Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A poén vicctelen aforizma. Tartalmazhat mosolygásra késztető bölcsességet, élethelyzetet.
Tehát nem tévesztendő össze a viccel.

Az eddigi hozzászólások

... 83 84 85 86 87 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#121   2005. 09. 13. kedd 11:49
X Törölt felhasználó (368461) Admin
Ok, köszönöm!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 09. 13. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 13. kedd 10:47
Nem velem történt az eset, egy barátom küldte át mailen, de utánna fogok érdeklődni, hogy mennyi az igazság a sztoriban, ha megtudok valamit írok.
#120   2005. 09. 13. kedd 10:47
eros007 eros007
Nem velem történt az eset, egy barátom küldte át mailen, de utánna fogok érdeklődni, hogy mennyi az igazság a sztoriban, ha megtudok valamit írok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 13. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461) Admin
2005. 09. 13. kedd 10:19
Szia eros! Köszi az infot. Én is T-mobilos vagyok és az érdekelne, hogy van valamilyen közvetlen szám, amin le lehet mondani az emelt díjas sms fogadást?
Előre is köszi.
Ui: ugye, ez előfizetéstől vagy kártyás csomagtól független?
#119   2005. 09. 13. kedd 10:19
X Törölt felhasználó (368461) Admin
Szia eros! Köszi az infot. Én is T-mobilos vagyok és az érdekelne, hogy van valamilyen közvetlen szám, amin le lehet mondani az emelt díjas sms fogadást?
Előre is köszi.
Ui: ugye, ez előfizetéstől vagy kártyás csomagtól független?
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 09. 12. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 12. hétfő 14:29
> Minap egy ismerősöm mondott egy sztorit, s kicsit botrányos az egész, így gondoltam, hogy szűk mail-címlistámon lévők zömének elküldöm. Úgy indult, hogy az illető poénból kipróbált egy ilyen tv-s emelt díjas kvízt (tudta a jó választ), ám, persze nem jött be neki: nem nyert, ami itt nem is lett volna baj, van ez így... ennyi.... Ám hozzájárulása nélkül utána naponta küldtek neki reggel egy sms-t hogy további kérdésekre válaszolva újra nyerési esélye van...Persze nem élt vele minden nap kitörölte... ez kicsit bosszantotta kb. 2 hét után, ám remélve hogy lejár vagy nem zaklatják nem foglalkozott vele...
A "Slusszpoén" az, hogy kijött a T-Mobile-os előfizetői tel.számlája
amin szerepelt egy olyan tétel, hogy "14 db "Emelt díjas fogadott SMS", "ára 7000.- + Áfa"(!!!), persze nyomban hívta a T-mobile ügyfélszolgálat, ahol
elmondták, hogy van ilyen dolog, ám, hogy nem tájékoztatta őt a tv-s kvíz cég (és biztos, hogy senki mást sem), ez nem az ő dolguk... megérti de nem tud mit tenni...
A Tv-s kvízcég kinyomozott infóvonala meg azt mondta a károsultnak, hogy kell írni egy, a "stop" szót tartalmazó SMS-t s akkor nem küldik többet.(A cég által a játékosnak küldött SMS-eket kell "csak" kifizetni (a játékos által visszaküldött sms-t meg a cégük fizeti). Mindez persze nem lett volna gond mondjuk az én szemszögömből, aki csak meghallgatta, ám azért jó tudni hogy van ilyen dolog is. Ebből felbuzdulva felhívtam egy T-mobile-nál dolgozó ismerősöm, aki ugyanazt mondta, hogy létezik ilyen dolog, de ezért szokták bekapcsoltatni (már aki tud róla s aki kéri) az "emelt díjas fogadott SMS-ek korlátozását". Amit most azonnal megtettem én is...
Szóval én nem szoktam ilyen baromságokban részt venni, de azért ezt letiltattam, mert ha vmilyen más cég megszerzi a számod(hogy s milyen
ürüggyel), s egyszer csak azt látod, hogy fogadott emelt díjas sms ára... akkor benned is felmegy a pumpa...
A Névtelen olvasónak az utóbbi veszély miatt nem kell aggódnia, ugyanis az ilyen típusú átveréshez alapfeltétel, hogy az ember elküldjön egy indító SMS-t, amivel ?feliratkozik?.
Szűk hónapja írt cikket a témáról a HVG, onnan a tények: az új típusú SMS-játékoknál a felületes fogyasztó ugyan azt hiszi, hogy egy kvízkérdésre küld választ, de az aktussal valójában feliratkozik egy potenciálisan végtelen előfizetéses? játékra, ami azt jelenti, hogy onnantól heti négy kérdést kap SMS-ben. Tökmindegy, hogy ezekre válaszol-e, ugyanis innentől a fogadott üzenetek után kell 500 vagy több forintot fizetnie. Míg le nem iratkozik. A trükköt a Netsize Szolgáltató Kft. hozta be Magyarországra. Ilyen célokra az 1786-as és 1787-es SMS-számot használják. A lehúzás a Pannon és a T-Mobile hálózatán folyik egyelőre. A HVG információja szerint a Netsize mellett több más cég - az IKO-New Media Szolgáltató Kft., a Telefor Kft, a Digitania és a Telemédia Kft. is készül ilyesmire. Az isten irgalmazzon a felszínes, gyanútlan kiskorú és rövidlátó öreg mobilosoknak.
#118   2005. 09. 13. kedd 06:33
ZENO1 ZENO1 VIP

