Így is lehet élni, csak tudni kell!
Már a Jeti se bírja ez a meleget, lejött a partra...

Mejöttem a dinyékkel. Dinnyésen, a dinnyefejen, dinnyével. Görögdinnye, sárgadinnye, dinnyetök, vagy tökdinnye.
/egyébként jól vagyok/
Orson Welles(Aranypolgár) szájából hangzottak el a következő sorok:
"Az orvosom azt mondta, le kellene mondanom a négyszemélyes vacsorákról. Kivéve, ha még három másik ember is részt vesz rajtuk."
"Az orvosom azt mondta, le kellene mondanom a négyszemélyes vacsorákról. Kivéve, ha még három másik ember is részt vesz rajtuk."
Szőke nő anyjának a levele:
Kedves lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.
A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az elozo lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem muködik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belole semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.
A múlt héten csak kétszer esett az eso, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem oket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A novérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de o hosiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szereto anyád
Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
Kedves lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.
A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az elozo lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem muködik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belole semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.
A múlt héten csak kétszer esett az eso, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem oket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A novérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de o hosiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szereto anyád
Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
csak vigyázz előtte kerüld ki a tehénlepényt!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos:
Például amikor perecelsz egyet.
Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba.
Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy késöbb megrépázd,
de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz.
Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted.
Veled ne kukoricázzon.
Persze ha kurva, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt
általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy
borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel
paprikázva, hogy majd' becsokizol. Kábé.
Most persze lehet azt mondani, hogy "ez elég gyengus volt".
De én erre elhárítólag közlöm, hogy nem ér a nevem, káposzta a fejem.
És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van..
Ami hirtelen beugrott:
Lekvár gyerek.
Nem piskóta.
Tökfej.
Gombóc van a torkában.
Tejfölös szájú.
stb. stb...
Például amikor perecelsz egyet.
Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba.
Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy késöbb megrépázd,
de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz.
Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted.
Veled ne kukoricázzon.
Persze ha kurva, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt
általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy
borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel
paprikázva, hogy majd' becsokizol. Kábé.
Most persze lehet azt mondani, hogy "ez elég gyengus volt".
De én erre elhárítólag közlöm, hogy nem ér a nevem, káposzta a fejem.
És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van..
Ami hirtelen beugrott:
Lekvár gyerek.
Nem piskóta.
Tökfej.
Gombóc van a torkában.
Tejfölös szájú.
stb. stb...

-neo-

laci6748