Ezért szar a nőknek, azok menthetetlenül bűzlenek. Propagálni kéne a labia majora reductiot, sőt, excisiot!
Nem vagyok zsidó!

Nem dörzsöli a makkot állandóan a nadrág. Igazábol én még nem láttam ilyet. Már mint metéltet.
Szia!
De dorzsoli, de mar nem veszem eszre es nem zavar. Nem ugy mint a mutet utan amikor nagyon furcsa volt, hogy erzem minden mozdulatom.
De dorzsoli, de mar nem veszem eszre es nem zavar. Nem ugy mint a mutet utan amikor nagyon furcsa volt, hogy erzem minden mozdulatom.
Én már a műtét előtt is hátrahúzva hordtam és így könnyen hozászokott a folyamatos ingerléshez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 24. szerda 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 24. szerda 06:46
Törölt felhasználó (86993)

Szia!
Nem dörzsöli nekem kb 10 éve csinálták azóta jobb a szex később megyek el .
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 24. szerda 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 24. szerda 06:08
Törölt felhasználó (427062)

Nem dörzsöli a makkot állandóan a nadrág. Igazábol én még nem láttam ilyet. Már mint metéltet.
Szia!
Nekem még csak 1 éve csinálták, viszont még nem jutottam el oda hogy tovább bírjam.
Épp ellenkezőleg, mivel mindet jobban érzek ezért ming inkább oda kell figyelnem, de remélem ez majd javulni fog.
De tény hogy jobban érzek mindent az hihetettlen érzés és össze sem hasonlítható a régi állpottal.
(Ez egy válasz 759305 üzenetére (2015. 01. 02. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 02. péntek 21:27
Nekem még csak 1 éve csinálták, viszont még nem jutottam el oda hogy tovább bírjam.
Épp ellenkezőleg, mivel mindet jobban érzek ezért ming inkább oda kell figyelnem, de remélem ez majd javulni fog.
De tény hogy jobban érzek mindent az hihetettlen érzés és össze sem hasonlítható a régi állpottal.

Nem dörzsöli nekem kb 10 éve csinálták azóta jobb a szex később megyek el .
Nekem a makk érzéketlenebb lett talán egy kicsit, de a belső bőr viszont sokkal érzékenyebb mint a metélés előtt. Mindez annak köszönhető, hogy maximálisan ki van feszülve és nem csúszkál ill. redősödik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 06. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 06. kedd 16:51
Törölt felhasználó (86993)

Szia!

Nálunk nem divat a garbó...
Minimális szűkület miatt gondolkozok rajta, hogy megcsináltatom.
Csak félek, hogy rosszabb lesz, mint volt.
Van valami tanácsotok?
Van valami tanácsotok?
Mitol lenne rosszabb, en csak ajanlani tudom.
Ha visszaolvasol hogy mi a velemenyem a dologrol akkor latni fogod hogy nekem csak pozitiv elmenyeim vannak evvel kapcsolatban. Pedig nekem nem volt okom hogy megcsinaltassam. Sajat elhatarozasbol mutettem meg. Amit azota sem bantam meg, sot. Szidom magam hogy miert nem csinaltattam meg elobb!
De azt hozza teszem hogy ez az en tapasztalatom/velemenyem.
Senkit nem akarok rabeszelni aki ez ellen van. De ha valaki gondolodik rajta csak biztatni tudom.
Ha visszaolvasol hogy mi a velemenyem a dologrol akkor latni fogod hogy nekem csak pozitiv elmenyeim vannak evvel kapcsolatban. Pedig nekem nem volt okom hogy megcsinaltassam. Sajat elhatarozasbol mutettem meg. Amit azota sem bantam meg, sot. Szidom magam hogy miert nem csinaltattam meg elobb!
De azt hozza teszem hogy ez az en tapasztalatom/velemenyem.
Senkit nem akarok rabeszelni aki ez ellen van. De ha valaki gondolodik rajta csak biztatni tudom.
rosszab nem lesz az tuti!!! es az apoltsagarol nemis beszelve mert hogy az nagyon fontos, a fajdalom az sem mellekes!! kb 1het, mert ha (megdagad) akkor forogni fog a szemed. ne gondolkodj irany a doki!! mert megeri.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 24. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 24. szombat 13:23
Törölt felhasználó (932041)

