Egy kolostorban élt egy pap, akinek minden este egy apáca segített a kádban fürdeni. Egyik reggel ez a nővér találkozott a zárdafőnök anyával, és így szólt hozzá:
- Tisztelendő anyám, üdvözültem!
- Hogyan történt ez a nagy esemény, kedves nővér?
- Tegnap este, miközben József atyának segítettem a fürdésnél, megfogta a kezemet és a lába közé tette, és azt mondta, hogy amit fogok, az a mennyország kulcsa, és ki kellene próbálni az én záramban, hogy lássuk, megnyílnak-e a paradicsom kapui és üdvözülök-e.
- A vén gazember! - mondta a tisztelendő anya. - És mi történt még?
- Az atya azt mondta, eleinte kicsit fájni fog, mert a mennybe vezető út nehéz és fájdalmas, de a végén nagy gyönyörben lesz részem. Hát, kipróbáltuk a zárat, és így is volt.
- A vén kurafi! - kiáltott fel a tisztelendő anya. - Engem meg azzal hitegetett, hogy az Gábor arkangyal trombitája és húsz éve fújatja velem...
- Tisztelendő anyám, üdvözültem!
- Hogyan történt ez a nagy esemény, kedves nővér?
- Tegnap este, miközben József atyának segítettem a fürdésnél, megfogta a kezemet és a lába közé tette, és azt mondta, hogy amit fogok, az a mennyország kulcsa, és ki kellene próbálni az én záramban, hogy lássuk, megnyílnak-e a paradicsom kapui és üdvözülök-e.
- A vén gazember! - mondta a tisztelendő anya. - És mi történt még?
- Az atya azt mondta, eleinte kicsit fájni fog, mert a mennybe vezető út nehéz és fájdalmas, de a végén nagy gyönyörben lesz részem. Hát, kipróbáltuk a zárat, és így is volt.
- A vén kurafi! - kiáltott fel a tisztelendő anya. - Engem meg azzal hitegetett, hogy az Gábor arkangyal trombitája és húsz éve fújatja velem...
Négyen beszélgetnek arról, mi a leggyorsabb dolog a világon?
- Szerintem a pislogás a leggyorsabb a világon! - mondja az elsö .
-
Olyan gyors, hogy észre se veszed, ha pislogsz.
- Nem rossz ötlet, de szerintem a gondolat sokkal gyorsabb -
mondja a
második.
- Szerintem nincs igazatok - mondja a harmadik - a fény mindennél
gyorsabb.
- Á , nem tudtok ti semmit! - cáfol a negyedik. - A leggyorsabb
dolog
a világon a hasmenés.
- Na, ne hülyéskedj már! - nevet a másik három. - Hogy lehetne már
gyorsabb a hasmenés ezeknél...
- Na, figyeljetek csak! A múltkor szüreten voltam, megittam egy
csomó
mustot. Hazamentem, lefeküdtem, és éjszaka arra ébredtem, hogy
csikar
a hasam. Aztán, mielőtt pislogtam, vagy felkapcsoltam volna a
lámpát,
előbb befostam, mint gondoltam volna.
- Szerintem a pislogás a leggyorsabb a világon! - mondja az elsö .
-
Olyan gyors, hogy észre se veszed, ha pislogsz.
- Nem rossz ötlet, de szerintem a gondolat sokkal gyorsabb -
mondja a
második.
- Szerintem nincs igazatok - mondja a harmadik - a fény mindennél
gyorsabb.
- Á , nem tudtok ti semmit! - cáfol a negyedik. - A leggyorsabb
dolog
a világon a hasmenés.
- Na, ne hülyéskedj már! - nevet a másik három. - Hogy lehetne már
gyorsabb a hasmenés ezeknél...
- Na, figyeljetek csak! A múltkor szüreten voltam, megittam egy
csomó
mustot. Hazamentem, lefeküdtem, és éjszaka arra ébredtem, hogy
csikar
a hasam. Aztán, mielőtt pislogtam, vagy felkapcsoltam volna a
lámpát,
előbb befostam, mint gondoltam volna.
A hálószobagolf szabályai:
1. Minden játékosnak gondoskodnia kell saját felszereléséről.
A felszerelés általában egy ütő és két labda.
2. A játékhoz hozzá kell járulnia a pálya tulajdonosának.
3. A szabadtéri golftól eltérően, itt az ütő lyukba juttatása a cél,
miközben a labdák kint maradnak.
4. A jó játékhoz az ütő rúdja kemény kell hogy legyen.
A pálya tulajdonosának joga van ellenőrizni a rúd keménységét.
5. A pálya tulajdonosa (a lyuk épségének megóvasa érdekében)
fenntartja magának a jogot, hogy megszabja az ütő hosszúságát.
6. A játék célja: annyi ütés elvégzese amennyi ahhoz szükséges,
hogy a pálya tulajdonosa elégedetten elismerje, hogy a játéknak vége. Ennek elmulasztása azt vonhatja maga után, hogy ezen a pályán nem játszhat többet.
7. Rossznak tartják, ha egy lyukat azonnal a pályára érkezéskor megjátszik valaki.
A tapasztalt játékos általában időt szakít arra, hogy megcsodálja a teljes pályát, különös tekintettel a szép formájú bunkerekre.
8. A játékosokat figyelmeztetjük, hogy játék közben ne említsenek egyéb pályákat (amelyeken már játszottak vagy ezzel egyidejűleg játszanak), a jelenleg játszandó pálya tulajdonosának. Ismertek elkeseredett pályatulajdonosok, akik ezen okból a játékos felszerelését megrongálták.
9. Bátorítjuk a játékosokat, hogy minden eshetőségre legyen náluk megfelelő esőruházat.
10. A játékosoknak meg kell bizonyosodniuk arról, hogy játékuk tökéletesen tervezett, különösen amikor egy pályán először játszanak. Ismertek játékosok, akik felháborodtak amikor fölfedezték, hogy más is jatszik azon a pályán, amelyet ők privát pályának hittek.
