13-dikán mi is megyünk este ugy 10 körül érkezünk!!!!!!! Juhéééééé
9!

8 már csak
ja hogy igy telnek a napok... szuperrrr már nagyon várjuk

Akkor én mondom ki 7........

Kedveseim
Ha valakinek az utazzással problémája van jelezze! Van két üres helyünk! Budapestről szombat kora délutáni indulással,vasárnap délelött vissza! Az ajánlat kortol és nemtöl független,egy kérés van csupán,légy Kúltúrált!Nem autos sexpartnert keresünk!! A buliban viszont bármi megtörténhet

na most már tényleg nagyon visszaszámlálunk.... 1 hét!!!

6
Sziasztok ez helyileg merre van melyik kemping ?
Helyszín Diósjenő patakpart kemping
(Ez egy válasz renizoli üzenetére (2016. 08. 06. szombat 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
jönnétek?
(Ez egy válasz renizoli üzenetére (2016. 08. 06. szombat 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
5 nap már csak
-1 vagyis =4

Kedves GG talisok. A tombolára a fődíj már várja leendő gazdáját. Aki szeretne hozhat tombolának valót. Kis csekélységet vagy valami vicceset. Ja és ne feledjétek el jól becsomagolni

3 már csak
Sziasztok
Ki jön pénteken délután Pestről? Valakinek fuvar kellene.
Szia
Ha nem hozol senkit akkor is szívesen látunk. Akár egy gyors ismerkedésre akár bulizásra, hiszen ez mindenkinek van aki itt van az oldalon.
Ha nem hozol senkit akkor is szívesen látunk. Akár egy gyors ismerkedésre akár bulizásra, hiszen ez mindenkinek van aki itt van az oldalon.
Milyen nap van?? Ja szerda akkor 2

Úgy néz ki hogy kinézünk péntek délután is néhány órára,két főt ki tudunk vinni,egyeztessünk!
(Ez egy válasz maped üzenetére (2016. 08. 09. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 09. kedd 08:53

Sziasztok
Sziasztok! 14-en lesznek meg programok?
Sajna 13este nem jo meg nekem :(

Sajna 13este nem jo meg nekem :(