Szeretném megcsináltatni a farkam. Kicsit félek, valakinek valami jó ötlet?
Nekem is megcsinálták 1 éve, Nem bántam meg. Ha kell privátba megírom a dokinő nevét elérhetőségét. Javaslom ne állami alapon csináltasd meg, mert ott nem igazán figyelnek.
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2023. 05. 16. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 08:08
Szeretném megcsináltatni a farkam. Kicsit félek, valakinek valami jó ötlet?
Az újra használta okoz problémát ill az hogy itthon teljesen idegen mindenkitől.
Nem tudják mit kell vele kezdeni. Most legutóbb jártam így. A csajnak fingja nem volt hogyan kezelje és mit csináljon vele. Akkor először találkozott metélt farokkal.
Nem tudják mit kell vele kezdeni. Most legutóbb jártam így. A csajnak fingja nem volt hogyan kezelje és mit csináljon vele. Akkor először találkozott metélt farokkal.
Sziasztok!
Lehet hogy nem válaszoltam volna még?
Ha esetleg még aktuális, akkor van néhány tanácsom ezzel kapcsolatban.
Nagyon nem mindegy hogy kivel csináltatod meg.
A doki még ma is "működik" én pont most fogok menni hozzá, más ügyből kifolyólag.
Szóval irj rám akár privátban is, ha érdekel. (Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2021. 10. 04. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 04. hétfő 10:48
Lehet hogy nem válaszoltam volna még?
Ha esetleg még aktuális, akkor van néhány tanácsom ezzel kapcsolatban.
Nagyon nem mindegy hogy kivel csináltatod meg.
A doki még ma is "működik" én pont most fogok menni hozzá, más ügyből kifolyólag.
Szóval irj rám akár privátban is, ha érdekel. (Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2021. 10. 04. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Megkerdezhetem hol es mennyiert csinaltak a korulmetelest? Valaszod elore is koszonom
Sziasztok. Én másfél éve csináltattam meg egészségügyi okokból. Konkrétan enyhén szűk volt a fitymám és szex után a belső része picit kirepedezett. Apró repedések voltak, de engem zavart. Elhatároztam, megcsináltattam. Pesten magánklinikán. 150 ropi volt. Azóta sem bántam meg. Sokkal higiénikusabb! Ja és 47 éves vagyok. Úgyhogy sosem késő!
Szóval akkor 46eves korodig nem volt higiénikus a fegyver. Hmm
(Ez egy válasz Corrales üzenetére (2024. 04. 05. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 05. péntek 14:39
Sziasztok. Én másfél éve csináltattam meg egészségügyi okokból. Konkrétan enyhén szűk volt a fitymám és szex után a belső része picit kirepedezett. Apró repedések voltak, de engem zavart. Elhatároztam, megcsináltattam. Pesten magánklinikán. 150 ropi volt. Azóta sem bántam meg. Sokkal higiénikusabb! Ja és 47 éves vagyok. Úgyhogy sosem késő!
Nekem a vasectomia került annyiba magán dokinál. Ha metszve van ha nem , ha mossák akkor higiénikus . Ha nem mossák akkor a körülmetélt sem higiénikus.
(Ez egy válasz Corrales üzenetére (2024. 04. 05. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 05. péntek 14:39
De az volt.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 04. 05. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom a lényeget megragadtad !!!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 04. 05. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

jovagasu

Catherin