11. A játékosoknak nem szabad feltételezniük, hogy egy pálya állandóan játszható. Néhány játékos megszégyenülhet, amikor rájön, hogy a pálya ideiglenesen javítás alatt áll. A játékosoktól elvárt dolog, hogy ez esetben rendkívül taktikásak legyenek. Haladóbb játékosok ilyenkor alternatív lehetőségeket találnak a játékra
12. Javasoljuk a játékosoknak, hogy kérjenek engedélyt a pálya tulajdonosától,
mielőtt megjátsszák a hátsó kilencest.
13. Általában a lassú játék javasolt, de a játékosoknak fel kell készülniuk a sebesség fokozására, ha időlegesen is, a pálya tulajdonosának kérésére.
14. Csodálatos teljesítménynek számit - ha az idő engedi -
ha a játékos többször meg tud játszani egy lyukat egy meccs alatt.
15. A pálya tulajdonosa az egyetlen bírája annak, hogy ki a legjobb játékos. Tanácsoljuk a játékosoknak, hogy kétszer is gondolják meg mielőtt állandó tagságot váltanak egy pályára. Plussz elvárásokat emelhet a pálya tulajdonosa és a szabályok is változtatás tárgyát képezhetik. Ennek okán sok játékos jobban szeret több különböző pályán játszani.
1. Minden játékosnak gondoskodnia kell saját felszereléséről.
A felszerelés általában egy ütő és két labda.
2. A játékhoz hozzá kell járulnia a pálya tulajdonosának.
3. A szabadtéri golftól eltérően, itt az ütő lyukba juttatása a cél,
miközben a labdák kint maradnak.
4. A jó játékhoz az ütő rúdja kemény kell hogy legyen.
A pálya tulajdonosának joga van ellenőrizni a rúd keménységét.
5. A pálya tulajdonosa (a lyuk épségének megóvasa érdekében)
fenntartja magának a jogot, hogy megszabja az ütő hosszúságát.
6. A játék célja: annyi ütés elvégzese amennyi ahhoz szükséges,
hogy a pálya tulajdonosa elégedetten elismerje, hogy a játéknak vége. Ennek elmulasztása azt vonhatja maga után, hogy ezen a pályán nem játszhat többet.
7. Rossznak tartják, ha egy lyukat azonnal a pályára érkezéskor megjátszik valaki.
A tapasztalt játékos általában időt szakít arra, hogy megcsodálja a teljes pályát, különös tekintettel a szép formájú bunkerekre.
8. A játékosokat figyelmeztetjük, hogy játék közben ne említsenek egyéb pályákat (amelyeken már játszottak vagy ezzel egyidejűleg játszanak), a jelenleg játszandó pálya tulajdonosának. Ismertek elkeseredett pályatulajdonosok, akik ezen okból a játékos felszerelését megrongálták.
9. Bátorítjuk a játékosokat, hogy minden eshetőségre legyen náluk megfelelő esőruházat.
10. A játékosoknak meg kell bizonyosodniuk arról, hogy játékuk tökéletesen tervezett, különösen amikor egy pályán először játszanak. Ismertek játékosok, akik felháborodtak amikor fölfedezték, hogy más is jatszik azon a pályán, amelyet ők privát pályának hittek.
11. A játékosoknak nem szabad feltételezniük, hogy egy pálya állandóan játszható. Néhány játékos megszégyenülhet, amikor rájön, hogy a pálya ideiglenesen javítás alatt áll. A játékosoktól elvárt dolog, hogy ez esetben rendkívül taktikásak legyenek. Haladóbb játékosok ilyenkor alternatív lehetőségeket találnak a játékra
12. Javasoljuk a játékosoknak, hogy kérjenek engedélyt a pálya tulajdonosától,
mielőtt megjátsszák a hátsó kilencest.
13. Általában a lassú játék javasolt, de a játékosoknak fel kell készülniuk a sebesség fokozására, ha időlegesen is, a pálya tulajdonosának kérésére.
14. Csodálatos teljesítménynek számit - ha az idő engedi -
ha a játékos többször meg tud játszani egy lyukat egy meccs alatt.
15. A pálya tulajdonosa az egyetlen bírája annak, hogy ki a legjobb játékos. Tanácsoljuk a játékosoknak, hogy kétszer is gondolják meg mielőtt állandó tagságot váltanak egy pályára. Plussz elvárásokat emelhet a pálya tulajdonosa és a szabályok is változtatás tárgyát képezhetik. Ennek okán sok játékos jobban szeret több különböző pályán játszani.
Tudod, drágám, mindig is kíváncsi voltam, hányszor csaltál meg - így a
férj lefekvéskor a bombázó feleségének.
- Hát jó - így a nő -, bevallom. Háromszor.
- Elmesélnéd, édesem?
- Emlékszel, mikor nem kaptunk kölcsönt a házépítéshez? A
bankigazgató
felajánlotta, hogy...
- Igen, igen. Megértelek. Azért ez szép gesztus volt tőled, drágám, hogy
megmentetted a családi fészket. És aztán másodszor?
- Emlékszel, amikor beteg voltál, és nem volt elég pénzünk a műtétre?
Nos,
akkor a sebész felajánlotta, hogy...
- Ez az áldozat is csodálatos volt a részedről, drágám!
- És harmadszor?
- Hááát... Emlékszel, amikor nagykövet akartál lenni?
- Igen, Tahitiben.
- És akkor hiányzott még ezerkétszáz szavazatod...
férj lefekvéskor a bombázó feleségének.
- Hát jó - így a nő -, bevallom. Háromszor.
- Elmesélnéd, édesem?
- Emlékszel, mikor nem kaptunk kölcsönt a házépítéshez? A
bankigazgató
felajánlotta, hogy...
- Igen, igen. Megértelek. Azért ez szép gesztus volt tőled, drágám, hogy
megmentetted a családi fészket. És aztán másodszor?
- Emlékszel, amikor beteg voltál, és nem volt elég pénzünk a műtétre?
Nos,
akkor a sebész felajánlotta, hogy...
- Ez az áldozat is csodálatos volt a részedről, drágám!
- És harmadszor?
