Mindig csak a GG!
Csak a GG!
Cirka, onnan is be lehetne rakni hasonlň pasikat.:-)
Vazzeg nem rossz, de nčzd meg egyszer a Monika showt!:._)
Én ilyet nem akarnék játszani....
Na ez nem semmi! És van benne igazság! Próbáljátok ki! Tényleg elsőre el lehet olvasni.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy Irakban szolgáló katona egy nap levelet kap a barátnőjétől amiben ez áll:
Kedves Johnny! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább, a távolság ami elválaszt minket nagyon nagy...Biztosíthatlak, amióta elmentél, már 2xer csaltalak meg...Légyszíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem...
A katona kiakad, megkéri a társait ajándékozzanak neki egy fotót a barátnőjükről, a feleségükről, a nővérükről, az unokahugukról. 57 fotót gyűjt össze, beleteszi mindet egy levélbe együtt Marynek a fotójával és ezt írja hozzá:
Kedves Mary! Ne haragudj, de nem sikerül emlékeznem, ki a fasz vagy te.
Légy szíves vedd ki a tiédet és a többit küldd vissza!
Kedves Johnny! A mi kapcsolatunk nem folytatódhat tovább, a távolság ami elválaszt minket nagyon nagy...Biztosíthatlak, amióta elmentél, már 2xer csaltalak meg...Légyszíves, küldd vissza nekem a fotót, amit korábban küldtem...
A katona kiakad, megkéri a társait ajándékozzanak neki egy fotót a barátnőjükről, a feleségükről, a nővérükről, az unokahugukról. 57 fotót gyűjt össze, beleteszi mindet egy levélbe együtt Marynek a fotójával és ezt írja hozzá:
Kedves Mary! Ne haragudj, de nem sikerül emlékeznem, ki a fasz vagy te.
Légy szíves vedd ki a tiédet és a többit küldd vissza!
Házirend.

-neo-

matu07
Demi