hát................ számolgattuk a napokat mit a gyerekek.....egyre jobban érzem hogy ez évröl évre úra ismétlni kell.......... tudom hogy olvassa valaki a kempingöl.................... kösziiiiiiiiiiii Krisztián köszi Gyula!!! megyünk jövöre is !!!!!!!!!!!!!!aki ott volt nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jo volt uj emberekkel a régeket ujra látni..........
Már mi is itthon.
Nagyon-nagyon örülünk, hogy újra találkoztunk azokkal akikkel volt már szerencsénk találkozni, És fantasztikus volt új embereket megismerni......Most már ti egy nagy család tagjai vagytok.
Köszönöm, hogy veletek lehettem, régen buliztam már ilyen jót és ilyen jó csapattal.
Kicsit csalódtam is pár emberben akik csak ígértek, de nem értek oda. Nekik üzenem nem tudják miről maradtak le.
Mi pedig jövőre ismét ott leszünk.
Nagyon-nagyon örülünk, hogy újra találkoztunk azokkal akikkel volt már szerencsénk találkozni, És fantasztikus volt új embereket megismerni......Most már ti egy nagy család tagjai vagytok.
Köszönöm, hogy veletek lehettem, régen buliztam már ilyen jót és ilyen jó csapattal.
Kicsit csalódtam is pár emberben akik csak ígértek, de nem értek oda. Nekik üzenem nem tudják miről maradtak le.
Mi pedig jövőre ismét ott leszünk.

Mi is nagyon jól éreztük magunkat .Köszönnyük nyunyoka0315 és Bögyöriksznek a szervezést. Mapednek a finom kajákat! Örölünk hogy újra láttuk az ismerösöket ,és uj embereket ismertünk meg.

Na hello, Én idén rövidre sikeredtem, de örülök, ha hozzá tudtam járulni így-úgy a bulihoz, ami leginkább a tietek volt és nektek. Tanulságos volt minden szempontból a szervezés, kivitelezés, logisztika és egyebek... Pusszanat.
Kedves GG-sek!
Nagyon szépen köszönöm, hogy elmehettem a buliba, nagyon jól éreztem magam. Köszönöm az isteni kaját Mapednek, fáradságot nem ismerve a szervezést Nyunyókának és Bögyöriksznek (igaz még nem ismerjük egymást, de remélem mielőbb sort kerítünk rá) Jó volt találkozni régi barátaimmal (felosz, madmen,ark) és új "családtagokat" megismerni. Mikor lesz az újabb buli?
Nagyon szépen köszönöm, hogy elmehettem a buliba, nagyon jól éreztem magam. Köszönöm az isteni kaját Mapednek, fáradságot nem ismerve a szervezést Nyunyókának és Bögyöriksznek (igaz még nem ismerjük egymást, de remélem mielőbb sort kerítünk rá) Jó volt találkozni régi barátaimmal (felosz, madmen,ark) és új "családtagokat" megismerni. Mikor lesz az újabb buli?

Sziasztok!
Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt találkozni régiekkel, újakkal! 1000 köszönet
a szervezőknek, szakácsoknak, presszós k.-nak és mindenkinek!
Puszi+pacsi!
Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt találkozni régiekkel, újakkal! 1000 köszönet

Puszi+pacsi!