Nagyon nagy versenyző a Rossi. A Dohen óta a legnagyobb! Emberileg sokkal jobb a Sete,és mentalitásban jobban tisztelem a Bia-t.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 13:29
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hŕt, szňval erre nehčz igy vŕlaszolni, de
szerintem "ossza" o is a tobbieket, hisz ma
is 5.-lett ami azčrt kurva jň eredmčny. Kulonben
a kčpernyon sok minden nem lŕtszik. Mindenesetre
a hčten tlŕlkozom vele čs felteszem ezt a kčrdčst.
Ha nčzed, most jon a kirŕly kategňria čs errol
irkŕlhatunk itt. Rossi a rajtelso.
Hŕt, szňval erre nehčz igy vŕlaszolni, de
Szasz! 20 éve motorozom. Nézem a GP-t régóta, ismerem beszélgettem sokat a Talmával a Pannon ringen. Miért van az h szar és jó motorral is ugyan olyan frankón rajtol de ha ütni kell a népet akkor csak a tutira megy!!?? Nincsen benne vér h vagy csúszom v megütöm az előttem lévőt.
Én valószínűleg már soha nem fogok motorozni Így ahogy Ő, de ebben a műfajban kell egy kis vér a pucában mert ha már egyszer rátudott kerülni egy ilyen vasra akkor oda is kéne baszni, hogy megmutassa mit is tud. Nem csak esőben kéne oktatni a többit hanem élesben is kell mutatni az erőt és a tudást ha el akar érni valamit, mert el tudná érni a jó helyeket.Drapál óta kevés embert néztek csak Ő miatta a motorsportban:
SZERINTEM.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 12:12
Én valószínűleg már soha nem fogok motorozni Így ahogy Ő, de ebben a műfajban kell egy kis vér a pucában mert ha már egyszer rátudott kerülni egy ilyen vasra akkor oda is kéne baszni, hogy megmutassa mit is tud. Nem csak esőben kéne oktatni a többit hanem élesben is kell mutatni az erőt és a tudást ha el akar érni valamit, mert el tudná érni a jó helyeket.Drapál óta kevés embert néztek csak Ő miatta a motorsportban:
SZERINTEM.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Jonnek a 250.-CCM versenyzok. Magyar is van.
Itt Rizmayer Gŕbor indul. Csak annyit roviden,
ezek a gčpek 100.-kg-osak čs cca. 120-loero.
Ja bocs az elobb nem irtam a mŕsik magyarrňl,
Tňth Imre. Nagyon szčpen ment, de csak a 16. lett.((
Jonnek a 250.-CCM versenyzok. Magyar is van.
Talmŕcsi Gŕbor a Magyar 125.-CCM. versenyzo.
5.- lett. Most lett včge. Kulonben čn is szivesebben
mociznčk, de szar az ido. De dčlutŕn mčg lehet
hogy megyek egy gyors kort.
5.- lett. Most lett včge. Kulonben čn is szivesebben
mociznčk, de szar az ido. De dčlutŕn mčg lehet
hogy megyek egy gyors kort.
:) a motoros filmeket sem szeretem és a motorkiállításokat sem... én motorozni szeretek, nem nézni.. ezért sokan hülyének néznek, de sosem értettem mit lehet nézni egy motoron... menni kell vele.. szerintem :) Hajrá talma.. tudnám ki az... de hajrá :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 11:41
Te nem szoktad nčzni??? Biztos van olyan
motoros film, vagy egyčb amit szivesen nčzel..
Kuonben az utolsň kor megy !!!!
Talma valszeg az 5.-lesz! Fantasztikus)))))))))))
Talma valszeg az 5.-lesz! Fantasztikus)))))))))))
Te nem szoktad nčzni??? Biztos van olyan
Talma valszeg az 5.-lesz! Fantasztikus))))))))))) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 11:38
Talma valszeg az 5.-lesz! Fantasztikus))))))))))) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
:)))) a foci is ilyen .. meg a forma1 .. meg minden sport, kivéve mondjuk a trial motorozást :)))
Akkor most vagy nagyon sport ellenes vagyok, vagy csak szimplán hülye.. asszem az utóbbi lehet :)
Akkor most vagy nagyon sport ellenes vagyok, vagy csak szimplán hülye.. asszem az utóbbi lehet :)
:)))) a foci is ilyen .. meg a forma1 .. meg minden sport, kivéve mondjuk a trial motorozást :)))
Akkor most vagy nagyon sport ellenes vagyok, vagy csak szimplán hülye.. asszem az utóbbi lehet :) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor most vagy nagyon sport ellenes vagyok, vagy csak szimplán hülye.. asszem az utóbbi lehet :) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szňval ez nekem olyan, mint mŕsnak a focimeccs!