- Hááát... Emlékszel, amikor nagykövet akartál lenni?
- Igen, Tahitiben.
- És akkor hiányzott még ezerkétszáz szavazatod...
"Tisztelt Dolgozó!
Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk. Ezek alapján ön a következő juttatásban és béremelésben részesül:
- Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával kapcsolatosan
- 15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenőleg
Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az Állami Számvevőszék mai árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000 milliárd forint tőkeveszteséget állapított meg. Mivel ön társaságunk régi és megbecsült dolgozója, így ebben az időszakban már nálunk dolgozott.
Ezért szeretnénk, ha ebből a veszteségből is olyan mértékben részesülhetne, mint a MÁV Cargo Zrt. eladásából. Az ön által felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk tájékoztatni, hogy önnek ebből adódóan a következő fizetési kötelezettsége keletkezett:
- Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport felhalmozott tőkevesztesége után
Új egyenlege ennek megfelelően 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt készpénzátutalási megbízás segítségével 2008. március 1-éig kiegyenlíteni. Társaságunk a várható igényeknek megfelelően részletfizetési konstrukciót dolgozott ki ön számára, melynek során a fizetéséből havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen törleszthető a következő 100 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel élni kíván, azt postafordultával jelezze.
További jó munkát kívánunk!
A MÁV csoport tagjai nevében:
Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk. Ezek alapján ön a következő juttatásban és béremelésben részesül:
- Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával kapcsolatosan
- 15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenőleg
Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az Állami Számvevőszék mai árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000 milliárd forint tőkeveszteséget állapított meg. Mivel ön társaságunk régi és megbecsült dolgozója, így ebben az időszakban már nálunk dolgozott.
Ezért szeretnénk, ha ebből a veszteségből is olyan mértékben részesülhetne, mint a MÁV Cargo Zrt. eladásából. Az ön által felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk tájékoztatni, hogy önnek ebből adódóan a következő fizetési kötelezettsége keletkezett:
- Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport felhalmozott tőkevesztesége után
Új egyenlege ennek megfelelően 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt készpénzátutalási megbízás segítségével 2008. március 1-éig kiegyenlíteni. Társaságunk a várható igényeknek megfelelően részletfizetési konstrukciót dolgozott ki ön számára, melynek során a fizetéséből havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen törleszthető a következő 100 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel élni kíván, azt postafordultával jelezze.
További jó munkát kívánunk!
A MÁV csoport tagjai nevében:
Hasznos tanácsok... LOL
Honnan tudod, hogy eljött az ideje hazaindulni egy buliból?
- Ha hajnali 3-kor a Burger Kingben elejted a hamburgered, felveszed és habozás nélkül eszed tovább.
- Ha a hangod a cigitől olyan, mint Bonnie Tyleré, és csak akkor dohányzol, amikor iszol.
- Ha veszekszel a pultossal, amiért átvert és limonádét adott, pedig csak nem érzed már a vodka ízét.
- Ha minden beszélgetést azzal kezdesz: "Ne értsd félre, de..."
- Ha nem veszed észre, hogy a WC-tető le van csukva, miközben rajta ülsz.
- Ha ölelésre nyújtod a karod, és ez inkább birkózó mozdulatnak tűnik.
- Ha azt hiszed, hogy miközben a fejed fölött hadonászol, és a feneked riszálva kiáltozod, hogy vuu-huú, ez a legszexisebb tánc a világon.
- Ha nyitvahagyod a nadrágodon a gombokat, hogy lerövidítsd az időt, amit a mosdóban kell töltened a sok folyadékfogyasztás miatt.
- Ha leveszed a cipődet, azt gondolva, hogy mezítláb majd tudsz egyesenen járni.
Honnan tudod, hogy eljött az ideje hazaindulni egy buliból?
- Ha hajnali 3-kor a Burger Kingben elejted a hamburgered, felveszed és habozás nélkül eszed tovább.
- Ha a hangod a cigitől olyan, mint Bonnie Tyleré, és csak akkor dohányzol, amikor iszol.
- Ha veszekszel a pultossal, amiért átvert és limonádét adott, pedig csak nem érzed már a vodka ízét.
- Ha minden beszélgetést azzal kezdesz: "Ne értsd félre, de..."
- Ha nem veszed észre, hogy a WC-tető le van csukva, miközben rajta ülsz.
- Ha ölelésre nyújtod a karod, és ez inkább birkózó mozdulatnak tűnik.
- Ha azt hiszed, hogy miközben a fejed fölött hadonászol, és a feneked riszálva kiáltozod, hogy vuu-huú, ez a legszexisebb tánc a világon.
- Ha nyitvahagyod a nadrágodon a gombokat, hogy lerövidítsd az időt, amit a mosdóban kell töltened a sok folyadékfogyasztás miatt.
- Ha leveszed a cipődet, azt gondolva, hogy mezítláb majd tudsz egyesenen járni.
Van pár ismerősöm, akik nagyon ráérnek és állandóan idiótábbnál idiótább viccekkel bombázzák a postafiókom. De egy azért megfogott:
Két ügyvezető beszélget:
- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyémek is. Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?
(Közben észrevettem, hogy van "Vicc" topik is, elnézés, ha rossz helyre postoltam
)
Két ügyvezető beszélget:
- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyémek is. Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?
(Közben észrevettem, hogy van "Vicc" topik is, elnézés, ha rossz helyre postoltam
)
Hogy miket írnak a termékekre?!
Hajszárítón:
Alvás közben ne használja!
(Pedig ilyenkor kéne,hogy jól nézzen ki a hajam!)
Chips zacskón:
Ön is nyerhet!Még vásárolnia sem kell!Részletek a zacskóban!
(Csak áruházi tolvajok részére)
Mélyhűtött(Mirelit)árun:
Felhasználási javaslat:Kiolvasztani.
(Persze ez csak javaslat.Ehetjük jégbe fagyva is?)
Tiramisu dobozán(a doboz alján!):
Ne fordítsa fel!
(Most már késő!)
Pudingos dobozon:
A termék melegítés után forró lesz!
(Mint ahogy az éjszaka után nappal jön.)