wave
#117   2005. 09. 13. kedd 05:53
ZENO1 ZENO1 VIP

wave
#116   2005. 09. 12. hétfő 14:29
eros007 eros007
> Minap egy ismerősöm mondott egy sztorit, s kicsit botrányos az egész, így gondoltam, hogy szűk mail-címlistámon lévők zömének elküldöm. Úgy indult, hogy az illető poénból kipróbált egy ilyen tv-s emelt díjas kvízt (tudta a jó választ), ám, persze nem jött be neki: nem nyert, ami itt nem is lett volna baj, van ez így... ennyi.... Ám hozzájárulása nélkül utána naponta küldtek neki reggel egy sms-t hogy további kérdésekre válaszolva újra nyerési esélye van...Persze nem élt vele minden nap kitörölte... ez kicsit bosszantotta kb. 2 hét után, ám remélve hogy lejár vagy nem zaklatják nem foglalkozott vele...
A "Slusszpoén" az, hogy kijött a T-Mobile-os előfizetői tel.számlája
amin szerepelt egy olyan tétel, hogy "14 db "Emelt díjas fogadott SMS", "ára 7000.- + Áfa"(!!!), persze nyomban hívta a T-mobile ügyfélszolgálat, ahol
elmondták, hogy van ilyen dolog, ám, hogy nem tájékoztatta őt a tv-s kvíz cég (és biztos, hogy senki mást sem), ez nem az ő dolguk... megérti de nem tud mit tenni...
A Tv-s kvízcég kinyomozott infóvonala meg azt mondta a károsultnak, hogy kell írni egy, a "stop" szót tartalmazó SMS-t s akkor nem küldik többet.(A cég által a játékosnak küldött SMS-eket kell "csak" kifizetni (a játékos által visszaküldött sms-t meg a cégük fizeti). Mindez persze nem lett volna gond mondjuk az én szemszögömből, aki csak meghallgatta, ám azért jó tudni hogy van ilyen dolog is. Ebből felbuzdulva felhívtam egy T-mobile-nál dolgozó ismerősöm, aki ugyanazt mondta, hogy létezik ilyen dolog, de ezért szokták bekapcsoltatni (már aki tud róla s aki kéri) az "emelt díjas fogadott SMS-ek korlátozását". Amit most azonnal megtettem én is...
Szóval én nem szoktam ilyen baromságokban részt venni, de azért ezt letiltattam, mert ha vmilyen más cég megszerzi a számod(hogy s milyen
ürüggyel), s egyszer csak azt látod, hogy fogadott emelt díjas sms ára... akkor benned is felmegy a pumpa...
A Névtelen olvasónak az utóbbi veszély miatt nem kell aggódnia, ugyanis az ilyen típusú átveréshez alapfeltétel, hogy az ember elküldjön egy indító SMS-t, amivel ?feliratkozik?.
Szűk hónapja írt cikket a témáról a HVG, onnan a tények: az új típusú SMS-játékoknál a felületes fogyasztó ugyan azt hiszi, hogy egy kvízkérdésre küld választ, de az aktussal valójában feliratkozik egy potenciálisan végtelen előfizetéses? játékra, ami azt jelenti, hogy onnantól heti négy kérdést kap SMS-ben. Tökmindegy, hogy ezekre válaszol-e, ugyanis innentől a fogadott üzenetek után kell 500 vagy több forintot fizetnie. Míg le nem iratkozik. A trükköt a Netsize Szolgáltató Kft. hozta be Magyarországra. Ilyen célokra az 1786-as és 1787-es SMS-számot használják. A lehúzás a Pannon és a T-Mobile hálózatán folyik egyelőre. A HVG információja szerint a Netsize mellett több más cég - az IKO-New Media Szolgáltató Kft., a Telefor Kft, a Digitania és a Telemédia Kft. is készül ilyesmire. Az isten irgalmazzon a felszínes, gyanútlan kiskorú és rövidlátó öreg mobilosoknak.
#115   2005. 09. 09. péntek 21:01
ZENO1 ZENO1 VIP

Tudom mi jár az eszedben!
-De kiverem !.....
#114   2005. 09. 08. csütörtök 19:18
ZENO1 ZENO1 VIP
Összehozott minket a GG.!!!

crazya
#113   2005. 09. 07. szerda 11:05
eros007 eros007
Tegnap este, amikor a hazaértem, a feleségem arra kért, hogy vigyem el valami drága helyre. Kivittem a benzinkúthoz.
#112   2005. 09. 07. szerda 10:12
 xxxjani xxxjani
Így jár aki izomból fikázik... eplus2

#111   2005. 09. 05. hétfő 05:24
ZENO1 ZENO1 VIP
Én normális vagyok, a hangok is megmondták...
#110   2005. 09. 04. vasárnap 14:16
ZENO1 ZENO1 VIP
eljen
#109   2005. 09. 04. vasárnap 14:06
 xxxjani xxxjani
Pedo-gógus hehe

#108   2005. 09. 04. vasárnap 13:46
 xxxjani xxxjani
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#107   2005. 09. 02. péntek 17:18
Kollinsz Kollinsz VIP
Vazzee! Szerintem ez lefingta a kamerát!
#106   2005. 09. 02. péntek 08:48
ZENO1 ZENO1 VIP
#105   2005. 09. 01. csütörtök 13:43
ZENO1 ZENO1 VIP
Huuuú...eltévesztettem a szobát!

#104   2005. 08. 31. szerda 15:38
eros007 eros007
#103   2005. 08. 31. szerda 15:38
eros007 eros007
#102   2005. 08. 31. szerda 15:37
eros007 eros007

... 83 84 85 86 87 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: -neo- -neo-
Nyitás ideje: 2005. 02. 16. szerda
Üzenetek: 1801db
Utolsó üzenet: 2014. 07. 07. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!