Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A poén vicctelen aforizma. Tartalmazhat mosolygásra késztető bölcsességet, élethelyzetet.
Tehát nem tévesztendő össze a viccel.

Az eddigi hozzászólások

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#721   2006. 10. 04. szerda 16:48
édespille édespille
nyes wow1 nyes nyes nyes wow1
#720   2006. 10. 03. kedd 21:15
Barnusod Barnusod
Titkárnő: Igazgató Úr! Bent van már?
Igazgató: Igen!
Titkárnő: Hú, de nagy!
#719   2006. 10. 03. kedd 21:13
X Törölt felhasználó (26472)
Az abszolút duma: Azt mondani egy nőnek, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon!

nyes /Info tanárom mondta minap/
#718   2006. 10. 03. kedd 21:07
MmePrune MmePrune
dehogy lövöm le ezt a nőt! mégiscsak van valami érzelmi viszonyom hozzá...keresztanya vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2
#717   2006. 10. 03. kedd 20:43
édespille édespille
prune, beálltál? nem merek hátranézni, rumcájsz akkor azt hiszi, lesek vigyor
#716   2006. 10. 03. kedd 20:23
MmePrune MmePrune
te most belém kötöttél, vazze? vigyázz, mert ingerültebb vagyok ám bizonyos elfojtottság miatt nyes nyes nyes eplus2 eplus2 eplus2
#715   2006. 10. 03. kedd 20:22
édespille édespille
valahol egyszer már elhintetted, hogy a helyére igazitod a sorokat. vigyor
#714   2006. 10. 03. kedd 19:48
MmePrune MmePrune
Női profizmus...
A CIA bérgyilkost keresett alkalmazásra. A háttér ellenőrzések és próbák
után
három jelölt maradt, két férfi és egy nő;. A végső teszt volt csak hátra.
Az
egyik férfit egy fémajtó elé vezették, és egy pisztolyt adtak a kezébe.

- Nekünk tudnunk kell, hogy ön minden parancsunkat végrehajtja, akármik is
a
körülmények. Az ajtó mögött lévő szobában a felesége ül egy széken.
Magának meg kell ölnie őt.
- Maga komolyan beszél? - hitetlenkedik az első férfi - Én sosem tudnám
megölni
a feleségemet.
Az ügynök erre így szól:
- Akkor maga nem a megfelel"o ember ehhez a munkához.
A második férfinak ugyanezeket az instrukciókat adták. Ő elvette a
fegyvert és
bement a szobába. Sokáig csend volt. Aztán úgy öt perc múlva a jelölt
könnyes
sze mekkel kijött.
- Én megpróbáltam, de nem tudom megtenni - mondta.
- Magában nincs meg, ami ehhez kell - így az ügynök - Vigye a feleségét és
menjenek haza.
Végül csak a nő maradt hátra. Neki a férjét kellett volna megölnie. El is
vette
a pisztolyt és bement a szobába. Lövések hallatszottak, egyik a másik
után. Aztá
n sikoltozást hallottak, csattanásokat, döngéseket. Néhány perc eltelte
után
csend lett, majd az ajtó lassan kinyílt, és a nő állt a küszöbön.
Megtörölte
verejt ékező homlokát s aztán így szólt:
- Fiúk, nem mondtátok, hogy a pisztolyban csak vaktöltények vannak! A
székkel
kellett agyonvernem ...
#713   2006. 10. 03. kedd 13:53
MmePrune MmePrune
Az érett nő sosem ébreszt föl AZ éjszaka kellős közepén azzal a hülye kérdéssel, hogy : Mire gondoltál most, szívecském?? ? Ugyanis ő magasról tesz arra, hogy te mire gondolsz.

Az érett nő mindig hord magával óvszert, nem úgy mint a fiatalabbak, akik arra számítanak, hogy majd nálad lesz.

- Az érett nővel mindig olcsóbban kijöhetünk: a fiatalabbal ellentétben , aki még 12 martini után is vacillál AZ érett nő akár egy herbatea után is ágyba fexik veled, ráadásul a lakásán.

- Az érettebb nő mindig gyorsabban szalad, mert állandóan csak kényelmes cipőt hord.

- Az érettebb nő őszintébb: nyugodtan lehülyéz, ha tényleg hülyén viselkedsz (nem úgy, mint a fiatalabb, aki fél, hogy elhagyod).

- Az érettebb nő sosem esik hirtelen teherbe, és nem célozgat arra, hogy emiatt kettőtök közöl valakinek sürgősen házasságot kellene kötnie vele (ha at érettebb nő véletlenül teherbe esik tőled, te leszel a legutolsó, aki ezt megtudja).

- Az érettebb nő sosem mond neked ilyeneket, hogy te csak kihasználsz Engem ? (egyszerűen csak kihasznál téged).

- Az érettebb nő mindig felhív, hogy mikor lenne neked a legmegfelelőbb, ha persze te is akarod (míg a fiatalabbak arra várnak, hogy te hívd fel őket).