Vasaló dobozán:
Ne vasalja a ruhát saját testén!
(Pedig ezzel mennyi időt spórolhatnánk!)
Altató tabletta dobozán:
Álmosságot okozhat.
(Még szerencse...)
Karácsonyfa izzókon:
Csak kültéri,illetve beltéri használatra!
(Esetleg hol máshol használhatnám még?)
Gyermek Superman jelmez dobozán:
Az ember alapvetően nem tud repülni.Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja!
(No comment...)
Svéd láncfűrészen:
Ne próbálja kézzel vagy külső nemi szerveivel megállítani a fűrészt!
(Úristen!Volt már erre példa....?)
Javítóműhely bejáratánál:
Mindent megjavítunk.Kérem kopogjon,mert nem jó a csengő.
Az igazi poén az,hogy egyiket sem poénnak szánták...
Hajszárítón:
Alvás közben ne használja!
(Pedig ilyenkor kéne,hogy jól nézzen ki a hajam!)
Chips zacskón:
Ön is nyerhet!Még vásárolnia sem kell!Részletek a zacskóban!
(Csak áruházi tolvajok részére)
Mélyhűtött(Mirelit)árun:
Felhasználási javaslat:Kiolvasztani.
(Persze ez csak javaslat.Ehetjük jégbe fagyva is?)
Tiramisu dobozán(a doboz alján!):
Ne fordítsa fel!
(Most már késő!)
Pudingos dobozon:
A termék melegítés után forró lesz!
(Mint ahogy az éjszaka után nappal jön.)
Vasaló dobozán:
Ne vasalja a ruhát saját testén!
(Pedig ezzel mennyi időt spórolhatnánk!)
Altató tabletta dobozán:
Álmosságot okozhat.
(Még szerencse...)
Karácsonyfa izzókon:
Csak kültéri,illetve beltéri használatra!
(Esetleg hol máshol használhatnám még?)
Gyermek Superman jelmez dobozán:
Az ember alapvetően nem tud repülni.Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja!
(No comment...)
Svéd láncfűrészen:
Ne próbálja kézzel vagy külső nemi szerveivel megállítani a fűrészt!
(Úristen!Volt már erre példa....?)
Javítóműhely bejáratánál:
Mindent megjavítunk.Kérem kopogjon,mert nem jó a csengő.
Az igazi poén az,hogy egyiket sem poénnak szánták...
Gyermekdalok jogásznyelven
1) Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
2) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.
3) Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja két lóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.
4) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.
1) Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
2) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.
3) Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja két lóerős járművéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.
4) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerősítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.
Vásárlói panasz...(a spar levelesládájából)
Kedves pékek!
Először is, basszátok meg a "finom, ropogós" zsömléiteket.
Szeretnék néha olyan zsömlét enni, ami nem reccsen szét egy kiló morzsává,
ha beleharapok, nem olyan összeaszott, mintha eleve háromnaposnak sütötték
volna, és nem csak héja van, hanem bele is. Velem együtt nyilván sokan
vannak még így. Nem értem, miből gondoljátok, hogy mindenki imádja, ha éles
kenyértörmelék vagdalja szét az ínyét evés közben? Puha, finom zsömlét akarunk!
Másodszor, basszátok meg a mazsolát. Az emberek fele utálja a mazsolát.
Mi, az emberiség ezen fele rühelljük, hogy nyakig kell túrnunk az uzsonnánkban,
ha a túrós táskát anélkül akarjuk élvezni, hogy minden második falatnál
édes-nyálkás, összeaszott szőlőszemekre harapnánk. A túrós táska az túrós,
és nem mazsolás, a hétszentségit már neki! Tessék egyszer megpróbálni
mazsolamentes túrós táskát gyártani. Dőlni fognak a vevők.. Nem, ne
értetlenkedjetek, hogy hát az meg milyen, az úgy nem az igazi. Igenis kurva
sokan szeretnének mazsolamentes péksüteményt. Le a mazsolával! Áruljatok
külön mazsolást és mazsolamentest. Nagy siker lenne!
(Zárójelben jegyzem meg, a cukrászok is megbaszhatják a mazsolájukat, a
somlói galuska is sokkal jobb lenne nélküle.)
Továbbá és harmadszor, kedves cukrászok: basszátok meg a porcukrot is.
Szeretnék egyszer úgy megenni egy péksüteményt, hogy nem fulladok meg, és
nem kell utána órákig porolgatnom a ruhámat. Az se lenne rossz, ha azt is
érezném, mit eszem, és nem csak a tömény cukrot.
Végül pedig tiltakozom a mákos rétes megszüntetése, és mindenféle undorító
aszalt gyümölcsökkel (meggy, stb) való kiagyusztálása ellen! Van mákos
rétes, és van mákos-meggyes, ami két külön dolog, és ha én mákost kérek,
akkor nem akarok bele se meggyet, se káposztát, se mazsolát. Világos?
Amíg követeléseim nem teljesülnek, utálni fogom a pékeket. Hülye pékek!
Kedves pékek!
Először is, basszátok meg a "finom, ropogós" zsömléiteket.
Szeretnék néha olyan zsömlét enni, ami nem reccsen szét egy kiló morzsává,
ha beleharapok, nem olyan összeaszott, mintha eleve háromnaposnak sütötték
volna, és nem csak héja van, hanem bele is. Velem együtt nyilván sokan
vannak még így. Nem értem, miből gondoljátok, hogy mindenki imádja, ha éles
kenyértörmelék vagdalja szét az ínyét evés közben? Puha, finom zsömlét akarunk!
Másodszor, basszátok meg a mazsolát. Az emberek fele utálja a mazsolát.
Mi, az emberiség ezen fele rühelljük, hogy nyakig kell túrnunk az uzsonnánkban,
ha a túrós táskát anélkül akarjuk élvezni, hogy minden második falatnál
édes-nyálkás, összeaszott szőlőszemekre harapnánk. A túrós táska az túrós,
és nem mazsolás, a hétszentségit már neki! Tessék egyszer megpróbálni
mazsolamentes túrós táskát gyártani. Dőlni fognak a vevők.. Nem, ne
értetlenkedjetek, hogy hát az meg milyen, az úgy nem az igazi. Igenis kurva
sokan szeretnének mazsolamentes péksüteményt. Le a mazsolával! Áruljatok
külön mazsolást és mazsolamentest. Nagy siker lenne!
