Én egy kolléganőmet találtam meg itt a társkeresőn.
Mi alapján? Honnan valósiak vagytok?
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 12. 18. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ez irónia volt, arra válaszul, hogy örülnétek ha valaki itt felismerne titeket.
66hsz alapján erre nem túl sok az esély.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 12. 27. szerda 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
66hsz alapján erre nem túl sok az esély.

Szerintem is izgalmas lenne ha valaki ránk írna és azt mondaná, hogy sziasztok ismerlek titeket

Minket már ismerték fel!
Minket is ismertek fel,az előző regisztrációban.Mondjuk azóta is be szokott szállni a srác.
Bizony bizony
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2023. 12. 27. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nejemet ismerték fel .
És akkor mi van. Szerintem ő is illetve más is azért van itt mert keres valami ujjat.
Bárcsak lenne itt szomszéd

Lehet többen is felismerik a a párokat csak nem mernek ráírni. Pedig engem is izgatna ha valaki ránk írna.

Ha nincs egy olyan konkrét dolog ,bármi, tetko bizonyos helyen illetve a helyszín ahol a kép készült ,vagy egy arcrészlet akkor sosem fog senki felismerni,be azonosítani!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 28. csütörtök 08:41
Törölt felhasználó (4447572)

Lehet többen is felismerik a a párokat csak nem mernek ráírni. Pedig engem is izgatna ha valaki ránk írna.

Még esetleg a fórumban ha olyat ír valaki ami jellemzően csak rá , rájuk jellemző akkor fel ismerhető lenne!
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 12. 29. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 18:22

Ha nincs egy olyan konkrét dolog ,bármi, tetko bizonyos helyen illetve a helyszín ahol a kép készült ,vagy egy arcrészlet akkor sosem fog senki felismerni,be azonosítani!
igen bele lehet botlani ha nyitott szemmel keresgél az ember

erre mi is kiváncsiak lennénk
mi még nem találtunk ismerőst

mi még nem találtunk ismerőst
Én a volt tanárommal futottam itt össze

És lett folytatása?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 02. 21. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
De lett ám
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2024. 02. 21. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Te vagy a volt tanárja? Ha igen, akkor eléggé irigyellek!
(Ez egy válasz zozo6 üzenetére (2024. 02. 21. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Én volnék, és ha szabad ilyet megjegyezni, Annácska egy fenomenális nőszemély
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2024. 02. 21. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)