- Az érettebb nő általában nagyon ízletesen főz (míg a fiatalabbak legfeljebb telefonon rendelnek egy pizzát a sarki bódéból).

- Az érettebb nő mindig bemutat téged AZ összes barátnőjének (nem retteg, mint a fiatalabbak, hogy lenyúlnak téged).

- Az érett nőnek mindig van számtalan érett barátnője, akik mind szívesen ágyba bújnak veled

- Az érettebb nőnek mindig csodálatos fehérnemű-kollekciója van, általában a korábbi szeretőjétől (a fiatalabbak általában nem hordanak fehérneműt, miáltal megfosztanak téged egy izgi sztriptíztől).

- Az idősebb nőnek mindig van önbecsülése, sosem hisztériázik nyilvános helyen.

- Az érett nő tisztában van azzal, hogy AZ ágyban nem mindig sikerül minden a tizenkettedik korsó sör után (a fiatalabbaknak ezt a tapasztalatot csak AZ évek hozzák meg).

- Az érett nő sosem jön azzal, hogy elvetted tőlem a legszebb éveimet? Mert azokat már másvalaki elvette ...
#712   2006. 10. 03. kedd 13:03
surdapapa surdapapa
inkább a nappaliban igyuk át magunk a másvilágra!
ez az öngyilkosság egyetlen elfogadott formája!
#711   2006. 10. 03. kedd 13:02
surdapapa surdapapa
Szegény Gejza! Ráadásul a névnapomon hagyott itt bennünket! úr isten már 4 éve! a macskaduett vmi elmenthető formában nincs meg?
#710   2006. 10. 03. kedd 12:59
surdapapa surdapapa
Vazi! Tom! mi lesz egymás kitiltásával?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 09. 28. csütörtök 20:46
ki tilthatjuk egymást...de mert egy más jogait nem tudjuk elvenni...
igy vissza tudjuk magunkat engedni:)
#709   2006. 10. 03. kedd 12:52
Valaki aki vad Valaki aki vad
naon ott van még mindig!
A Kedvenc a druszámtól!
#708   2006. 09. 29. péntek 17:48
irigykutya. irigykutya.
#707   2006. 09. 28. csütörtök 20:46
vazelinator vazelinator VIP Admin
ki tilthatjuk egymást...de mert egy más jogait nem tudjuk elvenni...
igy vissza tudjuk magunkat engedni:)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 16:02
na ehhez nyuszik vagytok
#706   2006. 09. 28. csütörtök 18:08
utazó utazó
Ez jó, talált süllyedt!
#705   2006. 09. 28. csütörtök 16:09
surdapapa surdapapa
"Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon"
#704   2006. 09. 28. csütörtök 16:08
cuncus cuncus
Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót, vezet, a feleség,
háztartást, az anyós meg áramot
#703   2006. 09. 28. csütörtök 16:07
MmePrune MmePrune
Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és női szexuális szükségletek. És soha nem értettem meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat. Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak fejjel, a nők viszont szívvel. És a végén, soha nem értettem, hogy miért csökken a női szexuális vágy a nagy "Igen!" kimondása után.

Például: Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem..... Csak akartam, hogy megölelj egy kicsit.
- MIII??? - mondtam - ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytől fél minden férj a bolygón:
- Te egyszerűen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van mint nőnek, hogy kielégítse m a te férfi testi szükségleteid et.

A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:- Hát nem tudsz szeretni egyszerűen magam miatt, és nem csak azért amit az ágyban csinálok veled?
Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam.
Következő nap felhívtam a főnököm és kivettem egy szabadnapot, hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi női ruha üzlet volt. Körbe mentem vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy melyiket vegye meg, így mondtam , hogy megvesszük az összeset. Cipőt is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához valót. Elérkeztünk az ékszer boltig, ahol vettem gyémánt fülbevalókat. Mondhatom, hogy itt már naagyooon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy a csőd szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy pr ó bára tesz amikor kérte a tenisz csuklópántot, mert még ha életben nem f ogott tenisz ütőt. Biztos gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam :

- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az ó riási izgalomtól. Végre mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menj ünk a pénz tárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzu lt és teljesen elsápadt:
- MIIIII?
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a ruhákat..... Te egyszerűen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel m e g kell küzdenem mint férfinak, hogy kielég í tsem a vásárlási vágyadat, mint nőnek.

És amikor rám nézet úgy mintha ölni akarná, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerűen magam miatt, és nem csak azokért a ruhákért ami ke t veszek neked?
Szóval, ma este sem lesz dugás...
#702   2006. 09. 28. csütörtök 16:02
surdapapa surdapapa
na ehhez nyuszik vagytok

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: -neo- -neo-
Nyitás ideje: 2005. 02. 16. szerda
Üzenetek: 1801db
Utolsó üzenet: 2014. 07. 07. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!