(Zárójelben jegyzem meg, a cukrászok is megbaszhatják a mazsolájukat, a
somlói galuska is sokkal jobb lenne nélküle.)
Továbbá és harmadszor, kedves cukrászok: basszátok meg a porcukrot is.
Szeretnék egyszer úgy megenni egy péksüteményt, hogy nem fulladok meg, és
nem kell utána órákig porolgatnom a ruhámat. Az se lenne rossz, ha azt is
érezném, mit eszem, és nem csak a tömény cukrot.
Végül pedig tiltakozom a mákos rétes megszüntetése, és mindenféle undorító
aszalt gyümölcsökkel (meggy, stb) való kiagyusztálása ellen! Van mákos
rétes, és van mákos-meggyes, ami két külön dolog, és ha én mákost kérek,
akkor nem akarok bele se meggyet, se káposztát, se mazsolát. Világos?
Amíg követeléseim nem teljesülnek, utálni fogom a pékeket. Hülye pékek!
A Feng-Shui szerint a munkahelyünkön soha ne üljünk az ablakkal szemben.
Traktoros vagyok. Akkor most mi a lófaszt csináljak?
Traktoros vagyok. Akkor most mi a lófaszt csináljak?
Családi kör
Reggel van, reggel van, mindenki ideges.
Ház ura üvöltve tiszta zoknit keres.
Feketés csészével boglya fejű asszony,
Ajánlja az égnek, hogy rája rogyasszon.
Mintha szélből volna a nagylánynak lába,
Sebesen bevonul a fürdőszobába.
Hosszú perceken át pingálja a szemét,
Testvéröccse ordít: - Gyere ki, te szemét!
Konyha melegében jó pirítós mellett
Nagymama mosolyog, ahogy tőle telhet.
Min vigyorog mama? - kérdezi a veje,
Csupa borotvahab összevagdalt feje.
Wc-be zárkózik a legkisebbik gyermek,
Most írja a leckét - na még csak ez kellett.
Ajtó előtt jár a család furcsa táncot,
Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot.
Mire a rádió mondja a hét tizet,
Elromlik a bojler, nem ad meleg vizet.
Az asszony begörcsölt kezekkel mosogat,
Férje jeges vízben sziszegve mos fogat.
A nagylánynak immár fél keze kabátban,
A másikban pöttyös kakaós pohár van.
Le is önti rögvest frissen mosott blúzát,
S kabátján vastagon megkent kiflit húz át.
Az utcáról szalad vissza a ház ura,
Lábán cipő helyett megszokott papucsa.
A reggel számára eléri a csúcsát,
A cipőben megleli elveszett slusszkulcsát.
Reggel van, reggel van, ideges mindenki,
Az asszony is elment nincs már otthon senki,
Bevetetlen ágyon gyűrött párna feszít,
És a WC-tartály sistereg egy picit...
Reggel van, reggel van, mindenki ideges.
Ház ura üvöltve tiszta zoknit keres.
Feketés csészével boglya fejű asszony,
Ajánlja az égnek, hogy rája rogyasszon.
Mintha szélből volna a nagylánynak lába,
Sebesen bevonul a fürdőszobába.
Hosszú perceken át pingálja a szemét,
Testvéröccse ordít: - Gyere ki, te szemét!
Konyha melegében jó pirítós mellett
Nagymama mosolyog, ahogy tőle telhet.
Min vigyorog mama? - kérdezi a veje,
Csupa borotvahab összevagdalt feje.
Wc-be zárkózik a legkisebbik gyermek,
Most írja a leckét - na még csak ez kellett.
Ajtó előtt jár a család furcsa táncot,
Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot.
Mire a rádió mondja a hét tizet,
Elromlik a bojler, nem ad meleg vizet.
Az asszony begörcsölt kezekkel mosogat,
Férje jeges vízben sziszegve mos fogat.
A nagylánynak immár fél keze kabátban,
A másikban pöttyös kakaós pohár van.
Le is önti rögvest frissen mosott blúzát,
S kabátján vastagon megkent kiflit húz át.
Az utcáról szalad vissza a ház ura,
Lábán cipő helyett megszokott papucsa.
A reggel számára eléri a csúcsát,
A cipőben megleli elveszett slusszkulcsát.
Reggel van, reggel van, ideges mindenki,
Az asszony is elment nincs már otthon senki,
Bevetetlen ágyon gyűrött párna feszít,
És a WC-tartály sistereg egy picit...
Az adóhatóság megadta, ha nem is az ember, de legalább a férfi definícióját.
A *** mai tudósítása szerint ugyanis a tevékenységüket vállalkozóként folytató prostituáltaknak a 930512-es szakmakódot kell felvezetniük arra a számlára, amelyet az ügyfélnek a szolgáltatás végrehajtása után adnak. Ez az APEH honlapja szerint a hobbiállat-gondozás, -idomítás" tevékenységnek felel meg a 9305-ös máshova nem sorolt egyéb szolgáltatásokon belül.
Ebből visszavezethető, hogy a prostituáltakat felkereső férfiak hobbi állatok.
Azt ugyanis senki nem vitathatja, hogy ami velük történik a szex-szolgáltatóipari tevékenység során, az gondozás és idomítás.
A *** mai tudósítása szerint ugyanis a tevékenységüket vállalkozóként folytató prostituáltaknak a 930512-es szakmakódot kell felvezetniük arra a számlára, amelyet az ügyfélnek a szolgáltatás végrehajtása után adnak. Ez az APEH honlapja szerint a hobbiállat-gondozás, -idomítás" tevékenységnek felel meg a 9305-ös máshova nem sorolt egyéb szolgáltatásokon belül.
Ebből visszavezethető, hogy a prostituáltakat felkereső férfiak hobbi állatok.
