A nyílt lapokkal történő megközelítést választottam!Várom a visszajelzést.Izgalmas helyzet,erre nem számítottam!
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 13:29
Kovezzetek meg, de en megprobalnam kihasznalni a "jogtalan" elonyt. A birtokomban levo informaciot felhasznalva ugy helyezkednek, hogy mar a neten keresztul szimpatikus legyek, azutan persze nagyon "meglepodok" amikor kiderul hogy ismerjuk egymast.
bocsi mellé nyomtam nem neked akart menni
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Kivancsi vagyok az eredmenyre. Remelem elmondod majd. Sok sikert!
(Ez egy válasz Igorherceg4480 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 18:15
A nyílt lapokkal történő megközelítést választottam!Várom a visszajelzést.Izgalmas helyzet,erre nem számítottam!
Holnap tali!Nem nevesítem őket,erre meg is kértek,tiszteletben tartom.Szerintem,ha lesz folytatás,arról beszámolhatok név nélkül,de erről majd ők döntenek.Egyelőre nyitott a lehetőség!!!
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 19:29
Kivancsi vagyok az eredmenyre. Remelem elmondod majd. Sok sikert!
Gratulálok!!
(Ez egy válasz Igorherceg4480 üzenetére (2024. 10. 22. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 08:41
Holnap tali!Nem nevesítem őket,erre meg is kértek,tiszteletben tartom.Szerintem,ha lesz folytatás,arról beszámolhatok név nélkül,de erről majd ők döntenek.Egyelőre nyitott a lehetőség!!!
Az esemenyekre vagyok kivancsi. Arra, hogy mennyire volt celravezeto az egyenesen szembol erkezos modszer.
(Ez egy válasz Igorherceg4480 üzenetére (2024. 10. 22. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 08:41
Bejött a szemből érkezés!!!Sikerült a találka,séta közben kattintottak jópár fotót az erdős részeken,illetve én is készítettem róluk közös és nagyon izgi képeket...természetesen az ő telóikkal!A szimpátia/kémia abszolut működött,röhögtünk is sokat,így hétvégén közös esti buli!!!Alig várom...K. és A.Egyébként az,hogy K-val dolgoztunk együtt korábban,csak segítette a helyzetet minden szempontból!A-val pedig hasonló a humorunk,ami szintén nagyon jó!Alig hiszem el még mindig,hogy ilyen van a világon!!!
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 10. 22. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 09:27
Az esemenyekre vagyok kivancsi. Arra, hogy mennyire volt celravezeto az egyenesen szembol erkezos modszer.
Bejött a szemből érkezés!!!Sikerült a találka,séta közben kattintottak jópár fotót az erdős részeken,illetve én is készítettem róluk közös és nagyon izgi képeket...természetesen az ő telóikkal!A szimpátia/kémia abszolut működött,röhögtünk is sokat,így hétvégén közös esti buli!!!Alig várom...K. és A.Egyébként az,hogy K-val dolgoztunk együtt korábban,csak segítette a helyzetet minden szempontból!A-val pedig hasonló a humorunk,ami szintén nagyon jó!Alig hiszem el még mindig,hogy ilyen van a világon!!!
Még nem volt szerencsém ismerőshöz.
Engem.már lehet felfedezett a sógornőm.
De akkor remélem meg is áll nekem párszor!
Nem bánná meg!
Van is köztünk egy kis kémia.
Kár hogy nem egy munkahelyen dolgozunk !
Egyem meg.
Nagyon kis nyomozós/detektív.
Szép is !
Nem bánná meg!
Egyem meg.
Szép is !
Még nem találkoztunk itt ismerőssel
.
.
Mèg nem de izgi lenne az biztos
A páros tesóját Igazi ember vagy
(Ez egy válasz louies üzenetére (2024. 11. 15. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 14:39
Engem.már lehet felfedezett a sógornőm.
Nem bánná meg!
Egyem meg.
Szép is !
Nem bánná meg!
Egyem meg.
Szép is !
Még nem,de lehet ha át nézném a társkeresőt találnék.
Igen, az lehet
(Ez egy válasz Kom45 üzenetére (2023. 08. 06. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Konkrétan a nejem sógorával leveleztünk..vágyakról élményekről,
Kolléga,kolléganőt.
Volt, akibe belefutottam (szegrol-vegrol ismerosok), bar az a jellemzobb, hogy kesobb alakultak itt baratsagok. De szivesen maszturbalnek ismerosokre, rokonokra kozosen valakivel, foleg, ha kozel vagyunk egymashoz, ugy perverzebb.
Ez nagyon jól habzik

házifiu34