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 11:23
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyet árulj már el nekem..Hogy lehet ezt élvezni?! :) sok hasonló motor körbe-körbe száguldozik egy pályán.. mi ebben a jó? :)
Egyet árulj már el nekem..Hogy lehet ezt élvezni?! :) sok hasonló motor körbe-körbe száguldozik egy pályán.. mi ebben a jó? :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Talmŕcsi az elso helyen!!!!!
Hůůůůůů!
Vŕrom a fejlemčnyeket! Remčlem nem sčrult
meg nagyo. mindjŕrt kezdodik a verseny.
Va
Rossi hatalmasat esett! alf
le alf
nt alf
inoVŕrom a fejlemčnyeket! Remčlem nem sčrult
meg nagyo. mindjŕrt kezdodik a verseny.
Ma pihis nap van. Kicsit korbenčztem, a neten
de mŕr itt vagyok. Szňval 10-tol MOTO GP.
Nem elfelejteni.....)))).
Az eso mčg mindig szakad itt is. Ezek szerint
orszŕgos esozčs van...((((( (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
de mŕr itt vagyok. Szňval 10-tol MOTO GP.
Nem elfelejteni.....)))).
Az eso mčg mindig szakad itt is. Ezek szerint
orszŕgos esozčs van...((((( (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap gyönyörü volt
nálunk a idő ma +breeeeeee
(de kihasználtuk 1 kis szabadtéri sütögetésre!)
Ez olyan "dugos" idő
nálunk a idő ma +breeeeeee
(de kihasználtuk 1 kis szabadtéri sütögetésre!)
Ez olyan "dugos" idő
CSŰTÖK!! Jó reggelt mindenkinek! Ma lehet pihenni!!
Halihoooooooooooo! :-))
Jňň Reggelt Motorosok čs Fňrunozňk!
Itt Budafokon, hatalmas eso van. Ma pedig a
Balcsira akartam a fiammal lemotorozni. Na de
mind1, merta EURň Sporton Moto GP-lesz.
Mčghozzŕ 10-15-ňrŕig. Talmŕcsi a 6.-helyrol.
A verseny alatt aki tud jopjjon ide!!!!)) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 23:04
Itt Budafokon, hatalmas eso van. Ma pedig a
Balcsira akartam a fiammal lemotorozni. Na de
mind1, merta EURň Sporton Moto GP-lesz.
Mčghozzŕ 10-15-ňrŕig. Talmŕcsi a 6.-helyrol.
A verseny alatt aki tud jopjjon ide!!!!)) (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Két napig nem volt laptopom, mert úgy telelett vírusokkal, hogy szervízbe kellett vinnem. De most sem jó, tök lassú, csak nem tudom mitől! Mi a helyzet VELETEK?? Bob, új gép megvan már?? Felpa-pa? Látod? itt a rossz idó! Ma 16. kerben voltunk családlátogatáson, ott csak 19 óra körül kezdett esni, Szfváron pedig egész nap esik!! na koccolok! SZIASZTOK!!
szia. Pécsen tök jó idő volt, bár itt sem sütött a nap.
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 04. 09. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 09. szombat 23:04
Sziasztok! Két napig nem volt laptopom, mert úgy telelett vírusokkal, hogy szervízbe kellett vinnem. De most sem jó, tök lassú, csak nem tudom mitől! Mi a helyzet VELETEK?? Bob, új gép megvan már?? Felpa-pa? Látod? itt a rossz idó! Ma 16. kerben voltunk családlátogatáson, ott csak 19 óra körül kezdett esni, Szfváron pedig egész nap esik!! na koccolok! SZIASZTOK!!
mz ts 125 az a legjobb:)

charlie79

aplus01
Barbora H