Azt ugyanis senki nem vitathatja, hogy ami velük történik a szex-szolgáltatóipari tevékenység során, az gondozás és idomítás.
Pénzügyi válság...
Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság megértésével, a következő sorok segíthetnek:
1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.
2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.
3. Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a beígért 10$-t. Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.
4. A majmok csakhamar még jobban megfogyatkoztak, a falusiak hazatértek.
Az ember 25$-ra emelte az átvételi árat, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.
5. Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a nevében átveszi a majmokat.
6. Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: "Nézzétek ezt a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek darabját 35$-ert, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50$-ért."
7. A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket, és megvették az összes majmot.
8. Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.
Isten hozott a Wall Streeten...
Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság megértésével, a következő sorok segíthetnek:
1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.
2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.
3. Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a beígért 10$-t. Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.
4. A majmok csakhamar még jobban megfogyatkoztak, a falusiak hazatértek.
Az ember 25$-ra emelte az átvételi árat, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.
5. Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a nevében átveszi a majmokat.
6. Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: "Nézzétek ezt a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek darabját 35$-ert, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50$-ért."
7. A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket, és megvették az összes majmot.
8. Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.
Isten hozott a Wall Streeten...
Fura tények...
-Az emberi szív akkora nyomást produkál,ami a vért 100 méterre lőné ki.
(Te jó Isten!)
-A disznó orgazmusa 30 percig tart.
(A következő életemben disznó akarok lenni!!!)
-A svábbogár kilenc napig él a feje nélkül,utána éhen hal.
(Még mindig a disznón vagyok fennakadva!)
-Ha a fejedet folyamatosan a falba vered,akkor egy óra alatt 150 kalóriát égetsz el.(Ezt otthon ne próbáld ki..talán a munkahelyeden.)
-A hím imádkozó sáska nem tud közösülni,ha a feje a törzséhez van kapcsolva,ezért a nőstény azzal kezdi a szexet(előjáték?),hogy leharapja a fejét.
(Drágám itthon vagyok!Mi a fene...?)
-A bolha 350-szeresét képes a teste hosszának megugrani.Ez mintha egy ember kaputól kapuig ugrana a normál futball pálya háromszorosán.
(Hmmm 30 perc....szerencsés disznó!El tudod ezt képzelni?)
-A harcsának 27 ezer ízlelő bimbója van
(Mi lehet olyan ízletes a tó fenekén? )
-Némely képes ötvenszer szeretkezni egy nap.
(Azért én mégiscsak disznó szeretnék lenni a következő életemben, hiába minőség a mennyiség előtt jár!)
-A pillangók a lábukkal érzik az ízeket
(Hát ez az amit mindig akartam tudni.)
-Az ember legerősebb izma a nyelve.
(Hmmmm mmmm)
-Jobbkezes emberek átlagban 9 évvel élnek tovább,mint a balkezesek
(Ha egyformán használod a kezeidet,akkor átlagot veszel?)
-Az elefánt az egyetlen élőlény,amely nem képes ugrani.
(Hát ez azt hiszem egy nagyon jó hír!)
-A macska vizelete fekete fényben foszforeszkál
(Ki a csoda fizetett ezért,hogy ezt felfedezzék?)
-A strucc szeme nagyobb,mint az agya.
(Hát ismerek egy pár ilyen embert is.)
-A csillaghalnak nincs agya.
(Ilyen embereket is ismerek, de még mennyire!)
-A Jegesmedvék bal kezesek.
(Ha átváltanak jobb kezesre 9 évvel tovább élhetnek.)
-Csak az emberek és a delfinek csinálják a szexet örömszerzésre.
(Hát a disznó?!)
-Az emberi szív akkora nyomást produkál,ami a vért 100 méterre lőné ki.
(Te jó Isten!)
-A disznó orgazmusa 30 percig tart.
(A következő életemben disznó akarok lenni!!!)
-A svábbogár kilenc napig él a feje nélkül,utána éhen hal.
(Még mindig a disznón vagyok fennakadva!)
-Ha a fejedet folyamatosan a falba vered,akkor egy óra alatt 150 kalóriát égetsz el.(Ezt otthon ne próbáld ki..talán a munkahelyeden.)
-A hím imádkozó sáska nem tud közösülni,ha a feje a törzséhez van kapcsolva,ezért a nőstény azzal kezdi a szexet(előjáték?),hogy leharapja a fejét.
(Drágám itthon vagyok!Mi a fene...?)
-A bolha 350-szeresét képes a teste hosszának megugrani.Ez mintha egy ember kaputól kapuig ugrana a normál futball pálya háromszorosán.
(Hmmm 30 perc....szerencsés disznó!El tudod ezt képzelni?)
-A harcsának 27 ezer ízlelő bimbója van
(Mi lehet olyan ízletes a tó fenekén? )
-Némely képes ötvenszer szeretkezni egy nap.
(Azért én mégiscsak disznó szeretnék lenni a következő életemben, hiába minőség a mennyiség előtt jár!)
-A pillangók a lábukkal érzik az ízeket
(Hát ez az amit mindig akartam tudni.)
-Az ember legerősebb izma a nyelve.
(Hmmmm mmmm)
-Jobbkezes emberek átlagban 9 évvel élnek tovább,mint a balkezesek
(Ha egyformán használod a kezeidet,akkor átlagot veszel?)
-Az elefánt az egyetlen élőlény,amely nem képes ugrani.
(Hát ez azt hiszem egy nagyon jó hír!)
-A macska vizelete fekete fényben foszforeszkál
(Ki a csoda fizetett ezért,hogy ezt felfedezzék?)
-A strucc szeme nagyobb,mint az agya.
(Hát ismerek egy pár ilyen embert is.)
-A csillaghalnak nincs agya.
(Ilyen embereket is ismerek, de még mennyire!)
-A Jegesmedvék bal kezesek.
(Ha átváltanak jobb kezesre 9 évvel tovább élhetnek.)
-Csak az emberek és a delfinek csinálják a szexet örömszerzésre.
(Hát a disznó?!)
