekkel puncijat kenyesztetni fagyiznam ujjazni nyalni...laju85@citromail.hu..cimem...
Sziasztok! Szekszárdi esetleg Tolna megyei nyitott középkorú párral házaspárral hölgyel ismerkednék diszkrét tartós kapcsolatra. Diszkréció ápoltság alap. A többit privát üzenetben.