Ezt sosem fogom megérteni. Ha te egy homokos oldalon (is) hirdetsz, miért hirdeted (itt, GG-n) magad heteroként? Vagy ez a meleg srácoknál általános?
(Ez egy válasz tylerhard üzenetére (2017. 09. 28. csütörtök 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 28. csütörtök 12:36

Nálam olyan sztori volt, három éve nyáron, hogy kicsiny dunántúli városunk egyik felkapottabb szórakozóhelyén múlattam az estét, haverokkal - tudjátok ilyenkor mindenkivel szóba elegyedsz, egy egy ital, lazulás, zene... normál pár volt. csini csajszival.... Néhány héttel később - egy már sajnos bezárt oldalon kidobtam egy hirdetést, hogy kipróbálnék egy-két dolgot pasival. Volt pár jelentkező, képcserék, de az egyiknek meglepően nagy hímtag volt a fotója. Hát, gondoltam ha komolyan gondolja, talizzunk. Amikor a megbeszélt helyre - egy iroda volt - értem és kijött a srác, nagy volt a meglepetés, mert a csini csajszi jófej pasija volt. Egy emeleti helyiségben már előkészítve várt egy matrac minket, és istenit franciáztunk.... sajnos a kontakt eltűnt, de nagyon király élmény volt.
ha esetleg magadra ismersz, írj, ebből tudni fogod ki voltam, egy fehér renault állt az iroda előtt

Izgalmas lenne
Rosszlányokon találtunk rá egy kedves hölgy ‘masszőr’ ismerősünkre..

Érdekes lenne,ha a barátnőmről mas poziturakban találnék képeket.
Volt kémia tanárnőmmel összefutnék itt a GG-n

Szívesen megnézném a volt nejem itt. Képet vagy videót is. Ahogy teleélvezik a gyönyörű csupasz pináját.
Én eddig akire rátaláltam és jeleztem neki diszkréten,azóta már nem az ismerősöm... de jó ismerőseitek vannak!

Nálam olyan sztori volt, három éve nyáron, hogy kicsiny dunántúli városunk egyik felkapottabb szórakozóhelyén múlattam az estét, haverokkal - tudjátok ilyenkor mindenkivel szóba elegyedsz, egy egy ital, lazulás, zene... normál pár volt. csini csajszival.... Néhány héttel később - egy már sajnos bezárt oldalon kidobtam egy hirdetést, hogy kipróbálnék egy-két dolgot pasival. Volt pár jelentkező, képcserék, de az egyiknek meglepően nagy hímtag volt a fotója. Hát, gondoltam ha komolyan gondolja, talizzunk. Amikor a megbeszélt helyre - egy iroda volt - értem és kijött a srác, nagy volt a meglepetés, mert a csini csajszi jófej pasija volt. Egy emeleti helyiségben már előkészítve várt egy matrac minket, és istenit franciáztunk.... sajnos a kontakt eltűnt, de nagyon király élmény volt.
ha esetleg magadra ismersz, írj, ebből tudni fogod ki voltam, egy fehér renault állt az iroda előtt

Én egy régi ismerősöm társkeresős hirdetését találtam meg.
A mai napig nem vagyok 100% biztos benne, de én is találtam ismerőst az akkori barátnőjével kényeztették egymást elég jó kis sorozat volt. Az arca csak kicsit látszott, de már abból is kezdtem gyanakodni,
meg egy ruhadarabbol a háttérben lévő fogason.

Én is belefutottam rokonba véletlen , de örültünk egymásnak . szex nem volt .
Engem kimondottan izgatna ha a feleségemről találnék itt képeket, vagy videót. Sokszor keresem is
De az is izgatna ha csak rám írna valaki, hogy felismerte esetleg szexelt is vele, vagy képei is vannak róla.

De az is izgatna ha csak rám írna valaki, hogy felismerte esetleg szexelt is vele, vagy képei is vannak róla.

