Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogok itt ismerősbe belefutni és hogy hogyan reagálna rá, ha meglátja a képeimt
Engem izgatna ha találnék itt ismerősről v felesegről. De ugye nem minden valik valóra.
Mert jelenleg nem keresünk. Előző profilunknál volt fent fotónk is.
(Ez egy válasz Igényespotens üzenetére (2023. 09. 29. péntek 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy nehéz, hogy nincs fent képetek.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 09. 29. péntek 03:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 29. péntek 03:11

Mi is várjuk, hogy találkozunk itt egy ismerőssel, mi örülnénk ha valaki felismerne akkor szólna is. Nem
Harapunk, legalább lenne kivel beszélni erről a témáról.
Mi is várjuk, hogy találkozunk itt egy ismerőssel, mi örülnénk ha valaki felismerne akkor szólna is. Nem
Rokonnal
Én is találkoztam rokonának.Aztán meg is írták,hogy kicsoda akkor ismertem fel,meg mikor átküldték a bizonyítékot nagyot néztem.Nem mondtam el neki ezt.
Nálunk is előfordult már hogy véletlen ismetősbe botlottunk. Lehet nem innen hanem más oldalról. S randi helyszínén a párosaink hangos nevetés közben üdvözölték egymást.,,munkatársak voltak egy időben. Jót kávéztunk és beszélgettünk de tudtuk hogy ebből nem lesz semmi… mai napig felhívom a páromnak mi lenne ha mégis… de nem enged
Máskor pedig a feleségem sógora szólt a feleségemnek, higy hívja fel a figyelmem hogy ne irogassak már a feleségének… tehát s feleségem húgának
így jár az ember ha a családban mindkét testvér swingerezik…

Máskor pedig a feleségem sógora szólt a feleségemnek, higy hívja fel a figyelmem hogy ne irogassak már a feleségének… tehát s feleségem húgának

Izgalmasan hangzik. Elmesélnétek nekünk? Jó lett a vége?
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2023. 09. 26. kedd 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom unokaöccse számít, akiről így tudtuk meg h bisex?

Velünk egyszer előfordult.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 09. 14. csütörtök 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 14. csütörtök 01:01

Volt olyan aki talált itt ismerőst, vagy találta meg ismerős és így lett happy finish?
Volt olyan aki talált itt ismerőst, vagy találta meg ismerős és így lett happy finish?
Én a feleségemnek nem szoltam. A pasira írtam rá,amire természetesen nem válaszolt de a videó eltűnt.:-)
Egy régi kollégám feleségét ismertem fel itt az oldalon. Négy fotósorozata és négy videója volt fenn. Sajnos a múlt évben törölte magát.
A volt iskolai tanáromat

A feleségemet véltem felfedezni egy itteni sorozatban, le is mentettem pár képet, amit szóvá tettem a feleségemnél, tagadta persze, de érdekes módon a sorozat törlődött azonnal. Lehet csak kísérteties volt a hasonlóság, de a sorozat eltűnése több mint érdekes egybeesés. Mindenesetre izgatott a dolog, de nem derült ki több sajnos......
Szerintem láttam képsorozatot a feleségemről de nem én csináltam
))) szóval nem biztos, hogy ő volt de nagyon felizgatott.

Amennyiben ez is számít, akkor én már nem is egyszer jártam itt így! Mindig más ismerős hívta fel a figyelmemet és kérdezett rá, hogy van másik profilom is!? Nem volt! Mindkét esetet jelentettem, az egyik magát törölte, vagy törölték, nem tudom, de a másik a mai napig is itt van, csak gondolom, hogy most mástól/máshonnan lopja a tartalmakat az adatlapjához. De, hogy ennyire ostobák legyenek, hogy aktív felhasználó képeit, videóit próbálják meg használni......
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 08:42
Törölt felhasználó (4672959)

Az hagyján, én saját magammal futottam össze egyszer! Írtam az embernek, hogy szedje le a képem, erre még aznap törölve lett a profil.
Korábban a páromat véltem látni más videójában. Épp hátulról dugta. Voltak bizonyos ismertető jegyek amiből úgy gondolom Ő volt. Miután ráírtam a srácra, eltűnt a videó.

Jobban mondva, a videónk nézése közben szakértői szemmel nézegette az egyik lakberendezési tárgyunkat. Említette is, hogy majd hanyatt esett a röhögéstől, mikor rájött, hogy azt ő gyártotta nekünk. Teljesen korrekt, diszkrét srác, akkor elmesélte, hogy ő is fent volt sokáig, az exével, ők is partizgattak.