Farsangi csere-bere

Nem kell nagy hely a biciglizéshez:

Jó kis gép a Tátra!
Nem lehet könnyű kezelni

Miért van az, ha egy hozzászólásba több képet akarok betenni, mindig csak az elspő látszik?

Eladó egy felesleges kerék

A szépség helyett

Legideálisabb hely a vasaláshoz

Kimutatták, hogy a citrom is jó fogamzásgátló.
- Előtte, vagy utána?
- Helyette...
- Előtte, vagy utána?
- Helyette...
huh, télleg, még lenne fa, amit aprítani kellene!!! Nem tudja valaki, hol lehet elérni őt ?
(Ez egy válasz Bbacsi üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Cigánygyerek odamegy az apjához:
- Hát idesapám, mír van a, hogy én tudokk az osztályban a legjobban számolni. Azér' mert cigány vagyok?
- Nem fiam, azért mert megtanultál.
- És idesapám, mír van a, hogy én tudok az osztályban a legjobban olvasni. Azért, mert cigány vagyok?
- És idesapám, mír van nekem a legnagyobbb farkam az osztályban. Azért, mert cigány vagyok?
- Nem fiam, azért, mert te 18 éves vagy,, a többiek pedig csak 12.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
papa és mama.....az ágyban.Váratlanul belép a fiuk és megkérdezi:
-mit csináltok?
-tudod fiam, felpumpálom anyádat-válaszolja az apa zavarában.
-minek azt, hiszen a kertész a tegnap kétszer is felpumpálta és még meg is nyalta hogy nem ereszt-e.....:)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Hogy járt a postás a nászéjszakán?
kézbesült...
- Hát idesapám, mír van a, hogy én tudokk az osztályban a legjobban számolni. Azér' mert cigány vagyok?
- És idesapám, mír van a, hogy én tudok az osztályban a legjobban olvasni. Azért, mert cigány vagyok?
- És idesapám, mír van nekem a legnagyobbb farkam az osztályban. Azért, mert cigány vagyok?
- Nem fiam, azért, mert te 18 éves vagy,, a többiek pedig csak 12.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
papa és mama.....az ágyban.Váratlanul belép a fiuk és megkérdezi:
-mit csináltok?
-tudod fiam, felpumpálom anyádat-válaszolja az apa zavarában.
-minek azt, hiszen a kertész a tegnap kétszer is felpumpálta és még meg is nyalta hogy nem ereszt-e.....:)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Hogy járt a postás a nászéjszakán?
kézbesült...

laza favágó