megírtam Pali92-nek, és hát azóta is, ha hazamegyek, szóba nem hozzák, csak annyit kérdezett legutóbb a mama, hogy aztán elvittem-e már "oda" feleségem (a nevét nem írom le) ...mit mondjak, azért ez elég frusztráló ez bőven 70 feletti szüleimtől!
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (tegnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
őszinte és nyílt, köntörfal nélküli nevelést kaptam tőlük, de ez tényleg sok volt! jelzem ők vontak engem szinte fellelőségre, hogy mit keresek ott, ami azért vicces volt...a nőt, akivel mentem, durván megvetően mustrálták...annyiba maradtunk, hogy az volt a véleményük, szemét dolog, hogy nem a felségemmel mentem!
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (tegnap 04:19), amit ide kattintva olvashatsz)
74 éves a faterom, és még nagyon is kandúrkodik! vidéki ember, nem eszi ezt a sok vacak "e"-s marhaságot, fával fűtenek, és bizony egyedül fejszézik, max. a mama segít neki cipelni, ha olyanja van. amúgy pedig ma is fürgén ugrik a zetorra, de ebbe semmi extra nincs! csak azt akartam mondani, nem vagyunk egyformák, ahogyan a nick képed nézem, hát lehet, te nem jársz majd abban a korban oda, ahová ők
(Ez egy válasz CupluCJSW üzenetére (tegnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:28

Neked adatlapodon 57 ev van feltuntetve. Szuleid min. 20-szal idosebbek lehetnek, Kivancsi vagyok min. 77 evesen milyen paros megy szvingerbe...S ez a minimum, lehet 80-85 evesek is siman....Ez inkabb az erdekes...
Neked adatlapodon 57 ev van feltuntetve. Szuleid min. 20-szal idosebbek lehetnek, Kivancsi vagyok min. 77 evesen milyen paros megy szvingerbe...S ez a minimum, lehet 80-85 evesek is siman....Ez inkabb az erdekes...
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 23:00

Hát, ne tudjátok meg, milyen volt az, mikor a pécsi privikop swinger klubban, szüleimmel találkoztam....Nehezen tudok kínosabb szitut elképzelni, nagyon nehéz volt kimagyaráznom, hogy miért nem a feleségemmel vagyok ott!
És pont az volt a kínos?
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát, ne tudjátok meg, milyen volt az, mikor a pécsi privikop swinger klubban, szüleimmel találkoztam....Nehezen tudok kínosabb szitut elképzelni, nagyon nehéz volt kimagyaráznom, hogy miért nem a feleségemmel vagyok ott!
És hogy sikerült kimagyarázni?

Az vicces lehetet azért

Sulimba járó csajt láttam fent a férjével , a párja a csaj születésnapjára itt keresett gangbanghez férfiakat. Pozitívan csalódtam a csajban..
Ránk, például az exem akkori pasija írt ránk, hogy szeretne csatlakozni. De a gyerkőc osztálytársa apja is jelentkezett már!
Nem "nehéz" ismerősbe botlani.
Nem "nehéz" ismerősbe botlani.
Sziasztok!! Egyetlen dolgot kell tenni,tudomásul venni,hogy neki is vannak igényei,vágyai,szükségletei! Ez természetes állapot!
Kinek mi! Engem abszolut nem izgat.
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2025. 07. 30. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem sajnos.
nem rossz dolog az
(Ez egy válasz nn1995 üzenetére (2025. 07. 29. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

En is lattam mar kozeli rokont!
annyi emberrel beszéltem már és a 90 érdekli a családon b
Régi ismerős párral leveleztünk itt, arc nélküli fotókat cseréltünk, elmeséltünk pár szaftos tapasztalatot. Elég sokára esett le nekünk hogy ismerjük egymást, de akkor már sok mindent kibeszéltünk magunkról! Később össze is futottunk és jót nevettünk de több nem történt.
Sok-sok évvel ezelőtt egy igen közeli családtagról volt ide feltöltve egy fotósorozat, gyönyörű intim képek voltak és egy köldökhöz közeli tetoválás-részletről ismertem fel őt. Nem tehettem róla, talán az ösztönöktől vezérelve, de megmozgatott bennem valamit. Sajnos a fotósorozat már nincs meg, lekerült innen és én is voltam olyan bárgyú, hogy nem mentettem el magamnak. Bevallom, amikor rátaláltam, félig-meddig el tudtam vonatkoztatni a személy valódi kilétéről, de okozott néhány kellemes pillanatot a látvány...
az egy jó és pozitív ha itt is beszéltek biztos nagyon fog örülni nagyon tetszetős a hölgy
(Ez egy válasz Laed8283 üzenetére (2025. 02. 07. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 09:49

Nem itt, de utána már itt is megtaláltuk egymást. Egy ismerőssel. Reméljük még több is kifog alakulni közöttünk.
Nem itt, de utána már itt is megtaláltuk egymást. Egy ismerőssel. Reméljük még több is kifog alakulni közöttünk.