Van valami tanácsotok?
Van valami tanácsotok?
köszi!
attól félek csak, hogy mivan akkor, ha elrontja valahogy a doki...
Szia!
Ha nem bizol, az orvosdban akkor ajanlok neked!
Egyebkent a legjobb ha vmelyik korhazban kezded az erdeklodest.
Ott ahol en voltam, szinte napi rutin a km, tehat van tapasztalatuk. Nekik hetkozapi mutet max neked nem az
Beszelgess az orvossal, hidd el meg fog nyugtatni!
Ha nem bizol, az orvosdban akkor ajanlok neked!
Egyebkent a legjobb ha vmelyik korhazban kezded az erdeklodest.
Ott ahol en voltam, szinte napi rutin a km, tehat van tapasztalatuk. Nekik hetkozapi mutet max neked nem az

Beszelgess az orvossal, hidd el meg fog nyugtatni!
Szia,
A minimális szűkület miatt kár kés alá feküdni. Ha csak tényleg nem szeretnél fityma nélkül tovább élni. Léteznek gyakorlatok, amellyel a minimális szűkület kezelhető, ill. metélés nélküli műtét is létezik. A magyar nevét nem tudom, angolul dorsal slit-nek nevezik, ahol is egy "v" alakú vágást ejtenek a fityma bőrén és így oda a szűkület. Ebben az esetben minimális a rizikó. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 24. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 24. szombat 13:23
A minimális szűkület miatt kár kés alá feküdni. Ha csak tényleg nem szeretnél fityma nélkül tovább élni. Léteznek gyakorlatok, amellyel a minimális szűkület kezelhető, ill. metélés nélküli műtét is létezik. A magyar nevét nem tudom, angolul dorsal slit-nek nevezik, ahol is egy "v" alakú vágást ejtenek a fityma bőrén és így oda a szűkület. Ebben az esetben minimális a rizikó. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 24. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Van valami tanácsotok?
Van valami tanácsotok?
Arra vigyázz, hogy a dokinak ne remegjen a keze. Nehogy véletlenül tőből lenyisszantsa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 27. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 27. kedd 18:16

köszi!
Ha gondolkodsz a km-en akkor ne halogasd, mert a tett halála a gondolkodás.
Mint minden műtétnél még a Non_ordinary által leírtaknál is van kockázat.
És ha az sem jön be, akkor megint kés alá fekszel?
Megint 2-3 hétig nem tudod használni?
Inkább legyen meg egy füst alatt, én is így voltam vele. Nekem a fitymafékemet kellett korrigálni, de inkább megcsináltattam a KM-et is ha már úgy is tervben volt. Minek szenvedjek kétszer.
http://superverz.blogspot.com/2015/01/fitymafekem-tortenete.html
http://superverz.blogspot.com/2015/01/korulmetelesem-tortenete- .html
Mint minden műtétnél még a Non_ordinary által leírtaknál is van kockázat.
És ha az sem jön be, akkor megint kés alá fekszel?
Megint 2-3 hétig nem tudod használni?
Inkább legyen meg egy füst alatt, én is így voltam vele. Nekem a fitymafékemet kellett korrigálni, de inkább megcsináltattam a KM-et is ha már úgy is tervben volt. Minek szenvedjek kétszer.
http://superverz.blogspot.com/2015/01/fitymafekem-tortenete.html
http://superverz.blogspot.com/2015/01/korulmetelesem-tortenete- .html
Hm... arról nem is írtatok, hogy a nők miként fogadták a változást....
Szerintem van egy icipici különbség a kettő között(szex terén,higiénia szempont és látvány ügyileg is) Hm... nem is mondom meg melyik a jobb.. mert az az én ízlésem..és nyilván nem mérvadó.. hm és a férfi jó esetben nem csak egy farokból áll fontos a farok másik végén az ember
Szerintem van egy icipici különbség a kettő között(szex terén,higiénia szempont és látvány ügyileg is) Hm... nem is mondom meg melyik a jobb.. mert az az én ízlésem..és nyilván nem mérvadó.. hm és a férfi jó esetben nem csak egy farokból áll fontos a farok másik végén az ember

Szerintem sokkal jobb minden téren. Higiénia, érzés, esztétika...
És a párom szerint is.
És a párom szerint is.