Na nézzük?
Mennyi is a Gorcsev Iván telefonszáma?

[#vigyo r2]
Mennyi is a Gorcsev Iván telefonszáma?

[#vigyo r2]
Láttam a fönökömet az új céges BMW-jében.
Én igazán tudok örülni ennek. Megdolgoztam érte.........
Én igazán tudok örülni ennek. Megdolgoztam érte.........
A férfi lélek evolúciós folyamata!
14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm...
16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nő mellett töltöm el...
A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetőzött.
Elhatároztam, hogy egy olyan nőre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem...
25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta őt lázba.
Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem...
28 évesen találkoztam egy izgalmas nővel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, soha sem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak.
Azt gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni...
31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tőlem és mindenemet elvitte...
Most 40 fölött vagyok és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam.
Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek jó nagy mellei vannak...
14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm...
16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nő mellett töltöm el...
A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetőzött.
Elhatároztam, hogy egy olyan nőre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem...
25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta őt lázba.
Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem...
28 évesen találkoztam egy izgalmas nővel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, soha sem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak.
Azt gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni...
31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tőlem és mindenemet elvitte...
Most 40 fölött vagyok és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam.
Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek jó nagy mellei vannak...
Taníts, ó te isten!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 15. szerda 01:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 01:36

Törölt felhasználó (25733)

eros007!
sztem elég lett volna a honlap linje és nem kell külön külön minden képet belinkelni onnan
sztem elég lett volna a honlap linje és nem kell külön külön minden képet belinkelni onnan

eros007!

Ez pedig már az új lopakodó:)

Pár tipp a farsangra :)

Mancz útca? nem ismerem, de nekem belefér
áhh szóval a tejcsárdára izgulsz? vagy esetleg fene mód tehetséges a kiscsaj? ;)
Apropó, ha van kisebb, apró mellecskével, akkor továbbisd át Székesfehérvárra! :) Lenne egy jó állásom neki, scak hát a fizetés kevés a pénztárcám állapotát nézve :) De a többi igényét kielégíteném :)
Apropó, ha van kisebb, apró mellecskével, akkor továbbisd át Székesfehérvárra! :) Lenne egy jó állásom neki, scak hát a fizetés kevés a pénztárcám állapotát nézve :) De a többi igényét kielégíteném :)