Ki.... En ?????
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 15. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Wajon repülni is tud....

ez nekem nagyon tetszik. (a csali)

ezen beszartam:
/de teljesen politika mentesen írom ám!/
molotov koktélt dobálnak. gázolajjal töltik meg! aztán csodálkoznak, h nem robban fel!
ekkora balfaszokat!!!
molotov koktélt dobálnak. gázolajjal töltik meg! aztán csodálkoznak, h nem robban fel!

ekkora balfaszokat!!!
helyesbítek, ezek jobbfaszok voltak...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 11:58

ezen beszartam:
ekkora balfaszokat!!!

ekkora balfaszokat!!!

Törölt felhasználó (9193)

helyesbítek, ezek jobbfaszok voltak...

Optimizmus: hit abban, hogy minden gyönyörű, még az is, ami ronda.
Egy asszony együtt van a szeretőjével, mikor hallja, hogy nyílik az ajtó és hazajön a férje.
- Gyorsan, menj a sarokba! - Kapkodva bekeni a szeretőt babaolajjal és púdert fúj rá.
- Meg ne mozdulj, amíg nem szólok - súgta neki - csinálj úgy, mintha szobor lennél.
- Mi ez itt? - kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába.
- Egy új szobor - vágta rá rögtön a feleség. Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet. A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefelküdtek.
Hajnalban két óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
-Tessék! - mondja a szobornak, - egyél valamit. Én két napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye, és nem kínáltak meg semmivel.
- Gyorsan, menj a sarokba! - Kapkodva bekeni a szeretőt babaolajjal és púdert fúj rá.
- Meg ne mozdulj, amíg nem szólok - súgta neki - csinálj úgy, mintha szobor lennél.
- Mi ez itt? - kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába.
- Egy új szobor - vágta rá rögtön a feleség. Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet. A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefelküdtek.
Hajnalban két óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
-Tessék! - mondja a szobornak, - egyél valamit. Én két napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye, és nem kínáltak meg semmivel.

Csak most ertettem meg,mi oka a cécónak ...

az alsó kép címe: gazosgyuri autót szerel ...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)