Kicsi a világ...
Hölgy tagunk egy munkatársa, és egy volt osztálytársa is megtalált minket. Nem volt gond. A munkatás kapcsolatott ajánlott, a volt osztálytárs meg csak jelezte hogy megismert minket, és gratulált a sorozatainkhoz. Előszőr kicsit ilyesztő volt, de könnyen túl léptünk rajta. Mind két úr igen udvariassan és inteligensen viselkededett, szóval nálunk pozitív végkimenetel zárult az ügy. Egyébként kapcsolat nem lett belőle.
Hölgy tagunk egy munkatársa, és egy volt osztálytársa is megtalált minket. Nem volt gond. A munkatás kapcsolatott ajánlott, a volt osztálytárs meg csak jelezte hogy megismert minket, és gratulált a sorozatainkhoz. Előszőr kicsit ilyesztő volt, de könnyen túl léptünk rajta. Mind két úr igen udvariassan és inteligensen viselkededett, szóval nálunk pozitív végkimenetel zárult az ügy. Egyébként kapcsolat nem lett belőle.

Engem nem zavarna ha valaki felismer, de csak úgy ha diszkréten kezelné..... Bizalmas a munkahelyem, nem tolerálják az ilyen tipusú kilengéseket....
Nem vagyok magamutogató alkat, sosem voltam az, de izgatna ha valaki jelezné hogy csak nem?
De ehhez teljes diszkréció kell.....

Nekem is volt már itt a galériák között böngészve ismerős akit felismertem tetoválása miatt.
De a legfurább dolog ami történhet. Swinger clubban nagybátyámék szomszédasszonyáékat meglátni szex közben.
Ahogy megláttak az az arckifejezés te jó ég. De a szomszédasszony a Toncsi köszönt és annyit mondot gyere hama had kapjam be. Utána 3x voltam náluk vendég.
De a legfurább dolog ami történhet. Swinger clubban nagybátyámék szomszédasszonyáékat meglátni szex közben.
Ahogy megláttak az az arckifejezés te jó ég. De a szomszédasszony a Toncsi köszönt és annyit mondot gyere hama had kapjam be. Utána 3x voltam náluk vendég.
Mi a hölgy volt osztálytársával keveredtünk össze...email váltás után derült ki.Abban azt írta, nem találja szerencsésnek a dolgot...de azért világosan bemutatkozott, hogy pontosan ki is valójában....Mintegy feladta a magaslabdát, hogy tudjuk, ki ő.Ebből gondoltuk, mégiscsak benn lenne.Mint kiderült, nagyon izgatjuk....ő meg minket...úgyhogy lehet, ez még emel is picit az élményen.Valószínű, ki is próbáljuk egymást.....biztos...
mi most jottunk jovunk ossze !!egy regi ismerossel kricsni i ismeretseg . tobszor iszogatunnk 1helyenn . kuldtek fotot meglepodtem de szerintem ez igy meg jobb lessz konnyebb lessz a tovabbiak ma kuldom a mi fotoinkat !! majd megirom a reakciot
Nekem még nem volt ilyen lehetőségem, mivel amúgy is kevés ismerősöm van, pláne meg itt. De bele gondolva magam ebbe szitúba nem hinném, hogy nagy ügyet csinálnék belőle. Lehet, hogy még én örülnék nekik a legjobban. Bár ki tudja ezt előre megmondani ...
Én pár hónapja regeltem be. Bár előtte is bekukkantottam többször. Hát egy speditőr csajszi puncija vigyorgott rám az amatőr lányok képei közt. Mindig is kacérkodtunk, azt hiszem elmondom neki"szerintem
milyen a teste puncija cickók és feltételnek szabom ha jól elmondom szexelünk. Remélem belemegy a játékba
??!!

Elmondhatnád a nevét, ha jó csaj...
Hála az égnek még nem futottam bele egy ismerősbe sem... (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 22. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 22. vasárnap 19:00

Hála az égnek még nem futottam bele egy ismerősbe sem... (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 22. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1379482)

Unokanöveremet talaltam.
Exem kamu néven!
van ez igy

Unokanöveremet talaltam.
Én ma reggel is találtam itt ismerőst... igaz őket már sokadszorra fedezem fel, mert mindenhol ugyanazzal a képpel és névvel nyomulnak. Egy-kettőre felismeri őket, aki a csajt látta már monokinizni. Már beszéltünk velük, hogy vigyázzanak, de nem érdekli őket.
kamu
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 03. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 03. szombat 20:21

Törölt felhasználó (1486582)

egyszer volt rá példa .Nem a gg-n "találkoztam" velük hanem egy másik oldalon . Kaptam egy mailt arcképpel , akkor tudasult bennem ,hogy ismerem őket . naponta látom is őket .én visszaküldtem a képemet ,mert mi van abban?
Választ nem kaptam ,de a pár hölgy tagja naponta felfal a szemével ,így ,hogy tudja mi van a nadrágban . Sőt volt hogy rá is markolt a dologra .
Választ nem kaptam ,de a pár hölgy tagja naponta felfal a szemével ,így ,hogy tudja mi van a nadrágban . Sőt volt hogy rá is markolt a dologra .
egyszer volt rá példa .Nem a gg-n "találkoztam" velük hanem egy másik oldalon . Kaptam egy mailt arcképpel , akkor tudasult bennem ,hogy ismerem őket . naponta látom is őket .én visszaküldtem a képemet ,mert mi van abban?
Köszi megtettem . Nagyon jót beszélgettünk eddig.
Hajrá, itt az alkalom!
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2016. 11. 29. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 29. kedd 17:20

Sziasztok megismerkedtem egy lánnyal. Leveleztünk bejövünk egymásnak, küldött magáról egy fotót. 2 nap mire rájöttem egy apróság végett hogy kedvesem osztálytársa. Kérte küldjek képet, de még nem tettem. Nagyon friss a dolog és nem tudom mit tegyek, pedig bejön nekem nagyon. Már akkor is tetszett mikor megismertem az életben. Kuszák a gondolataim.
Sziasztok megismerkedtem egy lánnyal. Leveleztünk bejövünk egymásnak, küldött magáról egy fotót. 2 nap mire rájöttem egy apróság végett hogy kedvesem osztálytársa. Kérte küldjek képet, de még nem tettem. Nagyon friss a dolog és nem tudom mit tegyek, pedig bejön nekem nagyon. Már akkor is tetszett mikor megismertem az életben. Kuszák a gondolataim.
hát sajnos igen én is találkoztam már ilyennel de ennek mi is az értelme ezt nem értem konkrétan én kerek perec le írtam párhoz illetőleg hölggyel taliznék kizárólag csak is titokban megbeszélés alapján szerintem az őszinteség ez alap
Mi privát bulit szerveztünk, jelentkezett egy pár, az adataik alapján megfeleltek. Majd a privátban érkezett képekről kiderült, hogy régi munkatárs, és az is, hogy az adatlapon leírtak távolról sem hasonlítanak a valósághoz. Sem a koruk, sem az alkatuk... Ilyen is van :/
csibi79 bár én lennék a szomszédotok

Ránk felfigyelhetne az alsó szomszédunk,egyedülálló 50 es pasi,és nagyon sokat fantáziálunk róla,hogy mindkettenk kényeztetjük