Velünk még senki nem tudatta, hogy felismert volna. Pedig arccal vannak képek. 2008 óta csak két embert ismertünk fel,de mi sem jeleztük feléjük.
Engem például nagyon izgat ha felismernek... :P
Van ez a profil+egy közös amin a képsorok vannak. (Safe1983)

Szerintem senkinek sincs joga lebuktatni innen senkit. Biztosan meg van az oka hogy egyedül keresnek amúgy párban lévő emberek. Én is jobb szeretnék a nejemmel közösen csak ő nincs benne.
(Ez egy válasz Kicsi79 üzenetére (2022. 09. 25. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 25. vasárnap 07:02

Mi is ismertünk màr fel ismerőst,de nem buktattuk le,pedig lett volna okunk,a pàrjàt is nagyon kedveljük,de egyedül keresgèlt.
Olvastàl olyat,hogy lebuktattuk?
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 15:40

Szerintem senkinek sincs joga lebuktatni innen senkit. Biztosan meg van az oka hogy egyedül keresnek amúgy párban lévő emberek. Én is jobb szeretnék a nejemmel közösen csak ő nincs benne.
Mielőtt párként regisztráltál meg elfelejtetted megkérdezni a nejed benne van -e
. Az embernek sok mindenhez nem lenne joga, Megcsalni, becsapni, félrevezetni, elárulni ..............
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 15:40

Pinalina ügyben vannak sikeres detektívek? Mondjuk magamban időnkén jókat derültem, ahogy felsejlett egy két jelenet szép Somogyországban, amint mit sem sejtő ügyfeles kisasszonyok fülébe kacéran belebúgja pár ügyfélnek tűnő kandúr a pinalina varázsszót.
Ugyanezen hölgyek reakciói aztán egy végtelen skála bármely pontján lehetnek.
(Ez egy válasz pina.lina üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 04:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 04:51

PinaLina nyomozók....ma egész nap egy Somogy megyei ügyfélszolgálaton leszek, bugyi nélkül...az asztalra teszek 2 banánt....ha nem lesz ott mindkettő, akkor a puncimban.... nos ennyi jel elég lesz?
Az igazán vagány az lenne, ha dobnál róla egy sorozatot a banán egy napja az ügyfélszolgálaton címmel
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 27. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 27. kedd 07:00

Törölt felhasználó (4676933)

Mielőtt párként regisztráltál meg elfelejtetted megkérdezni a nejed benne van -e
. Az embernek sok mindenhez nem lenne joga, Megcsalni, becsapni, félrevezetni, elárulni ..............

És már többen felismertek? Nekem a T. B. Gimnázium ismerős.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 07:01

Törölt felhasználó (4222642)

Engem például nagyon izgat ha felismernek... :P
Szóval Telekis voltál.. :P
(Ez egy válasz wizardry7 üzenetére (2022. 09. 28. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen megkérdeztem, akkor még benne volt állítólag aztán elmúlt. De le is írom a lapomon hogy egyedül keresek
De akkor is úgy vagyok vele mindenki akkor vesse meg a másikat és mondja, hogy ő ezt nem csinálta amikor az utolsó alkalommal csukja be a szemét. De ha olvastad volna nem ezt írtam hanem hogy szerintem senkinek nincsen joga, hogy bárkit felnyomjon a párjának. Ennyi és nem több (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 27. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 27. kedd 07:00
De akkor is úgy vagyok vele mindenki akkor vesse meg a másikat és mondja, hogy ő ezt nem csinálta amikor az utolsó alkalommal csukja be a szemét. De ha olvastad volna nem ezt írtam hanem hogy szerintem senkinek nincsen joga, hogy bárkit felnyomjon a párjának. Ennyi és nem több (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 27. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4676933)

üdv én egyszer a nevelt lányommal és a férjével beszélgettem itt zárt volt a fotójuk miután fel vettel barátnak utána ismertem meg
És mi történt az után, hogy megismertétek egymást?
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2022. 09. 28. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 28. szerda 08:28

üdv én egyszer a nevelt lányommal és a férjével beszélgettem itt zárt volt a fotójuk miután fel vettel barátnak utána ismertem meg
Én az egyik ismerősöm húgát ismertem fel.Az akkori párjával voltak fent.Egy házibuli alkalmával beszélgettem vele akkor már szingli volt és én is.Pár pohár után célozgatni kezdtem rá,milyen jó képeket lehetne csinálni róla meg jó a tetkója.Először elpirult mert csak páran láthatták a tetkóját olyan helyen van.De aztán mivel rájött hol ismertem fel teljesen bevadult.Hívjak taxit és kísérjem haza.A taxiban már a hátsó ülésen nem bírt magával.Életem legforróbb éjszakája volt.És tényleg nagyon szép tetkója volt.
Nekem a feleségemet ismerte fel a nővére férje.
Nézelődött régebben a lányok képei részlegben.Majd egy alkalommal amikor kettesben dumáltunk, rá kérdezett,hogy nem a feleségem képei vannak "parbaniek" nik alatt?
Ekkor meg mutattam neki az összes arcos képeket.
Izgalmas volt kidumálni a nejem, meg látni,hogy rá izgult a sógor!
(azóta történ egy és más is)
Nézelődött régebben a lányok képei részlegben.Majd egy alkalommal amikor kettesben dumáltunk, rá kérdezett,hogy nem a feleségem képei vannak "parbaniek" nik alatt?

Minket még nem , legalábbis nem tudunk róla de azért biztos fura lenne akár jó értelemben is..ki tudja
Mesélhetné, biztosan érdekes lenne.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 08:01

Nekem a feleségemet ismerte fel a nővére férje.

Lett is ,belőle folytatás!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Látom, hogy más hsz-ekben utlasz rá, hogy lett folytatása. Hát, éppen ez az, nem részleteznéd egy-két történettel?
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 03. 01. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerekkori havert és feleségét ismertem fel . Nem semmi képek de természetesen ezen az oldalon mint az életben is a diszkréció alap . Párommal megnézegettük a képeiket és ennyi