Halál bekövetkezte előtti utolsó mondatok:
A mi atomerőművünk a világon a legbiztonságosabb.
Meg ne nyomd azt a piros gom...
Anyukám, ne értsd félre, ez csak a kolléganőm...
Á, itt nem lehet feszültség...
Azon a lemezen nem volt semmiféle fontos állomány.
De az csak egy vizipisztoly!
Hogyan is lehet hirdetni itten?
Csak a testemen keresztül!
Dobd már ide azt a baltát!
Elég mély a víz. Nyugodtan ugorhatsz egy fejest.
Feltaláltam a vízhűtéses tápegységet...
Ez a készülék tökelétesen földelt...
És most következzen X.Y. feldolgozásában a Z. című szám.
Erre gyertek fiúk, itt már nincs mocsár!
Ha még egyszer lefagy a Windows, kinyírom magam.
...vagy ezek a mi koordinátáink?
De csúnya kopasz fejed van!
Ha megnyomod azt a gombot, akkor én meghalok!
Hé, ez a kijelző miért számol visszafelé?
Hercegnő, csak nem haragszol hű lovagodra?
Ide lőjetek, rohadékok...
A mi atomerőművünk a világon a legbiztonságosabb.
Meg ne nyomd azt a piros gom...
Anyukám, ne értsd félre, ez csak a kolléganőm...
Á, itt nem lehet feszültség...
Azon a lemezen nem volt semmiféle fontos állomány.
De az csak egy vizipisztoly!
Csak a testemen keresztül!
Dobd már ide azt a baltát!
Elég mély a víz. Nyugodtan ugorhatsz egy fejest.
Feltaláltam a vízhűtéses tápegységet...
Ez a készülék tökelétesen földelt...
És most következzen X.Y. feldolgozásában a Z. című szám.
Erre gyertek fiúk, itt már nincs mocsár!
Ha még egyszer lefagy a Windows, kinyírom magam.
...vagy ezek a mi koordinátáink?
De csúnya kopasz fejed van!
Ha megnyomod azt a gombot, akkor én meghalok!
Hé, ez a kijelző miért számol visszafelé?
Hercegnő, csak nem haragszol hű lovagodra?
Ide lőjetek, rohadékok...
Mit mondanak szex után(ha már csillagjegyeknél tartunk...)?
Kos: Ok, gyere csináljuk még egyszer!
Bika: Éhes lettem, add ide a pizzát!
Ikrek: Láttad valahol a távirányítót?!?
Rak: Mit mondtál, mikor házasodunk?
Oroszlán: Mondd, hogy nem voltam fantasztikus!!!
Szűz: Na most ki kell mosnom a lepedőt!
Mérleg: Jó volt, mert neked is jó volt.
Skorpió: Lehet, hogy most ki kellene oldozzalak...
Nyilas: Ne hívj, majd én felhívlak!
Bak: Nincs egy névjegykártyád?!?
Vízöntő: Most, gyere csináljuk ruha nélkül is...
Halak: Mit mondtál, hogy hívnak?!?
Kos: Ok, gyere csináljuk még egyszer!
Bika: Éhes lettem, add ide a pizzát!
Ikrek: Láttad valahol a távirányítót?!?
Rak: Mit mondtál, mikor házasodunk?
Oroszlán: Mondd, hogy nem voltam fantasztikus!!!
Szűz: Na most ki kell mosnom a lepedőt!
Mérleg: Jó volt, mert neked is jó volt.
Skorpió: Lehet, hogy most ki kellene oldozzalak...
Nyilas: Ne hívj, majd én felhívlak!
Bak: Nincs egy névjegykártyád?!?
Vízöntő: Most, gyere csináljuk ruha nélkül is...
Halak: Mit mondtál, hogy hívnak?!?
Internet szex
FIÚ: Szervusz, Drágám, leírnád, hogy hogy nézel ki?
LÁNY: Helló Rómeó. Piros selyem blúz van rajtam, miniszoknya, tűsarkú cipő. Hosszú hajam és tökéletes alakom van. A méreteim 120-60-120. Te hogy nézel ki?
FIÚ: Én két méter magas vagyok, 125 kg. Szemüveges. Egy olcsó tréningnadrág van rajtam, és egy trikó, amin zsírfoltok vannak a főzéstől. Furcsa szaga van.
LÁNY: Akarlak. Le akarsz velem feküdni?
FIÚ: Rendben.
LÁNY: Drágám. A hálószobámban vagyunk. A háttérben halk zene, és gyertya ég az éjjeliszekrényen. Mélyen belenézek a szemedbe, és mosolygok. A kezem simogatja a testedet, és megállapodik a nadrágod eleji domborulaton...
FIÚ: Lihegek. Elkezdtem izzadni.
LÁNY: Lehúzom a trikódat, és csókolgatom a mellkasod.
FIÚ: Most kigombolom a blúzodat. A kezeim remegnek.
LÁNY: Én is szaporán lélegzek.
FIÚ: Megfogom a blúzodat, és lassan lehúzom rólad.
LÁNY: Kéjesen hátrahajtom a fejemet. A selyem blúz lassan lecsúszik a forró bőrömről.... Egyre erősebben simogatom a domborulatot....
FIÚ: A kezem úgy remeg, hogy véletlen elszakítottam a blúzodat. Bocs.
LÁNY: Nem baj. Nem volt drága blúz...
FIÚ: Kifizetem
LÁNY: Ne is törődj vele. Egy fekete csipke melltartó van rajtam. A fehér mellem emelkedik fel le, ahogy nehezen lélegzek.
FIÚ: Kínlódok a melltartód kapcsával. Be van akadva. Van egy ollód?
LÁNY: Megfogom a kezed és gyengéden megcsókolom. Hátranyúlok, és kikapcsolom a melltartót. Lecsúszik, és ott állok előtted félmeztelen.
FIÚ: Ezt hogy csináltad? Most megvizsgálom a kapcsot....
LÁNY: Hátrahajolok. Oh, drágám, akarom az ajkadat érezni a testemen.
FIÚ: Ledobtam a melltartót. Csókolgatom a melleidet, nagyon szépek.