Most találtam rá itt egy régi ismerősre, hááát nagyon izgatóak a képeik bevallom.... Jó látni egy olyan összeszokott intelligens párt itt ,akik természetesen kellő diszkréció mellett, és kitakarással, de be mernek vállalni hasonló képeket.... Csak így tovább!!!
Teljesen igazad van, remélem mindenki így áll hozzá a témához!!!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 02. 20. hétfő 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 20. hétfő 19:38

Teljesen normális dolog,ha rokonba,ismerősbe,barátba,kollégába botlunk.Ők is csak emberek.Nekik is lehetnek igényeik,vágyaik.Vérrokon kivételével óvatosan lehet érdeklődni,amennyiben felkeltette az érdeklődésünk,amennyiben nemleges választ adna,akkor ugyanúgy érvényes a diszkréció törvénye,mint ha nem kívánnánk vele szexuális kapcsolatra lépni,de tudunk az ittlétéről!!
Teljesen normális dolog,ha rokonba,ismerősbe,barátba,kollégába botlunk.Ők is csak emberek.Nekik is lehetnek igényeik,vágyaik.Vérrokon kivételével óvatosan lehet érdeklődni,amennyiben felkeltette az érdeklődésünk,amennyiben nemleges választ adna,akkor ugyanúgy érvényes a diszkréció törvénye,mint ha nem kívánnánk vele szexuális kapcsolatra lépni,de tudunk az ittlétéről!!
Én egy régi főiskolás évfolyamtársnőt találtam itt, illetve ő ismert rám.
2 munkatársam találtam itt meg (pár) egy autós sorozatban. Az arcuk nem látszik, viszont az autójukban készült sorozatban látszik egy olyan tárgy, amit én tettem oda. Nem derült ki 100%-ra, hogy ők voltak-e, de feltehetően kevés ilyen autó belső visszapillantóján lóg olyan dísz. Ráadásul a hajszínek, testalkatok is stimmelnek. Azóta már nincsenek együtt és a lánnyel egyszer majdnem volt egy kalandom. Na abból viszont már biztosan kiderült volna, hogy őt láttam-e az oldalon

Több régi kollégámmal tettünk fel a párjainkkal képsorozatokat ide, egymás és mindenki örömére, de ezek már sajnos csak emlékek... Mindenhol jött a gyerköc(ök), meg a nehézségek, és lassan mindenki elkopott... Pedig jó volt látni kedves, jópofa ismerősöket mikor elszabadulnak a hormonok...
Anno' a képekkel persze diszkréten mennyit licitáltunk egymásra...
Anno' a képekkel persze diszkréten mennyit licitáltunk egymásra...
a volt szomszédom volt fent egy sorozattal, de már nem találom
nagyon jó 40es szőke milf (az akkor új kombi bmw-jükön pózólt)
extra volt a csaj de sajnos kb 4 éve elköltöztek....
ha valaki ratalál a képekre szólhatna
a vicc az egészben hogy a képek a hátsó kertben készültek ahova a hálószobánk ablaka néz és pont ezt a fotózást nem láthattam
nagyon jó 40es szőke milf (az akkor új kombi bmw-jükön pózólt)
extra volt a csaj de sajnos kb 4 éve elköltöztek....
ha valaki ratalál a képekre szólhatna
a vicc az egészben hogy a képek a hátsó kertben készültek ahova a hálószobánk ablaka néz és pont ezt a fotózást nem láthattam
Izgató lehet, bár kicsit félelmet keltő is elhiszem....
Ha viszont megvan a kellő diszkréció, talán inkább izgató.....
(Ez egy válasz GyésM üzenetére (2017. 02. 11. szombat 03:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 11. szombat 03:42

Ha viszont megvan a kellő diszkréció, talán inkább izgató.....

Kicsi a világ...
Hölgy tagunk egy munkatársa, és egy volt osztálytársa is megtalált minket. Nem volt gond. A munkatás kapcsolatott ajánlott, a volt osztálytárs meg csak jelezte hogy megismert minket, és gratulált a sorozatainkhoz. Előszőr kicsit ilyesztő volt, de könnyen túl léptünk rajta. Mind két úr igen udvariassan és inteligensen viselkededett, szóval nálunk pozitív végkimenetel zárult az ügy. Egyébként kapcsolat nem lett belőle.
Hölgy tagunk egy munkatársa, és egy volt osztálytársa is megtalált minket. Nem volt gond. A munkatás kapcsolatott ajánlott, a volt osztálytárs meg csak jelezte hogy megismert minket, és gratulált a sorozatainkhoz. Előszőr kicsit ilyesztő volt, de könnyen túl léptünk rajta. Mind két úr igen udvariassan és inteligensen viselkededett, szóval nálunk pozitív végkimenetel zárult az ügy. Egyébként kapcsolat nem lett belőle.