LÁNY: A hajaddal játszanak az ujjaim. Most a füleidet harapdálom gyengéden.
FIÚ: Most hirtelen prüszkölnöm kellett. A melled csupa nyál lett. Bocs.
LÁNY: Micsoda?
FIÚ: Isten bizony, nem akartam...
LÁNY: Letörölöm a nyáladat a mellemről azzal ami a blúzomból megmaradt.
FIÚ: Elveszem tőled a nedves blúzt. Ledobom a földre.
LÁNY: Lehúzom a tréningnadrágodat, és simogatom a fütyidet.
FIÚ: Én sikítozok mint egy nő. A kezeid jéghidegek! Jujjj!
LÁNY: Felhúzom a miniszoknyámat. Vedd le a bugyimat.
FIÚ: Lehúzom a bugyidat. Csókolgatom a puncidat. Várj egy kicsit!
LÁNY: Mi van?
FIÚ: Véletlenül beszippantottam egy hajszálat. Fulladok....
LÁNY: Most már jobban vagy?
FIÚ: Rám jött a köhögés. Csupa vörös vagyok.
FIÚ: Szervusz, Drágám, leírnád, hogy hogy nézel ki?
LÁNY: Helló Rómeó. Piros selyem blúz van rajtam, miniszoknya, tűsarkú cipő. Hosszú hajam és tökéletes alakom van. A méreteim 120-60-120. Te hogy nézel ki?
FIÚ: Én két méter magas vagyok, 125 kg. Szemüveges. Egy olcsó tréningnadrág van rajtam, és egy trikó, amin zsírfoltok vannak a főzéstől. Furcsa szaga van.
LÁNY: Akarlak. Le akarsz velem feküdni?
FIÚ: Rendben.
LÁNY: Drágám. A hálószobámban vagyunk. A háttérben halk zene, és gyertya ég az éjjeliszekrényen. Mélyen belenézek a szemedbe, és mosolygok. A kezem simogatja a testedet, és megállapodik a nadrágod eleji domborulaton...
FIÚ: Lihegek. Elkezdtem izzadni.
LÁNY: Lehúzom a trikódat, és csókolgatom a mellkasod.
FIÚ: Most kigombolom a blúzodat. A kezeim remegnek.
LÁNY: Én is szaporán lélegzek.
FIÚ: Megfogom a blúzodat, és lassan lehúzom rólad.
LÁNY: Kéjesen hátrahajtom a fejemet. A selyem blúz lassan lecsúszik a forró bőrömről.... Egyre erősebben simogatom a domborulatot....
FIÚ: A kezem úgy remeg, hogy véletlen elszakítottam a blúzodat. Bocs.
LÁNY: Nem baj. Nem volt drága blúz...
FIÚ: Kifizetem
LÁNY: Ne is törődj vele. Egy fekete csipke melltartó van rajtam. A fehér mellem emelkedik fel le, ahogy nehezen lélegzek.
FIÚ: Kínlódok a melltartód kapcsával. Be van akadva. Van egy ollód?
LÁNY: Megfogom a kezed és gyengéden megcsókolom. Hátranyúlok, és kikapcsolom a melltartót. Lecsúszik, és ott állok előtted félmeztelen.
FIÚ: Ezt hogy csináltad? Most megvizsgálom a kapcsot....
LÁNY: Hátrahajolok. Oh, drágám, akarom az ajkadat érezni a testemen.
FIÚ: Ledobtam a melltartót. Csókolgatom a melleidet, nagyon szépek.
LÁNY: A hajaddal játszanak az ujjaim. Most a füleidet harapdálom gyengéden.
FIÚ: Most hirtelen prüszkölnöm kellett. A melled csupa nyál lett. Bocs.
LÁNY: Micsoda?
FIÚ: Isten bizony, nem akartam...
LÁNY: Letörölöm a nyáladat a mellemről azzal ami a blúzomból megmaradt.
FIÚ: Elveszem tőled a nedves blúzt. Ledobom a földre.
LÁNY: Lehúzom a tréningnadrágodat, és simogatom a fütyidet.
FIÚ: Én sikítozok mint egy nő. A kezeid jéghidegek! Jujjj!
LÁNY: Felhúzom a miniszoknyámat. Vedd le a bugyimat.
FIÚ: Lehúzom a bugyidat. Csókolgatom a puncidat. Várj egy kicsit!
LÁNY: Mi van?
FIÚ: Véletlenül beszippantottam egy hajszálat. Fulladok....
LÁNY: Most már jobban vagy?
FIÚ: Rám jött a köhögés. Csupa vörös vagyok.
1 átlagos nyugdíjas házaspár 1 napja- egy kis kommunikációs gyakorlat!
"Szóval, egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és bepillantottunk
egy
kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetkor láttuk ám, hogy egy
közterületfenntartó írja vadul a büntetőcédulát. Már éppen rakta volna
bele
a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam: "Ne szívass már,
köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idős állampolgárra
is..." - de csak szerelte be az ablaktörlő alá az üzenetét. Akkor
lerohadtfasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy feljelentést,
hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte őket. Ezután szarjankónak
neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beerőltette az
ablaktörlő alá, és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja miről.
Akkor
lebuzispicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje
egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak.
Mindez egyátalán nem zavart engem és a feleségemet. Mi ugyanis busszal
jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis kalandot,
hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi
korunkban."
"Szóval, egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és bepillantottunk
egy
kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetkor láttuk ám, hogy egy
közterületfenntartó írja vadul a büntetőcédulát. Már éppen rakta volna
bele
a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam: "Ne szívass már,
köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idős állampolgárra
is..." - de csak szerelte be az ablaktörlő alá az üzenetét. Akkor
lerohadtfasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy feljelentést,
hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte őket. Ezután szarjankónak
neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beerőltette az
ablaktörlő alá, és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja miről.
Akkor
lebuzispicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje
egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak.
Mindez egyátalán nem zavart engem és a feleségemet. Mi ugyanis busszal
jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis kalandot,
hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi
korunkban."

-neo-

kisvastag